Σωστά... Θα ψάξω κι εγώ να ρωτήσω για να συγκρίνουμε τιμές! Κι εγώ νομίζω πως αφορά t-shirt, γιατί πχ για φουτερ η τιμή αυτή θα ήταν πολύ χαμηλή!
Αλλά στην τελική αν είναι να βγει καλή ποιότητα, χαλάλι. Μια φορά θα αγοραστεί.
Printable View
Σωστά... Θα ψάξω κι εγώ να ρωτήσω για να συγκρίνουμε τιμές! Κι εγώ νομίζω πως αφορά t-shirt, γιατί πχ για φουτερ η τιμή αυτή θα ήταν πολύ χαμηλή!
Αλλά στην τελική αν είναι να βγει καλή ποιότητα, χαλάλι. Μια φορά θα αγοραστεί.
Παντως ειπε οτι μπορει να βγαλει ενα δειγμα, θα ζητησω ενα ωστε να ξερουμε τι αγοραζουμε!
Ναι ναι όντως! Να μου πεις αν είναι για να φτιάξω τα σχέδια σε μεγάλη ανάλυση να του τα δώσεις!
Ξεκινα να τα κανεις αν ειναι ωστε να ζηταμε και δειγματα να βλεπουμε και την ποιοτητα του καθε μαγαζιου!
OK θα φτιάξω όλα τα σηματάκια και θα στα στείλω με email! Αύριο λογικά θα τα έχω έτοιμα...
Θα τα ανεβάσω κι εδώ σε περίπτωση που τα θέλει κάποιος να ρωτήσει σε μαγαζί...!
Θοδωρη μια ερωτηση,μπορεις να την ανεβασεις την φωτο αλλα με κοκκινο το αμαξι?μονο να το δουμε πως θα ειναι!
Χθες με ενημερωσε το παλικαρι (απο το μηχανο-φορουμ) οτι δεν μπορει να μας τυπωσει τα μπλουζακια γιατι ειναι 4χρωμια και δεν εχει τετοια μηχανη...
Δηλαδή αυτό σημαίνει πως μας μένει μόνο η πρώτη επιλογή έτσι?
Λοιπόν ανέβασα τα αρχεία για όποιον θέλει να ρωτήσει σε ένα RAR εδώ:
https://drive.google.com/file/d/0B6D...it?usp=sharing
Τα αρχεία είναι όλα PSD (Photoshop Files) με δυνατότητα επεξεργασίας, συν μία εικόνα για δείγμα!
@panos22:
Αυτό που λες γίνεται πανεύκολα και με τη ζωγραφική! Κατέβασε την εικόνα και "γέμισε" με τον κουβά το λευκό χρώμα στο Stilo! :biggrin:
Ωραιος!!!Να΄σαι καλα θοδωρα.
Ναι teo αλλα θα ψαξουμε, θα ρωτησουμε και αλλους!
Δεν θα παμε στον πρωτο τυχαιο που βρεθηκε μπροστα μας!
Αν και οπως ξαναειπα με λιγα τεμαχια πολλα παζαρια στην τιμη δεν μπορουν να γινουν...