Απάντηση: Ψιτ! Με ελειψαν οι φατσες σας!
Θοδωρή τι φάτσες να δεις...σκατόφατσες είμαστε όλοι...ειδικά έτσι όπως με κουτσοκούρεψε ο κουρέας προχτές...άστο... :P
Σοφοκλή,υπάρχει ένα θεματάκι...δεν προλάβαμε να παμε μια βόλτα με το αμάξι του καθένα να δούμε πως είναι...την επόμενη φορά..
Σταμάτη,χαχαχαχα έχεις ένα point...φαντάζομαι όσο με είχες μπροστά σου παίζει να ψιλοφρίκαρες ε? Την Abarthάρα σου όμως φίλε μου την εμπιστεύτηκες και αυτό με τίμησε! :thumbsup: (παιδιά δεν θέλετε να μπείτε στο abarth του Σταμάτη...πόσο μάλλον να το οδηγήσετε...θα σας μείνει κόμπλεξ κατωτερότητας...ψυχολογικά...κατάθλιψη...)
Ναι ρε γιατί θα σας πάμε στα καλλιστεία... Χαχαχα!
Άσε που σε κόβω μετά τη βόλτα του Abarth του Σταμάτη να έκλαιγες όλη νύχτα...!!! :upside:
Βάσικα πρέπει όσοι έχουμε fb να παιχτεί ανταλλαγή....
Όσο για το abarth η αλήθεια είναι πως χτες το βράδυ δεν με έπιανε ύπνος...το σκεφτόμουν...:wub:
άσε που σήμερα όλη μέρα άκουγα paul anka το you are my destiny και βούρκωνα... χαχαχα
Χαχαχαχαχα... Σταμάτη πάρε θέση!!
ΥΓ:
Μην ανταλλάζετε φωτό από fb λέμεεε...
Εγώ το μόνο που έχω να πω, είναι πως είμαι άρρωστος για δεύτερη μέρα. Με το άνοιξε, κλείσε το παράθυρο να ακούμε το μοτέρ...χαχαχαχαχαχα...
υγ: στην επόμενη συνάντηση θα καταγράφω τις αντιδράσεις του Μιχάλη ;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Εγώ το μόνο που έχω να πω, είναι πως είμαι άρρωστος για δεύτερη μέρα. Με το άνοιξε, κλείσε το παράθυρο να ακούμε το μοτέρ...χαχαχαχαχαχα...
υγ: στην επόμενη συνάντηση θα καταγράφω τις αντιδράσεις του Μιχάλη ;)
ωχ αλήθεια ρε φίλε?Περαστικά σου!!
την επόμενη φορά πρέπει να με καταγράψεις με κάμερα γιατί αν τους τα λες δεν θα σε πιστεύουν...θα σε περάσουν για τρελό :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Δυστηχως φιλε μου ναι, περασαν αλλα δεν πειραζει θα τα θυμηθουμε εμεις οι παππουδες και θα τα πουμε στα νεουδια! :tongue1:
Την επομενη φορα θα μας αφησεις με τον carlos να κανουμε ενα μινι service στο αμαξι σου, ξερεις απο αυτα που παντα περισσευουν μια χουφτα βιδες και κατι παξιμαδια!!!
Εγω παλι εχω αλλο προβλημα...μου λειπουν συνηθως!!!χαχαχαχαχαχα οτι θελετε παιδακια εδω ειμαστε και μας αρεσει και η μουτζουρα
Υ.Γ η ευθηνη για τυχον ζημιες αφορα μονο τον κατοχο του οχηματος και οχι αυτον που θα βαλει το κουλο του
χαχαχαχα
μηπως στην επομενη συναντηση να ερ8ω και εγω carlos_jackal??????...κατι μου λεει 8α ειναι συντομα ετοιμασου!!!!!!αλλα μαλλον 8α ειναι για ρετσινουλα και οχι για καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συντομα;;; Ποτε δηλαδη;;;
Ρετσινα;;; Δεν εχεις ακουσει που λενε οτι αλκοολ και τιμονι δεν πανε μαζι; Οοοοχι φιλαρακι, εγω δεν πινω και οδηγω!