Αντε κανενα καυγαδάκι να ζωντανέψει λίγο το forum. Ψοφήσαμε τώρα τελευταία :D
Printable View
Αντε κανενα καυγαδάκι να ζωντανέψει λίγο το forum. Ψοφήσαμε τώρα τελευταία :D
Ρε φιλαράκια να καταθέσω και εγώ την αποψή μου. Τα Stilo φοράνε όλα αυτά τα Γερμανικά μπουρδ@λα της Bosch και της Siemens γι αυτό από ηλεκτρικά Πάσχουνε Όλα !!!!
Ας μου πεί ένας ότι τα ηλεκτρικά του Stilo δεν τόν έχουνε ξεσκίσει ( με το συμπάθιο ) .
Thanks a lot ,
Jason
εγώ!! 4,5 χρόνια με το stilo (2005-2009) δύο καμμένες λάμπες μία μπροστά μία πίσω. Ουτε a/b failure ούτε τίποτα.μάλλον το δικό μου το πρόσεξαν οι ιταλοί... :D
2 γαϊδαροι μαλλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!!
:-)
Εγω απο εγκεφαλο μεχρι και radiocd εχω αλλαξει...
Προφανος το δικο σου εχει προβλημα που δεν χαλαει, πηγαινε να το κοιταξουν γιατι δεν χαλαει! Κανε και φασαρια!!! :- b
Παντως απο το συνεργειο μου ειπαν οτι πολλα 1.6 βγαζουν προβληματα, το 80 % των stilo που επισκευαζουν ειναι 1.6, ενω μου ειπε οτι τα 1.4 ειναι σκυλια, δεν παθαινουν τιποτα!!!
Jason Καλησπερα.Συμφωνω μαζι σου κ οσοι ξεραν το αμαξι μου γνωριζαν τι ειχα τραβηξει απο ηλεκτρολογικα ωστοσο με τπτ δε θα προτιμουσα marelli μεσα κ θα εξηγησω.
Οταν αγοραζει η Φιατ για παραδειγμα εγκεφαλους bosch πηγαινει στη bosch k της λενε εχω αυτον με 15 ευρω αυτον με 50 αυτον με 500 κ αυτον με 1000.Τι θελω να πω με αυτο,οτι κ στα εξαρτηματα υπαρχουν ποιοτητες.Δεν προκειται ποτε η φιατ κ η εκαστοτε φιατ να μου βαλει σε μικρομεσαιο που θελει να διατηρησει το κοστος χαμηλα εναν πολυ καλο εγκεφαλο γιατι θα ανεβασει το κοστος του αμαξιου.Κ αυτο συμβαινει γιατι ο καλος εγκεφαλος θα θελει τους εξτρα καλους αισθητηρες,ισως μιας καλυτερης ποιοτητας καλωδιωδη κ γενικα θα συμπαρασυρει την τιμη προς τα επανω ανεβαινοντας ποιοτικα σε ολα τα εξαρτηματα 1 κλικ.
Προσεξε τωρα ομως εκει ειναι που την παταει η Φιατ.Γιατι θα βγαλει ενα αμαξι πχ το Στιλο φτηνοτερο απο το αντιστοιχο Golf προσπαθωντας να κανει εκπτωσεις σε διαφορα μερη κ κολλαει την ρετσινια το αυτοκινητο οτι εχει προβληματα απο χαζες βλαβες.Πχ αυτο με τους αεροσακους που ολους μας εχει εκνευρισει λιγο η πολυ καποια στιγμη.
Εν τελει δεν πιστευω οτι ειδικα ας πουμε το νεο bravo εχει να ζηλεψει κατι απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο.Το εχω οδηγησει κ εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων.Αλλα οταν κολλας κ κανεις χαζα λαθη που θα μπορουσες εξαρχης να μου δωσεις το στιλο 1000 ευρω ακριβοτερο χωρις αυτες τις "ασθενειες" τοτε χαλας την εικονα αξιοπιστιας που θελεις να προαγεις σαν μαρκα.
Ελπιζω να το εξηγησα οσο καλυτερα μπορεσα με το γραπτο λογο.
Κοινως δεν φταιει η εκαστοτε bosch που ειναι ενας μεγας προμηθευτης αλλα η εκαστοτε εταιρια που ζητα ολο κ χαμηλοτερο κοστος παραγωγης για να αυξησει το κερδος.
Εισαι φιατ κ βλεπεις οτι μια παρτιδα με συγκεκριμενα ηλεκτρολογικα σου βγαζει προβλημα.Η αλλαξε σειρα ηλεκτρολογικων ή προμηθευτη.Εκει παιζεται το παιχνιδι.
1,4αρι είχα. Και ο καινουργιος ιδιοκτήτης που το έχει 1,5 χρόνο δεν έχει βγάλει πρόβλημα! Και σεις πάτε και αγοράζετε 1,6αρια για 8 αλογάκια. Δεν ήξερες δεν ρώταγες? :D
Καλά το 1,4αρι του Νίκου ήταν πρώτος αριθμός στο λαχείο.... Οσα προβλήματα έχουν βγάλει 10 αυτοκίνητα είχε βγάλει εκείνο. Τυχερός όποιος το αγόρασε.... :D:D
σαν αμαξι δεν εχω προβληματα μεχρι στιγμης μου καηκε μια φορα πριν απο 3 χρονια μια λαμπα πισω στον αριθμο κυκλοφοριας
και η κορνα περισι σταματισε να δουλευει .
αυτα
οτι αλλο επαθα στο αμαξι ολα αυτα τα χρονια ηταν απο δικη μου υπετιοτητα και οχι απο την αρτιοτητα του αυτοκινητου .
απλα νομιζω οτι οι περισοτεροι ειναι σηδεροφαγοι και αντιμετοπηζουνε προβληματα χωρις να θελω να θυξω καποιον.
Εγω φτιαχνω φραπεδακι ανεφ γαλακτος γλυκο (πετιμεζ) και καθομε διπλα στο εργαλειο και κανουμε παρεα ποτε μου λεει τα δικα του (παιζει μουσικη )
ποτε του λεω εγω τα δικα μου γενικοτερα υπαρχει κατανοηση και καλη παρεα.
οταν το πλενω να δειτε χαρα που κανει ολο μου ζηταει βενζηνουλα (οχι οτι και οτι ) για να παει βολτα και απαξ και του κανω το χατηρι να δειτε πως τη καιει σε χρονο Dt
αλλα οι γαγες στη ζωη μου μετρημενς δε βαριεστε θα ερθει ο καιρος που παλι θα γραψει ιστορια σταματοντας τα χρονομετρα στο 1,35,00 στιη πιστα των Σρρων και τοτε πολυ απλα θα το................................................ .........................
.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
.................................................. .................................................. .................................................. ..........................σω.