jason χίλια σόρρυ...λάθος κατάλαβα... :thumbsup:
Printable View
ελα μωρε θα τα σβησουνε στο τελος τι σκατε...
Arf μ'αυτά και μ'αυτά σε ξέχασα ενω είχα στο μυαλό μου να συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενά σου.
Το θέμα είναι όλοι αυτοί οι "παλιοι" που λες, αλλα και εσύ να μπαίνεται και γράφεται ρε συ...μη χάνεστε...εσένα σε έχω γνωρίσει και προσωπικά και χαίρομαι πολύ αλλα είναι κρίμα να είστε παρών μόνο στις δραστηριότητες...
Τόσα πράματα λέμε κάθε μέρα στο φόρουμ δεν ειναι μονο οι δραστηριότητες (δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά.)
Κοιτα ethni, πλεον οι υποχρεωσεις ειναι πολλες για διαφορους εδω μεσα, αλλος κανει 2 δουλειες, αλλος εχει οικογενεια, παιδια, δεν μπορει κανεις να ειναι παντα online συνεχεια. Ακομα και στις δραστηριοτητες που θα ακολουθουν τα παιδια ειναι ενα συν (+) για την παρεα!
Αλλωστε μπορουν να ειδοποιηθουν τηλεφωνικα τα παιδια ανα πασα ωρα και στιγμη!
Οσο για αυτα που διαβαζω και γινονται δεν εχω να πω πολλα.
Γνωστο ατομο εδω μεσα εξαπελυσε για ακομα μια φορα προσβολες, κατηγοριες προς διαφορους εδω αλλα δεν θελω κανεις μας να κατσει και να χαλαστει, να νευριασει ή να ξενερωσει. Ειμαστε το StiloClub και θα παραμεινουμε ενωμενοι!
ΥΓ. Να πουμε και ενα μπραβο στον λεγαμενο που εγραψε οτι εγραψε στο fb και καταφερε να μας κανει ιντερνετικος ρεζιλι αλλα πρωτο πρωτο τον εαυτο του.
Καλο μας μεσημερι!
Παιδια βλεπω πως ξεφευγει το θεμα απο ολους...το θεμα δεν ειναι να τσακωθουμε μεταξυ μας αλλα να βρουμε λυσεις πως θα ξαναζωντανεψει το club...τιποτα αλλο...δεν υπαρχει ποιος ειναι πιο ενεργος η οχι...να ειμαστε ολοι οσο μπορουμε...αλλα να ειμαστε εδω κ οχι στο fb...κ να υπαρχουν συναντησεις για ναγνωριζομαστε μεταξυ μας...νεοι κ παλιοι!
Σοφοκλή, εννοείται!Το καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!Αλλα δεν μιλάμε για να ειναι κάποιο όλη μερα online...έστω μια φορά την μέρα...ή μερα παρα μέρα....όχι όμως ρε συ Σοφο 2 μήνες και 2 χρόνια...ντροπή!
Κάτι πρέπει να γίνει πάντως....να αλλάξουν οι admins,οι mods και εμεις που ειμαστε πιο ενεργοί όπως είπε ο arf να ενεργοποιηθούμε και να δραστηριοποιηθούμε ωστε να ανεβάσουμε το φόρουμ.
Ξανα λέω πως κατανοώ απόλυτα τις υποχρεώσεις που έχουν πολλά μέλη....όλοι έχουμε...κάποιοι λίγο λιγότερο κάποιοι λίγο περισσότερο....ΔΕΝ είναι όμως αυτό ούτε το δικό μου πρόβλημα, ούτε το δικό μας και πάνω απ'όλα ούτε του φόρουμ....κι εγώ έχει τύχει να λείψω σχεδόν μήνα απο το κλάμπ....τι σημαίνει αυτό?άνθρωποι είμαστε...
Πρέπει πάντως κάτι να γίνει πέρα απο την πλάκα...
Θα ανοίξω λίγο αργότερα καινούργιο τόπικ και επειδή βλέπω online άτομα τα οποία συνήθως ΔΕΝ είναι και ελπίζω πως διαβάζουν αυτές τις σειρές θα σας παρακαλέσω όλους να πάρετε μέρος στο καινούργιο τόπικ που θα ανοίξω γιατί τοοοοσο καιρό λεμε λογια λογια λογια....έχουμε κάνει κάποιες μικρές κινήσεις αλλα τίποτα σπουδαίο....
Όσο για αυτα που λες στο τέλος Σοφοκλή έχεις απόλυτο δίκιο!Εύγε
Αυτό που έχω να πω εγώ σχετικά μ'αυτό είναι οτι είμαστε όσοι είμαστε ενεργά μέλη στο stiloclub αλλα είμαστε αγαπημένοι και ακόμα και αν έχουν υπάρξει διαφωνίες έστω και εντάσεις σε πιο υψηλό τόνο (αναμενόμενο) ποτέ δεν κράτησε κανείς κακία σε κάποιον και πηγαίναμε παρακάτω...πάντα με φιλική διάθεση..πάντα με διάθεση να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον...και φυσικά να γνωριστούμε και απο κοντά...Σε μια τέτοια μικρή "κοινωνία" είναι αναμενόμενο να υπάρχουν καλές και κακές στιγμές το θέμα ειναι να είμαστε όμως αγαπημένοι , όπως και είμαστε. Ε, αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ΑΣΧΕΤΟ να μας το χαλάσει.Και λέω άσχετο γιατί δεν με νοιάζει αν έχει 2500 μηνύματα στο ιστορικό του...με νοιάζει οτι 2 χρόνια που είμαι εδώ αυτός ειναι ΑΠΩΝ...είναι ένας ξένος...ένας τρίτος...ένας άσχετος και δεν θα επιτρέψω εγώ προσωπικά να μπει στην κοινωνία αυτή που έχουμε -έστω την ψιλο μπαχαλοδιαλημένη- και να μας κάνει μπάχαλο....Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μπει εδώ και να δημιουργήσει γελοίες ή οποιαδήποτε σκατοκατάσταση με την συμπεριφορά του....όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του τον αφήσατε στο περιθώριο...εκεί που του αξίζει να είναι...και έτσι ξέρω οτι κάνατε και στο παρελθόν πριν μπω εγω σ'αυτη την οικογένεια πριν 2 χρόνια και ξέρω οτι αυτό θα κάνετε και θα κάνουμε και αργότερα αν χρειαστεί σε όποιον χρειαστεί (βάζω και εμένα μέσα εννοείται!)
Στο χέρι μας είναι λοιπόν αυτή την οικογένεια να την ζωντανέψουμε και να μην αδρανούμε στη σκέψη οτι " επειδή αυτός έχει οικογένεια, επειδή ο άλλος έχει 2 δουλειές κτλ"...είναι σαν ννα ευ ησυχαζόμαστε...σαν να βρίσκουμε πάτημα και στήριγμα ωστε να δικαιολογήσουμε τα κακώς κείμενα του φόρουμ που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχουν και ολοι θέλουμε να τα διορθώσουμε...ίσως κάποιοι κατα βάθος αλλα όλοι θέλουμε...
By far το καλύτερο θέμα... Πλάκα έχετε! Πάω να φτιάξω ποπκορν! :jump1:
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου αν μου επιτρέπετε να πω 1-2 πραγματάκια...
Jason θα ξεκινήσω με εσένα. Όχι φίλε μου, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι άδικα βοηθάς και άδικα ασχολήσε. Και η δική σου και των υπολοίπων η συνεισφορά στο club είναι υπερπολύτιμη. Δεν θέλω να ακούσω κάτι τέτοιο από εσένα ειδικά. Και σε ευχαριστώ για ό,τι έχεις προσφέρει.
Φίλε εθνκόφρων (Μιχάλη αν δεν κάνω λάθος). Το να υπάρχουν ανενεργά modereator μέλη και admins δεν είναι απαραίτητο ότι είναι μπάχαλο το club. Πίστεψέ με ότι αυτά που πρέπει να γίνονται από πλευράς mod και admin γίνονται και μάλιστα σε ώρες, μέρη και μέρες που δεν φαντάζεσαι και με τρόπους που ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι υποχρεωτικό να μάθετε. Όπως και να έχει, αν σε ενοχλεί ότι ο Νίκος (Maggelanos) είναι admin, θα το διαγράψουμε να μην σου χαλάει η αισθητική. Και επίσης πίστεψέ με ότι όταν χρειαστεί να βρεθεί άτομο ή και άτομα για να βοηθήσουν στο modιλίκι, ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι θα ερωτηθείτε!
