Απάντηση: abarth stilo Vs bravo Tjet
Να πω και κατι ακομα...το τουρμπισα ωραια!εχω καποια Α αλογα ωραια!(που ακομα δεν ξερω ποσα)...εχω πει ποτε μου παραλογα πραγματα του τυπου ''S2000'' ???
Εκτος βεβαια απο καποιες φορες που αστιευτικα και απο το Yaris (το οποιο δεν το θεορω παραλογο).Αλλα το να μετρηθεις με ενα S2000 πρεπει να εχεις τον 2.4 να ειναι τουρμπο τουλαχιστον...για να μην πω για νιτρο!
Δεν λεω οτι ο κινητηρας ο 2.4 δεν αξιζει,αξιζει και παρα πολυ γαι το συγκεκριμενο αμαξη μας.Δεν με συμφερει και να πω το αντιθετο διοτι αν διαβασες καπου ψαχνω για κινητηρα και θα βγω παραλογος.
Ελπιζω να ηρεμισει και αυτα που λεει να στεκουνε και να μην βλεπει το αμαξη του σαν μια φερραρι γιατι δεν ειναι ετσι!
και καλησπερα σας
το λοιπον εγω δεν εχω καταλαβει ως προς τι ολη αυτη η διαθεση που εκφραζεται .
δεν σας αδικο γιατι οταν δε το εχει το κατηγορεις αλλα οταν το εχεις δε σικωνεις κουβεντα.
τα κρεμασταρια της αλεπους που λεγαμε.
και λεω ξανα οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν μπορει να φανταστει πως αποδειδει στο δρομο ενα ABARTH 2,4 20v αν με 170 αλογα ξεφτυλιζει τα παντα τοτε τα ''παντα'' εχουνε ψευτικα αλογα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και για χαλαρωστε λιγο γιατι δεν εγηνε και τιποτα μου ειπατε και σας ειπα και εγω και καναμε πλακα
τι θελετε διλαδι να τι λετε παντα εσεις και οι υπολοιποι να ειναι υπο δε το καταλαβα
στα πλαισια της επικοινωνιας πρεπει να ξερεται οτι ολοι ειναι ισοι και βεν ειναι ηθηκο να υποτυμας καποιον .
τωρα αν θελεται να τα πουμε εξω απο τα δοντια και παντα σε φιλικο επιπεδο
ο ενας δεν εχει το μοτερ που χριαζεται για να αποδειξει κατι αλλα θα φωναξει ολους τους φιλους του να μονομαχησουνε με τον αντιπαλο ο αλλος χωρις να εχει καποιο προιγουμενο μιας και βρηκε αφορμη τι λεει και αυτος χαλαρα οτι θελει κοντρα αλλα με λεφτα
και ο τριτος μας τι λεει οτι ειμαστε ανωρημοι και οτι αυτος ειναι ώριμος
και εγω απαντω χωρις να τη πω σε κανεναν τι θελεται και ψαχνεστε ?
νομιζατε οτι θα καθομουνα και θα σας βλεπω να γραφετε ''πα//////////ροες για τη παρτη μου .
δε πηραξα κανενα σας και πανω απο ολα σαν παρεα που κανουνε δικτιακα δεν περιμενα τετοια αντιμετοπηση .παντα ομως να τονισω οτι δε κραταω κακια και οταν βρεφουμε υποσχομαι να κερασω καφεδακι τσα'ι' οτι θελεται αλλα κοντρες μονο στις Σερρες . και δε καταλαβα γιατι κωλωνετε να ερθεται στη πιστα εκτως απο Track Day εχει και σουβλακια
και ξεχασα Καλο βραδι φιλακια πολλα
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:!!!!! !!!!
Καλο σου βραδυ Παντελακο :)
βρε θηριο το εκανες 0,5 δε φοβασε φιατ ειναι και αυτο σεν το δικο μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
βρε θηριο το εκανες 0,5 δε φοβασε φιατ ειναι και αυτο σεν το δικο μου.
Δεν φοβαμαι καθολου και ακομα αρχη ειναι :) Πολλαπλες απο 2.0L Turbo ;)
μπραβω ............................
Ας μας πει και καποιος το GPL τι σκατα ειναι...δηλαδη ελεος εχω σκασει να μαθω τι ειναι!
δε ξερεις?
αμ ετσι εξηγητε γιατι αντεδρασες ετσι και εγω νομιζα οτι ξερεις .
και 'συ βρε Maik ρωτα ποιο μπροστα τι σημαινει GPL και μετα γραψε οτι θες εγω νομιζα ηξερες και ελεγα μεσα μου ''μα καλα τι λεει ο ανθρωπος τωρα''
αντε βρε αμα δε ηξερες τα περνω πισω αν σε ειπα κατι .
εεεε αντε πες τι ειναι με σκασες...