Απάντηση: Αγορά αυτοκινήτου...
Περνα κ καμια βολτα απο την Opel να δει ο μπαμπας το Astra 1.6 Turbo 180 ps..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
όλα είναι υποκειμενικά πάντως..Εγώ δε θα έβαζα το design του bravo σε καμία σύγκριση με το design του Leon, ειδικά στο εσωτερικό που είναι κατ΄εμέ από τα πολύ άσχημα και απρόσωπα. Στα θετικά του Leon η καλή θέση οδήγησης και φυσικά το DSG..Βέβαια επειδή έχω φίλη που πήρε τελικά το νέο golf το έψαξε με το DSG και κατέληξε από πληροφορίες σε forae ότι ειδικά το DSG7 χαλάει εύκολα οπότε και το απέριψε.
στα υπέρ του bravo φυσικά το design, οι ρεπρίζ, η μειωμένες καταναλώσεις σε καύσιμο σε σχέση με τον 1,8 του Leon, και γενικά το μειωμένο κόστος συντήρησης.
Προσωπικά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω προς Leon επίσης για τον λόγο ότι έχει "πολυφορεθεί" και έχει φτάσει στα μέσα της εμπορικής παρουσίας του και οδεύει σε λίγα χρόνια προς την αντικατάσταση. Η μεταπωλητική αξία είναι περίπου ίδια και στα 2 μοντέλα.
Έτσι είναι αυτά που λες για το design.
Επίσης το DSG7 απο αυτά που ξέρω σηκώνει έως 28 κιλά ροπής.
Για την κατανάλωση που ανέφερες το 18αρι Leon περιέργως έχει 6,6 μικτή ενώ το Bravo 7.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Για το 18αρι TSI να υπολογιζεις οτι ειναι περιπου στα 177ps και οχι 160 που λενε.
Επισης ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην βελτιωσεις-προγραμματισεις το αμαξι στην SEAT οτι και να σου ταξουνε.
Οσο για την εγγυση σε περιπτωση που βαλεις προγραμμα η Revo μολις ειναι για service το αμαξι το βαζεις στο κανονικο μαμα προγραμμα κ κανεις τα service σου χωρις προβληματα εγγυησεων.
Το εν λογω αμαξι το εχει παρει συμφοιτητης μου κ μπορω να σου πω οτι κ μαμα ραβει το αμαξι πολυ ανετα κ πολυ δυνατοτερα ατμοσφαιρικα.Καλο κ ηρεμο στρωσιμο στην αρχη μιας κ για εκει σε βλεπω.
Ευχαριστώ!!!
Θα το εχω υπόψη μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Περνα κ καμια βολτα απο την Opel να δει ο μπαμπας το Astra 1.6 Turbo 180 ps..
Είδαμε το Insignia 1,6Τ και βγαίνει 26500 τελική μαζί με Nav και Xenon.
Το Astra πρώτον δε μ'αρεσει πεντάθυρο αλλά και πάλι σε λίγο καιρό βγαίνει το νέο μοντέλο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Έτσι είναι αυτά που λες για το design.
Επίσης το DSG7 απο αυτά που ξέρω σηκώνει έως 28 κιλά ροπής.
Για την κατανάλωση που ανέφερες το 18αρι Leon περιέργως έχει 6,6 μικτή ενώ το Bravo 7.
οι βλάβες που βγάζουν είναι κυρίως ηλεκτρονικές, ηλεκτροβαλβίδες, αισθητήρες κτλ. Για τις καταναλώσεις αφού γνωρίζεις και εσύ ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Από τον ίδιο οδηγό το 1,8 καταναλώνει σαφώς περισσότερο καύσιμο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Τελικά σήμερα πηγαίνοντας σε τρεις αντιπροσωπείες καταλήξαμε σε δύο.
Το ένα είναι Fiat Bravo 1,4 Sport 150PS με επιπλέον εξοπλισμό το Blue & Me και δώρο απο την αντιπροσωπεία τα:
1.Cruise Control
2.Ηλεκτρικά Αναδιπλούμενοι Εξωτερικοί Καθρέφτες
Τελική τιμή μαζί με μεταλλικό και τα διάφορα έξοδα είναι 18.400 Ευρώ.
Είναι παραγγελία αλλα προλαβαίνει να έρθει πριν το τέλος ταξινόμησης.
Έκπτωση Fiat: 2.120 Ευρώ
Το άλλο αυτοκίνητο είναι το νέο Seat Leon.
Είναι όμως το καινούριο facelift και δυστυχώς δεν το έχει ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους να το δείτε. Προς το παρόν μόνο στις εκθέσεις.
Στα 1800 κυβικά TSI με 160 άλογα και το νέο DSG7.
Η Sport Up έκδοση έχει όλα ότι έχει το Bravo (ίσως και λίγα παραπάνω) και είναι στον στάνταρ εξοπλισμό. Είναι η πιο πλούσια έκδοση.
Η τιμή του με όλα τα έξοδα στα 20.070 Ευρώ.
Σε περίπτωση που δεν προλάβουμε το τέλος ταξινόμησης επιπλέον 600 Ευρώ δηλαδή 20.670 Ευρώ.
Χρώμα: Άσπρο
Έκπτωση Seat: 3400-4000 Ευρώ
Αύριο-Μεθαύριο μάλλον θα κλείσουμε ένα απο τα δύο...
Τείνουμε προς το Leon!
Τεραστιο λαθος...θα πας στην Ford Μοναστηριου...θα πεις ερχομαι εκ μερους του Μike_Kavala και θα διαλεξεις το Ford Focus ST 305ps σε λαχανι χρωμα μην ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Και τα δυο φολες ειναι, Fiat Stilo Ψαξε.
Εγραψες παλι!!!:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
digital sound good
LLLLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Ευτυχώς πλουτήσαν λιγο την κονσόλα(η μόνη ουσιαστική διαφορά),αλλά γενικά είναι πάρα πολύ ωραίο.
Καλές αγορές
:yikes::yikes::yikes: Σιγα τα αυγα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
οι βλάβες που βγάζουν είναι κυρίως ηλεκτρονικές, ηλεκτροβαλβίδες, αισθητήρες κτλ. Για τις καταναλώσεις αφού γνωρίζεις και εσύ ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Από τον ίδιο οδηγό το 1,8 καταναλώνει σαφώς περισσότερο καύσιμο.
Ελπίζω τα προβλήματα που λες να είναι μεμονωμένα πάντως...
Πραγματικά ακόμα δε ξέρω τι θα γίνει πάντως.
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα παραγγείλω αύριο το Bravo με Nav.
Άντε να δούμε...
Τι... θα του το δωσουν μισοτιμης ?
Αρε κοννε που εχουμε...
Αν αλλαζεις γνωμη μεσα σε λιγα λεπτα κανε υπομονη και σκεψου το καλυτερα, υπαρχουν πολλα στοιχεια που μπορεις να κοιταξεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Τι... θα του το δωσουν μισοτιμης ?
Αρε κοννε που εχουμε...
Ορίστε????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Ορίστε????