Nα δειτε που μολις μας αφησει ο καντεμης ολα θα κυλισουν καλυτερα
Printable View
Nα δειτε που μολις μας αφησει ο καντεμης ολα θα κυλισουν καλυτερα
Δεν χρειαζεται να πουλήσουμε οτιδηποτε αφορα την ιστορια μας.Αυτο περιμενουν εξαλλου ολα τα κορακια.Το μονο που χρειαζεται ειναι πεταμα της φυρας εξω απο την χωρα.
Κ οπως ειπε ο Βγαινοπουλος μια πολυ αινιγματικη φυσιογνωμια των ημερων "τα προβληματα της Ελλαδας ΑΝ θελαμε θα μπορουσαν να λυθουν εν μια νυκτι".
Ναι... εν μία νυκτί γίνονται πολλά άλλωστε... βλ. 67.
Αν τον είχαμε Πρωθυπουργό τον Βγαινόπουλο, θα είμασταν και καλύτερα ή είναι η ιδέα μου;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131589&cid=4
Και μόλις τελειώσει η απεργία ΟΛΑ τα ΜΜΕ θα ασχολούνται με αυτό και μόνο (και όχι για τον λόγο που γίνονται τα επισόδεια) και έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά...
Μέχρι τα μέσα Μαΐου τουλάχιστον που θα βγάλει η Ντούβλη το DVD της και θα ασχολούμαστε με άλλα πράγματα...
Δεν ξερω Μιχαλη ο τροπος που κινειται ο συγκεκριμενος καθως κ το πως εμφανιστηκε απο το πουθενα με πολυ χρημα κ μεγαλη πολιτικη υποστηριξη εμενα με γυρναει σε εποχες 5χιλιαρου σε pampers στοιβαγμενα.Θα δειξει στην πορεια τι ρολο παιζει κ αυτος.Πιεζει για ιδιωτικοποιησεις κ θελει να ξεκινησει αγοραζωντας δημοσια νοσοκομεια.Ειδωμεν..
Σήμερα η μέρα είναι μόνο για πένθος,τρεις νέοι εργαζόμενοι ''φύγαν''από κάποιους δολοφόνους,δήθεν επαναστάτες και υπερασπιστές των συμφερόντων μας!!!!
Δε θέλω τέτοιους ''ήρωες''του ****υ,άνανδρους που τα πατελόνια τους είναι άδεια και άχρηστα!!!!
Ένας απλός άνθρωπος ( ο Tzagarakis ) αλλά πιστεύω εξαιρετικά σημαντικός , κάνει αυτή τη δήλωση πού διαβάζουμε πιό πάνω . Δήλωση συγκλονιστική κατ εμένα .
Αντίθετα φίλοι , μήπως είδατε το ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ πού παρουσίασαν οι " εθνοπατέρες" στη Βουλή , τήν ώρα πού οι σωροί των δολοφονηθέντων και αδικοχαμένων ανθρώπων , βρισκόντουσαν ακόμα στόν τόπο πού δολοφονήθηκαν !; Αίσχος!! Αηδιαστικό θέαμα ! Οι άνθρωποι αυτοί δέν έχουν καμία απολύτως σχέση με τήν πραγματικότητα . Δέν έχουν καταλάβει τι γίνεται στήν Κοινωνία και το κυριότερο τι πρόκειται να επακολουθήσει στη χώρα μας . Το μόνο πού τούς ένοιαζε να κάνουν , μέσα από καβγάδες και κατηγορίες οι μέν στούς δε , που συνεχίστηκαν και εκτός κοινοβουλίου , στα κανάλια , ήταν να ικανοποιήσουν τα αυτιά τής κομματικής τους πελατείας!! Ντροπή , ντροπή , ντροπή !! Πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ το συντομότερο δυνατόν , πράγμα πού εδώ που τα λέμε δέν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί ! Όπου έχει πάει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , οι υφιστάμενοι πολιτικόί , μετά από λίγο καιρό εξαφανίστηκαν όλοι !! Αμήν και πότε , μήπως και σωθούμε .!!!
Θερμά Συλληπητήρια στίς Οικογένειες τών αδικοχαμένων συνανθρώπων μας .
P/s . Tzagarakis , υποκλίνομαι φίλε και το εννοώ !!
Jason
Αν μετα απο ολα αυτα τα γεγονοτα εσυ αποκαλεις ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ του αστειους και γραφικους 300 της βουλης τοτε λυπαμε.. Και λυπαμε περισσοτερο που συκρατησες τους καβγαδες τους και που εκατσες και να τους δεις κιολας...
ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ για μενα ειναι η καταπτωση της κοινωνιας...
Πως αλλιως να εξηγησει καποιος την βροχη απο πετρες που δεχτηκε η πυροσβεστικη στην προσπαθεια να βοηθησει τα 3 αδικοχαμενα παιδια... Πετρες απο τους "δηθεν και καλα" υπερασπιστες της εργατιας και των δικαιωματων...
ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ειναι οι φωνες τβν συμπολιτων μας που στο ακουσμα καποιων " ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ" απαντουν "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ". Αν απο αυτους που ειναι στην βουλη και απο αυτους που με καλυμμα την κουκουλα θα ηθελα καποιον να υπερασπιστει τα δικαιωματα μου προτειμω εκεινους του γραφικους αστειους... γιατι τα προσωπα τους τα ξερω και τα μουτζωνω... των αλλων δεν τα βλεπω.. και με σκοτωνουν...
ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ... Τραπεζικος Υπαλληλος.
Ασφαλώς και δέν θα απαντήσω στήν τόσο προσβλητική σου πρός εμένα τοποθέτηση , γιατί καταλαβαίνω πώς νοιώθεις , ιδιαίτερα αφού είσαι τραπεζικός . Το μόνο πού θα σου πω είναι αυτό . Τα τέρατα αυτά πού καίνε και σκοτώνουν τον κόσμο , δεν τα δημιούργησα εγώ ούτε εσύ . Ξέρεις πολύ καλά ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί γιά την υπαρξή τους ! Λυπάμαι πού δέν κατάλαβες το νόημα τής τοποθετησής μου .
Jason , Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού .