Περιστασιακά οδηγάω (ή μάλλον καλύτερα οδηγούσα) ένα Honda 250 XL (ενός κοντινού συγγενή).
Printable View
Περιστασιακά οδηγάω (ή μάλλον καλύτερα οδηγούσα) ένα Honda 250 XL (ενός κοντινού συγγενή).
Εγω Σαν Πιτσιρικας Που Ειμαι Εχω Ενα Παπακι Αλλα Οδηγησα Ενα Ζ 750 Και Επαθα Μεγαλη Πλακα! Ολα Τα Λεφτα Ειναι Το Εργαλειο! Δεν Θα Με Χαλουσε Να Ειχα Ενα (αν Ειχα Και Τα Ευρω Να Το Παρω) Αλλα Το Κακο Ειναι Οτι Ειναι Μονο Για 3 Μηνες Ρε Γμτ. Δε Λεει Να Βρεχει Και Να Εχει Κρυο Και Να Κοβεις Βολτες Με Τη Μηχανη...
Ευχαριστώ Ευχαριστώ...άντε να την στρώσω να την πλακώσω λίγο στην autostrada
το καλό είναι ότι εδώ ακόμα έχουμε καλοκαίρι...
άντε αργά το βράδυ βγάζει ψώφο αλλά την μέρα έχει πολύ καλό καιρό ακόμα...και ελπίζω να κρατήσει..
καλά ΧΜ και σε εσάς..
και εγώ είχα μικρός ένα Τ50 παπάκι !! ¨)
Καλοταξιδι Ρε Φιλε!!!
Να Προσεχεις!!!!
Με προσοχη Κυριακο!!
Παρτε και ενα βιντεακι με εναν τυπο σε μια cbr...
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=2479448736245698720&hl=en">
Σωστός ο Aman! Ρε φίλε κι εγώ το ίδιο πέρασμα θέλω να κάνω (αυτοκίνητο -> μηχανή), την ίδια μηχανή έχω βάλει στο μάτι για αρχή (Vstrom 650) και για τους ίδους λόγους!;) Άντε, Ιταλία να υποθέσω θα είναι φθηνά και τα Dainese, τσίμπα κι ένα ωραίο δερματινάκι και πάντα όρθιος!!!:clapping: :thumbsup:
Ευχαριστώ...
τα νέα είναι ευχάριστα γιατί όσο την σρτώνω (ΜΑΧ 110ΚΜ/Ω) κατανάλωση γύρω στο 4,5-5 λ/100
δεν ρώτησα για δερματινα αλλά την μηχανή μου την άφησε 5,000 (πήραμε 2 μαζί με ένα φιλαράκι)
πάντως πλέον έχω χάσει ΚΑΘΕ ενδιαφέρον για το αμάξι (μιας και παλιό είναι και ηχοσύστημα δεν έχει και δεν είναι και stilo ) και το έχω κλειδώσει στο parking ....
αχχχ 420 κμ ...έχω ακόμη τόσα για στρώσιμο....
άλλη αίσθηση...επειδή είναι η πρώτη μου μηχανή το τράβηγμά της μου αρκεί και είνια πολύυυυ παραπάνω από το αμάξι ακόμα και από το saab ....
βέβαια πάρα πολύ λιγότερο από το Ζ750S που μου έδινε στα ίδια αλλά καλύτερα με αυτό ...
γενικά μου έχει αλλάξει όλη την ζωή γιατί λόγω τρομερής κίνησης στην πόλη μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα περπατάω με 2-3κμ/ω και θα ξενερώσω δεν ξεκινούσα να βγώ...
ενώ τώρα όπου θέλω και ότι ώρα θέλω πάω....
:)
λάθος που δεν έπερνα πιο νωρίς και έρχινα λεφτά στο ηχοσύστημα :) αλλά και εκεί αξίζανε
οδηγω μοτο απο τα 13 μου 50αρι ,72αρι 9αρι, και ενα 54mm με 9αρι στροφαλο με 24αρι καρμπιλατερ και εκεντροφορο. αργοτερα με διπλωμα απο τα 18 μου και μεχρι τα 24 ενα μοτοκρος HONDA XR250R το πουλησα και σε λιγες μερες θα ειμαι ενας ευτηχεις κατοχος ενως KTM 640 (LC4)supermoto πορτοκαλι και τα μυαλα σουζα.
τρελαμένος έ ??? καλά κάνεις...
εγώ δυστυχώς (ακόμα) φοβάμαι να κάνω τέτοια πράγματα
στο μέλλον βλέπουμε αν και δεν νομίζω..
άλλη ασφάλεια το χειρόφρενο και άλλη η σούζα :)
αλήθεια τα mm που λές τι ακριβώς παίζει?
Κυριακο Πρεπει Να Ειναι Τα Χιλιοστα Του Πιστονιου Που Φοραει Το Μοτερακι.