Απάντηση: 8η Πανελλήνια Συνάντηση - Η συνήθεια που έγινε θεσμός.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι μπορουμε να βρουμε αξιοπρεπεστατο ξενοδοχειο τουλαχιστον με 50 ευρω, δεν θα εχει ομως πισινες, τζακια και γυμναστηρια, θα εχει ομως τα βασικα οπως a/c, ψυγειο και tv......
.....και άμα βρείτε σε αυτή την τιμή , σίγουρα θα έχει ...χέσει μέσα κάποιος μάστορας!!!! όπως έγραψε πιό πάνω ο Soul Giannis.... Φίλοι μου τη γνώμη μου παραθέτω , δεν συμμετέχω στην εκδρομή , αν και πολύ θα το ήθελα . Δυστυχώς οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε αυτό το προιόν στη χώρα μας , είναι ελεεινές . Για να βρείς κάτι που τουλάχιστον δεν θα προσβάλει την αξιοπρέπεια σου , πρέπει να χώσεις το χέρι βαθειά στην τσέπη ...αν φυσικά το αντέχεις . Διαφορετικά ...κλείνεις τα μάτια και απολαμβάνεις την καλή παρέα !!! Τελικά , αυτό πιστεύω είναι που μετράει ....
Να περάσετε καλά και να γυρίσετε γεροί στα σπίτια σας παιδιά ,
Richard , πάντα φιλικά ,
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Επειδή έχω μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για ΠΣΚ στο παρελθόν και επίσης έχω έρθει και στις προηγούμενες εκδρομές του Stiloclub μπορώ να πώ τα εξής:
Θετικά:
1. Το ξενοδοχείο αξίζει κυριολεκτικά και το τελευταίο ευρώ. (Είτε είναι το δωμάτιο των 85 είτε των 120)
2. Δεν συγκρίνεται με κανένα που είχαμε πάει στο παρελθόν (Ούτε ακόμα και με εκείνο στην λίμνη Πλαστήρα)
3. Η πισίνα είναι ότι πιο ωραίο υπάρχει....(και ας είναι μέσα ο Σουλαντίκας, ο Ιωαννίδης και ο Στεργιανός)
4. Ειτε δωμάτιο στο κεντρικό κτίριο είτε εκτός είναι το ίδιο. Είναι συγκρότημα όπως πέρσι που πήγαμε στα Ζαγοροχώρια. Ίσως τα εκτός κεντρικού κτιρίου να είναι και πιο όμορφα απλά δεν πας με το μαγιό έτοιμος απο το δωμάτιο στην πισίνα αλλά αλλάζεις εκεί.
5. Φανταστικό μέρος για περπάτημα, με ρυάκια κτλ
6. Δίνει ποδήλατα δωρεάν για mountain bike
Αρνητικά:
1. Τα τελευταία 1.800μέτρα είναι σε πατημένο χωματόδρομο (όπως αυτός που είχαμε πάει στο Περτούλι) Νομίζεις ότι χάνεσαι στο δάσος...το αποτέλεσμα όμως σε ανταμοίβει....(απλά μην φτάσεις βράδυ)
2. Δεν έχει γύρω γύρω βενζινάδικα
3. Δεν έχει κοντά ταβέρνες....αχχχχχχχ
4. Ο Σουλαντίκας, ο Ιωαννίδης και ο Πέτρος θέλουν να κάνουν μπάνιο....
Περιμένω πως και πώς την μέρα....
Έχω ήδη παραγγείλει το μαγιώ του Borat. Μόνο αυτό σου λέω. Τέλος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
.....και άμα βρείτε σε αυτή την τιμή , σίγουρα θα έχει ...χέσει μέσα κάποιος μάστορας!!!! . Για να βρείς κάτι που τουλάχιστον δεν θα προσβάλει την αξιοπρέπεια σου , πρέπει να χώσεις το χέρι βαθειά στην τσέπη ...αν φυσικά το αντέχεις .,
Jason
Φιλε Jason, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε αυτο μαζι σου, επειδη γνωριζω απο εγκυρες πηγες το τι παιζει στην αγορα σε σχεση με τα ξενοδοχειαμ και να σου πω οτι απο περυσι το χειμωνα, οι ξενοδοχοι παρακαλανε για μια κρατηση, εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες.
