HarisH και Nenya ok
Printable View
HarisH και Nenya ok
και μην πει κανεις ότι επειδή νηστεύει δεν έρχεται!!!! (ακούς HARRIS ) γιατί και εκεί που θα πάμε θα έχει και νηστίσιμα και άφθονα!
Καλησπέρα
επειδή θα υπάρχει πρόβλημα με πολλά άτομα λόγο νηστείας τι θα λέγατε για καμιά ψαροταβέρνα. Με τη Nevya λέγαμε για την Αλικαρνασσό και συγκεκριμένα για το κουτούκι του ψαρα.
n1ckos
λες και το ηξερα για τη νηστεια !!!!
n1cko,καλως ηρθες στο club.Πρεπει, να συνεννοηθουμε σημερα ομως για το που.Εκει που λεω θα εχει & νηστισημα,εχει & ωραια θεα.Δεν εχω ομως προβλημα & γι'αλλου
εγώ κανένα πρόβλημα με ρογδιά αλλα στην παρούσα φάση μήπως να δούμε για αλικαρνασσό ? (ρογδιά θα παίζουν γαριδούλες χταποδάκια και τέτοια??)
back(ousis) out δουλευει :(
sorry παιδια αλλα δε μπορω να ερθω τη παρασκευη
τι λετε για καφε τη κυριακη
εμεις (HarisH και Nenya) μαλλον θα παμε τυμπακη να πεταξουμε available απο το απογευμα και μετα .... (οποιος θελει να ερθει για πτησεις εθισμου και βολταρακι θα χαρουμε πολυ να μας ακολουθησει!)
καλημερα παιδια τι κανετε χαθηκα λιγακι,για κυριακη μεσα για καφε αλλα μετα τις 3-4 γιατι θα ξυπνησω τετοια ωρα λογω δουλειας.Breeze η Μαρινα ποιο απο τα 2 προτεινετε.εγω παντως χωρις να βαλω το χερι μου στην φωτια θα μπορεσω να ειμαι την κυριακη για καφε σε ενα απο τα 2 μερη εσεις τι λετε ; ;)
κυριακη θα ειμαστε τυμπακι εγω και ο χαρης :(
λοιπον το χαλασατε και εγω που στεναχωριωμουν οτι εχασα τι παρεα.
αυριο εχω ρεπο μεσα για καφε οπου θελετε οτι ωρα θελετε.
n1kos καλως ηρθες και απο μενα.
για κανονιστε αντε μπραβο.
παμε μαρινα λεω εγω βαρεθηκα το breeze.
ok τι λετε αυριο κυριακη Μαρινα 10:30 - 11 το πρωι???? (δυστυχως δεν μπορουμε (HarisH Nenya) απογευμα... :(
δε με νοιαζει αλλα ο μανολης το ξεκαθαρισε ξυπναη 3
ναι αλλα 3 ειναι μεσημερι! και εκτος αυτου δεν μπορει ο HARRIS
δε νομιζω να μαζευτουμε
Kαλημερα.Εγω & η Μαρια,ειχαμε την Κυριακη,σεμιναριο,γι'αυτο να βρεθουμε αυτη την εβδομαδα?
καλη ιδεα ποτε;;;;; (εγω απο 1/5 αρχιζω και στην αλλη δουλεια...)
πολλα λεφτα θελεις να κανεις,μηπως παντρευεσαι?
Ρε παιδιά....ολόκληρη κατηγορία κάναμε και σε ένα ποστ μόνο γράφετε.....κάντε και κάνα ακόμα....
Αμα έχετε σκοπό όλα να τα λέτε απο εδώ να την μεταφέρω την κατηγορία, δεν υπάρχει νόημα να ειναί μια κατηγορία για ένα ποστ.
εχω μπερδευτει για τα καλα με υποχρεωσεις..... δεν μπορω να κρεμασω ουτε τον ενα εργοδοτη ουτε τον αλλο! και στο τελος με βλεπω να δουλευω 122 καθε μερα μεχρι το χειμωνα ....
καλα Τεο μη μας φωναζεις :) θα γραψουμε και αλλου!
Μας εκανε παρατηρηση,ο ΤΕΟ & δεν ξαναγραψαμε εδω.ΚΑΚΩΣ!
ουτε εδω ουτε πουθενα! μας ματιασανε :(
Back που εισαι?
εδω
Back εχεις χαιρετισματα απο τον μανολη εδω στο creta maris. Τι εγινε ρε παιδια χαθηκαμε εντελως.Κυριακη απογευματακι κανονιζουμε κανενα καφεδακι να τα πουμε σαν team ?? Τι λετε; πιστευω να παρω ρεπο που ζητησα χωρις απροοπτο θελω να ειμαι αν τελικα κανονισουμε τπτ !!!
ευχαριστω να του δωσεις χαιρετισματα και απο μενα.
μεσα για καφε κυριακη απογευμα.
χρονια πολλα και χρηστος ανεστη! παιδακια εγω δουλευω καθε μερα μεχρι τελος Μαϊου οποτε και σχολαω μετα τις 21:00 ...
ναι αλλα εγω δουλευω στις 22.00 οποτε αν ειναι να το μοιρασουμε.
παιζει και αυτο απλα για αυτη τη βδομαδα εγω ειμαι λιγο πιεσμενη ... και θα ξερω τελευταια στιγμη :(
Χρόνια Πολλά Χρηστός Ανέστη
γεια σου ρε νικο καλως ορισες στην παρεα μας.
Τη Κυριακή παίζει τίποτα για καφέ;
Από back:
μεσα για καφε κυριακη απογευμα.
καταρχην χρονια πολλα.
προτεινω κυριακη απογευμα στις 20:00 οποτε αν μπορεση να ερθει η nenya στις 21:00
και να φυγω εγω στις 22:00.
Χριστος ανεστη & χρονια πολλα σε ολους.Γιωργο(back) πολυχρονος & οτι επυθυμεις.Την Κυριακη εχω βαπτιση sorry! :cry:
εγω πριν τις 10 δεν μπορω
αμα δε χειμωνιαση δε βλεπω φως.
οι υπολοιποι τι λετε;
εγω παλι σημερα σχολασα 10 :(
καλησπερα παιδια τι κανουμε χαθηκαμε εντελως και παντελως,ωρα να παω που αλλου στην δουλεια.πιστευω αν ειναι εφικτο να βρεθουμε το απογευματακι της κυριακης.τι λετε ; καλο βραδυ και καλα να περνατε.