Mας γάμ...ες!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Printable View
Mας γάμ...ες!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
1. face
2. Sound&Stilo
3.Thanasis134
4.ThoDoriS
5.Soul_Giannis
6.TABO
7.Vassilistilo
8.NGTECH
9. mike
10.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.BILL-XAIDAIRI
12.NIKOΣ(υπαλληλος ΣΙΔΗΚΑ,εχει ξαναερθει)
13.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1
14.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2
15. Karateka
16. Stilatos
17. Stilo 7
18. John Stil
19. McSergio (??)
20. vangelis-1.6
21. DeepLevel
22. Mixalis
23. Nikos
24.IONIO-ZANTE
25.VERONE
γεια σου ρε μπαμπη με την bouka exhaust...και λεω δεν θα έρθει...!!!απο έβρο παρακαλώ...!!!!
1. face
2. Sound&Stilo
3.Thanasis134
4.ThoDoriS
5.Soul_Giannis
6.TABO
7.Vassilistilo
8.NGTECH
9. mike
10.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.BILL-XAIDAIRI
12.NIKOΣ(υπαλληλος ΣΙΔΗΚΑ,εχει ξαναερθει)
13.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1
14.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2
15. Stilatos
16. Stilo 7
17. John Stil
18. McSergio (??)
19. vangelis-1.6
20. DeepLevel
21. Mixalis
22. Nikos
23.IONIO-ZANTE
24.VERONE
Sorry guys αυτή η ημερομηνία δε με βολεύει καθόλου, μα καθόλου. Count me out.
Καλα εισαι με τα καλα σου το DEMOCAR του stiloclub χαχα δεν θα ειναι εκει θα εχω και φρεσκο φρεσκο το διπλομαΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....γεια σου ρε μπαμπη αν ήταν όλλοι σαν εσενα θα είχαμε 500 συμμετοχές σε κάθε εκδήλωση....ακου απο έβρο...!!Παράθεση:
θα εχω και φρεσκο φρεσκο το διπλομα
ΑΝ ΔΕΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
καλή η ιδέα.....ανάλογα τα οικονομικά του μήνα...είχα και έξοδα...ερχονται και γιορτές...αν κατέβει ομάδα απο θεσ/νικη πολύ πιθανό το βλέπω.λιγες γυναικες είμαστε, σπανιες οπως και τα πενταθυρα...
Είμαι και εγώ μέσα (ο καινούριος ξέρετε ) επίσης έχω και ένα φίλο που έχει 1,6 dynamic, δεν είναι μέλος γιατί δεν έχει σχέση με internet αν θέλετε ερχόμαστε
στην παρέα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις άσχετα αν είναι απλά κάτοχος stilo , είτε έχει κάνει register , είτε είναι ενεργό μέλος ...όλους μας ενώνει η αγάπη για το stilo (πως τα λέω βραδυάτικα γμτ ... ) :) (βέβαια εμένα δεν με πέρνει να μιλάω μιας και δεν θα κατέβω αλλά λέμε τώρα !! :) )