Τουλαχιστον για Αραχωβα που τα γνωριζω πολυ καλα δεν ειναι οπως τα λες, και μιλαω για Αραχωβα, φαντασου τι γινεται σε αλλα μερη που δεν ειναι και τοσο επισκεψιμα....
Στην Ιτεα πχ που παω για ψαρεμα πληρωνω 30 ευρω την βραδια και δεν βρηκα ποτε μεσα στην λεκανη ''μπλοκι''. :-)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Φιλε Jason, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε αυτο μαζι σου, επειδη γνωριζω απο εγκυρες πηγες το τι παιζει στην αγορα σε σχεση με τα ξενοδοχειαμ και να σου πω οτι απο περυσι το χειμωνα, οι ξενοδοχοι παρακαλανε για μια κρατηση, εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες.
Τουλαχιστον για Αραχωβα που τα γνωριζω πολυ καλα δεν ειναι οπως τα λες, και μιλαω για Αραχωβα, φαντασου τι γινεται σε αλλα μερη που δεν ειναι και τοσο επισκεψιμα....
Στην Ιτεα πχ που παω για ψαρεμα πληρωνω 30 ευρω την βραδια και δεν βρηκα ποτε μεσα στην λεκανη ''μπλοκι''. :-)
Richard , σίγουρα αυτές είναι κάποιες εξαιρέσεις που τονίζουν ένα κανόνα . Ο κανόνας όμως είναι ότι ο περισσότερος κόσμος απο τα ξενοδοχεία low cost , έχει δυστυχώς τραυματικές εμπειρίες και σου εύχομαι να μην βιώσεις ποτέ καμία ...
P/s . Μου αρέσει πολύ το ψάρεμα ( αν και είμαι ναυτικός , προτιμώ το παράκτιο ) , ...στην Ιτέα σε ποιό μένεις ;;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Richard , σίγουρα αυτές είναι κάποιες εξαιρέσεις που τονίζουν ένα κανόνα . Ο κανόνας όμως είναι ότι ο περισσότερος κόσμος απο τα ξενοδοχεία low cost , έχει δυστυχώς τραυματικές εμπειρίες και σου εύχομαι να μην βιώσεις ποτέ καμία ...
P/s . Μου αρέσει πολύ το ψάρεμα ( αν και είμαι ναυτικός , προτιμώ το παράκτιο ) , ...στην Ιτέα σε ποιό μένεις ;;
Σιγουρα, καποια στιγμη θα σου τυχει και η στραβη, και σε μενα εχει τυχει μια φορα στους Δελφους που υπεθεσα οτι θα εχει a/c και τελικα ειχε καλοριφερ, και οταν ειπα να το ανοιξει γιατι εκανε ψοφο, μου λεει η κυρια ''αν το ανοιξουμε απο τωρα που ειναι Οκτωβρης, ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!! '' Και μας εδωσε 2 κουβερτες στον καθενα που βρωμαγαν ναφθαλινη...
Στην Ιτεα μενω σε αυτο... http://www.avrarooms.gr (εχει τα βασικα + wifi + κουζινα μεγαλη για κοινη χρηση.)
Σορυ παιδια για το :offtopic_gr:
Ναι βρε παιδια αυτο λεω και εγω.
περισι κανατε ολοκληρη μανουρα οπως αι καθε χρονο για να ειναι η τιμη συμαζεμενη κοντα στα 70 ευρω και αν θυμαμε καλα επεσαν διαπραγματευσεις και κοντρα διαπραγματευσεις και τελικα στο τελος η τιμη ηταν σχετικα καλη .
φετος απλα παμε σαν αρνια στο σφαγειο διλαδι αποδεχτηκατε με τη μια φορα μια δηθεν εκπτωση και εισθε ικανοποιημενοι που θα δωσετε 240 ευρω για δυο βραδιες ενω περισι που δωσατε 130 για δυο βραδιες εισασταν συνεχως δε διαπραγματευση στη τιμη .
διλαδι τις προιγουμενες φορες δεν ηταν καλο το ξενοδοχειο που επιλεγατε για την εκδρομηκαι εγω ρωταω το εξης
αμα υπαρχνουνε το ιστορικο επιλογης ξενοδοχειον που 7 φορες ηταν κατα την αποψη σας απογοητευτηκο ποιος μας λεει οτι για ακομη μια φορα στο ξενοδοχειο που επιλεγεται παλι κατι θα συμβει και κατι δεν θα ειναι οπως το πειμενουμε αφου 7 φορες λες οτι πεφτεις σε αμαρτημα ποιο δυς εξ αμαρτην ουκ αντρος εσυ οχι 1 οχι 2 οχι 3 οχι 4 οχι 5 οχι 6 αλλα 7 φορες λες οτι τα φθηνα μεχρη στιμγης ξενοδοχεια ηταν λαθος επιλογη και τωρα ξηλωθητε οποιοι θελετε να ερθεται για να παμε σε ενα καλο ξενοδοχειο επιδη εχουμε ξανα παει και ηταν τελειο .τελος παντων
στο ξαναλεω για ενα υπνο να δωσω μισο μηνιατικο δε το κανω .
αμα ειναι και δεν εχεται προβει σε καποια αλλη συμφωνια με το ξενοδοχειο ζητηστε καλητερη τιμη και απετηστε να μας κανει καλητερη τιμη ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΜΕ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 15 ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ.
ΘΕΛΩ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 240 ΕΥΡΩ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΔΙΛΑΔΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΕΧΩΝΝΤΕΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΙ ΜΗ ΕΧΩΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ .
ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι τετοιο και με αυτο το υφος γιατι απλα δεν δεχομαι αυτη την τιμη ενω εσυ την αποδεχεσε ενω παλιτερες χρονιες που πληρωναμε τα μησα του μισου επαναστατουσες φετος γιτι μας βαζεις να πληρωσουμε τοσα πολλα ?
Ωπα ωπα Παντελη γιατι δεν καταλαβαινω σε ποιον αναφερεσαι!
Εαν λες για εμενα ποτε δεν ειπα τιποτα για την τιμη σε οσες πανελληνιες και εαν εχω παει!
Τωρα εαν μιλας για καποιον αλλον απλα πες το για να ξερουμε τι λεμε!
Εαν καποιου δεν του αρεσει το 120 εχει και με 85 και μολις 15 ευρω παραπανω απο τα 70 που λες!
Τωρα εαν δεν εχει τα 15 και θελει να παρει και το κυριλε δωματιο τοτε ρε φιλε τι να του κανω!Τα μεταξωτα βρακια λενε θελουν και μεταξωτους ****υς!Δεν μπορει να ζητα να εχει Fiat Με τιμη Dacia!
Το ξενοδοχειο εχει 3 διαφορετικες τιμες!Διαλεγει και παιρνει!
Νομιζω η καθε μια τεριαζει στον καθενα μας!
καλημερα η συνεχεια
διλαδι φιλε μου αν το ξενοδοχειο μας εκανε τιμη 300 ευρο το καλο δωματιο και 285 το αμεσος κατοτερο και 270 το φθηνοτερο διλαδι κατα 15 ευρω φθηνοτερο αυτο θα ηταν αρκετο για τα οικονομικα του καθενος.
πιστευεις οτι τα δικαμου οικονομικα εχουνε διαφορα 15 ευρω παο του οποιουδηποτε?
εδω μηλαμε οτι για ενα υπνο δεν ειναι λογικο να δωσεις 5 μεροκαματα ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙ.......................ΠΑ.
ειναι δικαιομα σας φιλε να επιλεγεται οποιο ξενοδοχειο θελεται για την παρτη σας και για τα συμφωνα με τα οικονομικα σας αλλα και τα γουστα σας.
ομως για ενα κοινο σκοπο οπως ειναι η εκδρομη που απαρτηζεται απο ανθρωπους διαφωρων οικομικων δυνατοτητων δεν ειναι λογικο να αποφασιζουνε ενας δυο τρεις για ολους τους υπολοιπους.
οπως καθε χρονο πιτευω οτι καλο ειναι να βρεθουνε ακομη δυο τρεια ξενοδοχεια που ειναι σε καλητερες τιμες και εντελος δημοκρατικα να διαλεξει η πλειοψηφεια το που θα παμε και επιδη καποιος φιλος ανεφερε οτι μια φορα παμε εκδρομη ας παμε καπου που να εξηζει ε' για αυτον και αλλους δυο τρεις ας πανε στο ξενοδοχειο που θελουνε οποιος αλλος θελει θα βρει καποιο ξενοδοχειο τις αρεσκειας του και των οικονομικων τους ομως αυτο δεν ειναι το ενωτικο πνευμα που καποτε μας κρατουσε ενωμενους και ολους μαζι σαν ομαδα.
εγω θελω φιατ στη τιμη φιατ .
εσυ γιαννη μιας και ενεφερες ενα ατοπο παραδειγμα θελεις φερραρι στη τιμη φιατ γιατι ετσι θελεις και ειναι δικαιομα σου και το σεβομαι ομως για να ερθουνε στην εκδρομη ποιο πολλα ατομα.
εχω γυρησει ολη την Ευρωπη και οταν για μια εβδομαδα στην Ελβετια στο Λουγκανο πληρωσα 290 ευρω συνολο σε 4 αστερων ξενοδοχιο επισεις σε 5 αστερων στη Λουκερνη για 4 μερες εδωσα 210 ευρω με πρωινο και διατροφη θα μου πεις οτι ηταν προσφορες ενταξι ομως ειχα την επιλογη να διαλεξω εγω που θα παω και με ποιο κοστος και με ποιες παροχες στη δικη μας περιπτοση επιλεχτηκε ενα ακριβω ξενοδοχιο που απλα εκανε μια τιπικη προσφορα .
παλι καλα που δεν επιλεχτηκε το χιλτον παλας να παμε και να ζητησουμε φθηνο δωματιο καινα μας δειχνουνε τη πορτα...........................
τελος παντων αν δεν αλλαξει η τιμη εγω ισως δεν ερθω.
οτι εχω γραψει δεν το γραφω γιατι εχω με καποιον κατι σας εκτημω ολους και το ξερεται ομως μιας και εσυ εκανες μια φυλοτιμη προσπαθεια να οργανωσεις την εκδρομη απλα ζητα κατι καλητερο για μερικους απο εμας για καλητερη τιμη και αμα τα καταφερεις θα σε κερασω ενα CAR SPA εντελως δωρεαν .
Παντελη συνεχιζω να δυσκολευομα να σε καταλαβω!
Φιλε για οποιον θελει και δεν εχει υπαρχει και δωματιο με 85!Οπως ειπα και πριν φτανουμε μεχρι εκει που θελει το χερι μας και οχι εκει που θελει ο ****ς μας!
Βεβαια εαν δεν υπαρξει καποιος ο οποιος θελει να ερθει και τα οικονομικα του ειναι δυσκολα ας το πει δεν ειναι κακο και κανουμε μια μαζοξη μερικων ευρω και ερχεται στην εκδρομη!Δεν ειναι ντροπη!Ντροπη ομως ρε φιλε ειναι να λες δεν εχω και να ζητας δωματιο LUX!
Το ξενοδοχειο ειναι Super και εχει και πισινα θερμενομενη να βαλουμε τις κορμαρες μας να γουσταρουμε και να κανουμε τις μαλακιες μας!Και φυσικα οπως βλεπω οι συμμετοχες ειναι οπως παντα λιγες!
Αρα τι αγχωνεσαι για τους αλλους!
Τα παιδια που ερχοντα σε εκδρομες ειναι στανταρ!
εγω το λεω γιατι νομιζω οτι αυτος μας ποιανει το **** με τοσα που ζηταει.
μη μηλας για **** γιατι εσυ εισαι XXXXXXL σε σχεδον ολα γιατι εχουμε και εμεις το κατι της μας .
μετα τον ανθρωπο τον εχει πει κανεις οτι εσυ θα κανεις βουτια απο το ποιο ψηλο βατηρα και θα ψαχνει νερο για να ξαναγεμησει τη πισινα?
δε λεω θα εχει και αυτος καποιες απωλειες ετσι ισως δικαιολογητε η τιμη.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αντε δε λεω τιποτα αλλο απλα μολης σου ειπα για CAR SPA μου φαινεται αλλαξε το υφος σου ατιμουλικο.