Το ότι το club δεν κινείται ήταν ένα θέμα που το αντιμετώπισα και εγώ από το 07 που πρωτομπήκα. Λίγες συναντήσεις, γκρίνιες, παράπονα κλπ κλπ. Νομίζω ότι αυτό είναι πάντα ένα φαινόμενο σε ολιγομελή clubs. Μην γιελιόμαστε... λίγοι έχουν Stilo και δη ενασχόληση με το internet. Πάντα όμως με κάθε "νέο" κύμα μελών, πάντα υπάρχει μια κινητικότητα και μια δραστηριοποίηση που συμπαρασέρνει και τους "παλιούς". Στο χέρι σας είναι (μιας και είσαι και εσύ ένα από τα νέα μέλη) να οργανώσετε καφέδες. Και ας μην έρθουν όσοι περιμένεις. Δεν πειράζει. Σήμερα μπορεί 2, αύριο μπορεί 10.
Φίλε Παντελή. Το να στραβώσεις με το ότι δεν έγινε η εκδρομή είναι αποδεκτό. Το να στραβώσεις επειδή "και καλά" επέλεξαν κάποιοι συγκεκριμένοι να μην γίνει η εκδρομή (και ξέρεις πολύ καλά ποιους εννοώ), ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας. Θεωρώ ότι είναι λάθος σου να πετάς άδεια ελπίζοντας να πιάσεις κάτι. Θεωρώ λάθος σου να διαγράφεις παλιά σου θέματα που υποτίθεται βοηθούσες μέσα από αυτά. Θεωρώ λάθος σου που εκβιαστηκά ζητάς εκδρομή για να τα ξανανοίξεις. Θεωρώ ότι το ban που έφαγες το έφαγες τότε γιατί ήσουν επιθετικός στον Θοδωρή και μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούσε να σε "ηρεμήσει". Σαφώς το bannaρισμα είναι κάτι προσωρινό καθως μπορεί α) να επανέλθεις με άλλο username και β) να επανέλθεις μετά από καιρό και αντί να είσαι ήρεμος, να αρχίζεις πάλι τα ίδια. Πολύ φοβάμαι ότι το β ισχύει τώρα και με στεναχωρείς. Πρόσεχε σε παρακαλώ καλά πως γράφεις και τι γράφεις στα μέλη του club καθώς και εσύ ο ίδιος το λες ότι το ύφος δεν περνά στον γραπτό λόγο. Για το τι έγραψες στο FB δεν με νοιάζει καθώς αυτό που με καίει και πάντα με έκαιγε είναι το stilo-club.gr και όχι το Facebook. Μην οδηγείς τα πράγματα σε αδιέξοδα. Βοήθα να γίνουμε καλύτεροι μα σωστό τρόπο και όχι ύπουλα και με υπόγεια μέσα.
Φίλε Bill Stilo. Τα καλύτερα λες. Να βρούμε λύσεις! Μαζί σας! Θέλετε να καθιερώσουμε κάθε Κυριακή στις 12:00 καφέ κάπου; Ολύμπικο; ΣΕΦ; Δεν έχω ιδέα... Αν ναι, από αύριο κιόλας το στήνουμε. (αύριο όμως εγώ θα λείπω... )
Φίλε Σόφο... Ακόμα και τα περιστέρια κατάλαβαν για ποιον λες. Μ'αρέσεις όμως για την ψυχραιμία σου! :)
Φίλε Σωτήρη... Να πιεις CocaCola light όμως για να μην γίνεις τόφαλος... :)
Για ακόμα μια φορά, με στεναχορέσατε. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω κακοπροέραιτα τα παραπάνω σχόλια αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου, έτσι για να δείτε και τι λέω και εγώ...
Φιλε ιωαννιδη δεν σε γνωρισει αλλα μετα απο αυτα που ειπες σε συμπαθησα πολυ!!εχεις δικιο!απλα πρεπει να κανουμε κατι...δεν λεω καθε κυριακη και ολοι..απλα αμα το εχουμε πιο συχνα θα γνωριζομαστε κ θα ειναι μια πιο ομορφη παρεα...αυτο λεω εγω κ θα ηταν καλο απο ολους μας σε καθε πολη....δεν γινεται να συζητιεται μια εκδρομη χωρις να ξερω κανεναν..κ πολλοι αλλοι δεν ξερουν κανεναν...ενω αμα γνωριζομαστε θα ειναι πιο ευκολο για ολους κ πιο εφυκτο..γνωμη μου παντα...