Επειδή μου μιλήσανε αρκετοί στο msn και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν refresh, να πώ ότι το γνωρίζουμε και είναι αποτέλεσμα μιας δοκίμης που κάναμε με τον Psyx.
Αυτά.....μέχρι το βράδυ θα είναι οκ.
Printable View
Επειδή μου μιλήσανε αρκετοί στο msn και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν refresh, να πώ ότι το γνωρίζουμε και είναι αποτέλεσμα μιας δοκίμης που κάναμε με τον Psyx.
Αυτά.....μέχρι το βράδυ θα είναι οκ.
έξω τα μεταλλαγμένα forum από το site ....
OXI ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!! :111 :113
τι δοκιμάζετε ρε εμείς δεν θα μάθουμε ?? :)
Μπηκα σε αντιστοιχο site και ειδα ότι κάθε μηνα εκλεγουν και ένα συγκεκριμενο αυτοκινητο μελους για να παρουσιασουν με λιγη βοηθεια από ολους το κανουμε και εμειε αρκει να καταθέσει ο καθενας μας βιογραφκο και φωτογραφιες του αυτοκινητου του
Απο εμένα άμα το θέλετε και το αναλάβει κάποιος, μπορώ να το κάνω.....απλά πείτε πως θέλετε να γίνει καθώς επίσης και το ότι να γίνει θεσμός....όχι να βάλουμε 2-3 αμάξια και μετα κανένα...
Αντε κανονιζουμε ο καθενας βιογραφικο για το αμαξι του και μερικες καλες φωτο και ξεκιναμε…τοσα ωραια αυτοκινητα εχουμε στο club!!
Παντως εγω το αναλαμβανω αν συμφωνουν ολοι…θα δειξει πολύ στο site μας..απο τη συγκεκριμενη διαδικασια δεν θα συμμετεχει το αυτοκινητο του Θοδωρη για τους εξης λογους:
1)Βασανιζει τα Ψαρια του κανοντας τα ταξιδι…παρε μια αυτοματη ταιστρα επιτελους!!
2)Το αυτοκινητο του ξεπερναει κάθε οριο ομορφιας και αναγκαστικα θα επιλέγεται κάθε μήνα
Nαι ειναι πολυ καλη ιδεα για παρουσιαση του αυτοκινητου....απλα πρεπει αν γινει συστηματικα και οχι μονο μια φορα στο τοσο....
Κάθε μηνα θα βγαζουμε και ένα αυτοκινητο..το οποιο θα επιλεγεται από όλα τα παιδια μεσω ψηφοφοριας .
Τι θα βαθμολογούμε ρε παιδιά; Ποιο Stilo θα είναι ομορφότερο από τα άλλα Stilo;
Λίγο κουλό μου φαίνεται...
Πιο ομορφο τις βελτιωσεις του και τετοια…τωρα δεν μπορει να ψηφιστει ένα εντελως μαμα αυτοκινητο…εχουμε αρκετα ωραια αυτοκινητα….