Απάντηση: Επομενη συναντηση;;;
πωω ναι τι κοτσάνα έγραψα...και να σκεφτείς πάει ο πυρετός...λες λόγω θερμοκρασίας που ανέβασα να μη δουλεψε σωστά ο θερμοστάτης και να μου καψε καμιά φλάτζα?Γιατί λαδάκι τσιμπάω καιρόοο χαχαχαχα
όντως το ξέρω οτι για αύριο είναι νωρίς...οπότε αν δεν βολεύει για αύριο ή παμε για την παρασκευή στις 26 ή αλλιώς γίνεται συνάντηση μετά το Πάσχα ή πριν αλλα χωρίς εμένα :(
Ποιος ειναι μεσα για Παρασκευη, να δουμε συμμετοχες!
-ethnikofron471
99,9% θα είναι και ο ....ABARTH!!!
Πάρε τηλ τον carlos_jackal εσύ...
Λογω καποιων εκτακτων καταστασεων δεν ξερω αν θα μπορω το ΠΣΚ που μας ερχεται...
Μεσα στην βδομαδα θα μπορω να ξερω σιγουρα και σας ενημερωνω!
Φου-φου! Ανακοινωσης!
Κυριακη 12/5/2013 θα γινει η συναντηση μας γιατι νωριτερα απο το Αγιον Πασχα δεν μας βλεπω να κανονιζουμε...
θα παμε να φαμε τα κατσικια μας, τα κοκορετσια μας και ολα τα αλλα μας και οταν με το καλο γυρισουμε θα βρεθουμε να δυναμομετρησουμε τις... κοιλιες μας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Φου-φου! Ανακοινωσης!
Κυριακη 12/5/2013 θα γινει η συναντηση μας γιατι νωριτερα απο το Αγιον Πασχα δεν μας βλεπω να κανονιζουμε...
θα παμε να φαμε τα κατσικια μας, τα κοκορετσια μας και ολα τα αλλα μας και οταν με το καλο γυρισουμε θα βρεθουμε να δυναμομετρησουμε τις... κοιλιες μας!
Τέλεια!Απο τώρα ειμαι μέσα εγώ να ξέρετε..
Φου-φου! Ανακοινωσης!
1. ammoulianiotis
2. ethnikofron471
Λοιπόν, την Κυριακή 12/05/2013 βαφτίζει ο ξάδερφος. Λογικά πρωινές ώρες. Οπότε θα σας έρθω πλυμένος γυαλισμένος...χαχαχαχα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Λοιπόν, την Κυριακή 12/05/2013 βαφτίζει ο ξάδερφος. Λογικά πρωινές ώρες. Οπότε θα σας έρθω πλυμένος γυαλισμένος...χαχαχαχα...
..βγάλε και το τελικό...γκάζωσε το και εκεί να δείς " ψυχο-τραλαλά " που θα πέσει μόλις οι ..1200άρηδες ABARTH..:jump1::jump1: ακούσουν το πραγματικό !!!!!..:devil:..πωπώ..τι " κακός " που είμαι ρε γμτ...:rant2:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
..βγάλε και το τελικό...γκάζωσε το και εκεί να δείς " ψυχο-τραλαλά " που θα πέσει μόλις οι ..1200άρηδες ABARTH..:jump1::jump1: ακούσουν το πραγματικό !!!!!..:devil:..πωπώ..τι " κακός " που είμαι ρε γμτ...:rant2:
χαχαχαχα :hehe::thumbsup: