Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Σε οποιο και αν αποφασισουμε παντως μην ξεχναμε οτι παμε για την πολυ καλη παρεα που ειμαστε του Πετρου τα σπαει αλλα και η πρωτη επιλογη του Ιονιο ειναι σουπερ
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Κανονίστε να είμαστε όλοι μαζί.
Δεν λέει να μοιραστούμε σε 2 ξενοδοχεία.
Σορρυ παιδια αλλα ο τυπος δεσμευτικε να στειλει μαιλ για προσφορα αλλα δεν το εκανε... δεν εχω λαβει τιποτα... Αν καποιος θελει ας παρει τηλ. να τον ρωτησει ξανα ακι να κανονισει.
Καμία εξέλιξη έχουμε στο θέμα;
Παιδια εσκασε προβλημα σε εμενα τον Θοδωρη και τον αδελφο μου που θα ερχοταν μαζι μας!Στις 23 του μηνα εχω ενα συνεδριο και δεν μπορω για εκεινο το τριημερο!Εαν και εφοσον μπορουμε να το αλλαξουμε να το κανουμε εαν γινεται 14-15-16/01/2011 η 04-05-06/02/2011!
Εαν δεν γινεται τοτε δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε!
Από θέμα ημερομηνίας εγώ δεν έχω πρόβλημα... οπότε... ότι πείτε.
Από ξενοδοχείο όμως δεν βλέπω κίνηση.
Χωρίς Γιάννη και Τέο δεν γίνεται ¨τι κοπή ¨τι πίτα¨. 4-5-6/2 μου ακούγεται καλύτερο αν συμφωνούν και οι άλλοι.
4-5-6/2 βρίσκω ότι ξεφεύγουμε.
Θα προτιμούσα 14-15-16/1.
Το ξενοδοχείο Γιώργο δεν απάντησε???
Όχι δεν απάντησε. Μπορεί να πάρει και κάποιος άλλος να ρωτήσει αν θέλει. Εμένα πάντως δεν μου έστειλε mail.
Το 4-5-6 ειναι το καλυτερο για εμενα!