ΑΣΗΜΙ STILO ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ..ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ .....
ΑΝΥΟΝΕ?????????
Printable View
ΑΣΗΜΙ STILO ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ..ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ .....
ΑΝΥΟΝΕ?????????
Σαββατο μεσημερακι στη Χαριλαου, οδο Δανιολου, μαυρο Stilo 3θυρο και στο πισω τζαμι ειχε με ασημενια γραμματα το site. Ποιος ειναι ρε παιδια; Το ειχε παρκαρισμενο απεναντι απο το δικο μου!
πριν κανα 3 μερες πανω στο Cedefop Περιοχη Practiker ενα κιτρινο με 2 σαωρεσ στη μασκα του μπροστα ποιος ειναι ειχε και μαμα ζαντες 16αρες περασα απο μπροστα του αλλα τπτ
Αυτο το κιτρινο με τις σαυρες τον εχω δει και εγω.
Εχει πανω αυτοκολλητο του Κυρου Xtreme!
Την Δευτέρα κατα της 21:30 ψιλοπαίξαμε στην εθνική, εγώ και ένα παλικάρι με ένα κίτρινο stilo 1600 όπου τα είπαμε και λιγάκι όντας αυτοκινούμενοι! Μην ήταν κανείς απο δω μέσα?
παρασκευη βραδυ παρκαρισμενο μεσα στο καπανι κιτρινο στιλο με αυτοκολητο του κλαμπ στο χερουλη του πορτ παγκαζ,ποιος ειναι?
5θυρο γαλαζιο στιλο σημερα το μεσημερι παρκαρισμενο εξω απο το καλντερον στις Συκιες
οντος ειναι ο αρης ειδα και τις φοτο στο γκαραζ.
Αφου εχει ασχημες σερβιτορες ρε συ Αρη, τι να μπει να κανει το παιδι; :bleh:
σωστος ο σοφος
σημερα το μεσημερι ποντικη stilo με ωραιες ζαντες οβαλ εξατμηση φιμε τζαμια εξω απο την αλυσιδα ποιος ηταν!!!!!
ο σοφο ρε ητανε ποιος αλλος ??
Εγω ημουν! Χεχε...
(παλι καλα που δεν ανεφερες οτι ειναι απλυτο...)
πριν 2 μερες μαυρο 3πορτο με 2 εξατμισεις και κουστουμακι μπρος και πισω τον περασα πανω στην παραλιακη μπας και με παρει στο κυνηγι να τα πουμε αλλα εμεινε αδιαφορος πηγαινα μετα σιγα μπας και με φτασει αλλα εστριψε ποιος ητανε ???
Ρε σεις, εδω και καμια ευδομάδα πετυχαίνω ολο παραλια και τριγιρω εναν γοριλακο (140 κιλα θα ειναι) με μια ρωσιδα παντα να κανει μ@λ@κιες στο δρομο του στιλ μπροστα στην παραλια να σταματαει και να ξεκινάει σπινιαριστος χαμογελωντας (οπως στην διαφημιση που κουνάνε το δαχτυλακι)...
Κοκκινο στιλο (νομιζω με τα τασια ειναι) εξατμιση διπλη μη περασει απαρατηριτος, ψιλοχτυπημενο απ ολες τις μπαντες.
Και επισης νομιζω δεν ειμαι σιγουρος οτι στην μια ροδα τωρα (την μπροστα αριστερα) εχει διαφορετικο τασι.
Τον εχει πετυχει κανείς ? Ειναι αδυνατον οπου και να παω να τον εχω μπροστα μου, μεχρι και σημερα πηγα σινεμα και παρκαρα αναγκαστικα απο διπλα του ελεος
εχουμε και κοπανους τι να κανουμε αμα τον π[ετυχω θα του στρωσω χαρακτηρα
Ωχ, μυριζομαι μαχες με το επομενο Stilo που θα δεις στο δρομο...