Και εγώ οπού και αν πούμε τελικά μέσα είμαι!!!
Printable View
Και εγώ οπού και αν πούμε τελικά μέσα είμαι!!!
Να προτείνω μιας και ρωτήσαμε Ασπροπυργο, πάμε εκεί να πιούμε το καφέ μας να χαβαλεδιασουμε και μέχρι να ανοίξει η πίστα να αποφασίσουμε και ποιο από τα δύο πακέτα θα κάνουμε?
Εγω μεσα!!
λογικα μεσα και εγω (ασπροπυργο παντα) απλα εχει δημιουργηθει ενα προβλημα το οποιο δεν νομιζω να με εμποδισει...
Απλα να αποφασισουμε και το πακετακι το οποιο θα παρουμε και το ποσο θα κοστιζει...
http://www.speedpark.gr/%ce%b5%ce%bd...3%ce%bf%cf%82/
Εδώ έχει όλα τα στοιχεία και πακέτα για Ασπρόπυργο
Σαν σύνολο πλέον νομίζω έχουμε:
1.Stilatos
2.teo
3.maximos
4.ioannidis
5.DHMHTRHS
6.bill stilo
7.Gunner7
Φαντάζομαι δεν ξέχασα κανέναν. Επτά άτομα σύνολο είναι ένας πολύ καλός αριθμός και αν έρθουν κι άλλοι ακόμα καλύτερα (αλήθεια ο Soul ζει??).
Με πήραν απ τον Ασπρόπυργο πως θα είναι σίγουρα ελεύθερη η πίστα από 5 και μετά και επ'ευκαιρίας τους ρώτησα αν θα μπορούμε να κάνουμε αυτό που λέγαμε, πχ να κάτσουμε για καφεδάκι όποτε φτάσουμε και να περιμένουμε μέχρι να μπούμε. Μου είπαν πως φυσικά και μπορούμε, απλώς αν είμαστε πάνω από 10 άτομα (που δεν νομίζω) να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ετοιμάσουν κάποιο χώρο.
Ο καθένας μπορεί να πάρει όποιο πακέτο θέλει! Αν πχ κάποιος θέλει να λιώσει στην πίστα, παίρνει το 25ευρο πακέτο για 35 λεπτά, αλλιώς παίρνει το 12ευρο για 12 λεπτά (γιατί αν πάρει δύο 12ευρα δεν αξίζει, πάει καρφί στην πρώτη επιλογή). Αυτές είναι οι τιμές. Επίσης μπορούμε πχ να το "σπάσουμε" ανά ομάδες αν θέλουμε να αράξουμε ή να "ροκανίσουμε" χρόνο. Αυτό θα αποφασιστεί εκεί πιστεύω.
Υπεροχαααα ...!!!
Τι ωρα λετε να ειμαστε?
καθαρισα λιγο μερικα ποστ μαζι με δικα μου γιατι αρχιζαν να γεμιζουνε σελιδες. Λοιπον αποτι καταλαβα εισαστε για ασπροπυργο. Επειδη μου ειπατε οτι εχει αγωνες μεχρι τις 5 τοτε θα πω εγω 4 να καθισετε καμια ωρα για καφε και μετα για καρτ. Οσοι πιστοι και μπορεσουνε (μαζι με εμενα) ας προσελθουνε
5;
Γ*μτη... ξεφεύγω!
Παίζει να έρθω αλλά δίχως να τρέξω εντός πίστας. Έξω θα πηγαίνω πανικόβλητος.
Θα σας ενημερώσω μάγκες.
Άργησα να ξαναμπώ:-) Stilatos τι θες να πεις με το να καθίσετε, να καθίσουμε θες να πεις, ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ έτσι; Και εσύ ioannidis ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ.Πρέπει εγώ ο νέος -ψαρακας-ποντικαρας να γνωρίσω όλους τους παλαιότερους:-D
Teo μη με ξεχάσεις και χαθώ στους δρόμους του Ασπροπύργου:-/
Όλοι μα όλοι αύριο!!!