ιδου μια ασχετη ερωτηση. Λετε να ειναι συμβατο το τιμονι του καινουργιο bravo με το stilo διοτι πλακα πλακα μου αρεσει πολυ
Printable View
ιδου μια ασχετη ερωτηση. Λετε να ειναι συμβατο το τιμονι του καινουργιο bravo με το stilo διοτι πλακα πλακα μου αρεσει πολυ
Εχθές το βράδυ που κυκλοφορούσα μέσα στην πόλη με το αυτοκίνητο, βλέπω από τον καθρέπτη έναν "γρήγορο" να έρχεται από πίσω μου. Από τον καθρέπτη αναγνώρισα την "μούρη" του νέου Bravo, αλλά σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν. Είχε βγάλει φλας για να στρίψει από την άλλη πλευρά που θα πήγαινα εγώ. Σταμάτησα να δω καλύτερα. Και ναι ήταν το Bravo που είχα δει στην έκθεση του Βελιγραδίου πριν από λίγους μήνες. Άντε, μεγειές!
Για πειτε για τις τιμες..
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=5440
Οι τιμές είναι λογικές ... (θα ήθελα πιο φθηνό το πετρέλαιο)
Κατά τ' άλλα το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ καλό. Στο εξωτερικό (Ιταλία και Ισπανία) έχουν και πολύ ωραίο site προώθησης και γνωριμίας που το κολακεύουν αρκετά.
Περιμένουμε να δούμε εδώ τι θα γίνει ...
σχετικα καλες οι τιμες αλλα οχι καινα πληρωνεις σαν εξτρα τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
παντως στην λευκαδα που ημουνα διακοπες bravo δεν ειχε κανενας ιταλος!!!
αλλα παρα πολλα stilo diesel!!!
σημερα ειδα απο κοντα το πρωτο bravo στην βεροια και ομολογω οτι με εντυπωσιασε!!!το ειδα απο μακρια και δεν ηξερα τι αμαξι ειναι.πολυ ζορικο και μαγκικο απο πισω,με τα φαναρια του ελαφρως φυμε,ειχε μαυρες 17αρες ζαντες και απο οτι μου φανηκε πρεπει να ειναι πιο μακρυ απο το stilo!!!η μουρη του δεν με ξετρελανε αλλα ο ****ς του ηταν ολα τα λεφτα!!!
ειδα μηπως γραφει απο πισω turbo αλλα πρεπει να ηταν το 14αρι!!!
Χθές όχι μόμο είδα σε αντιπροσωπεία της φιατ το απλό και ο τουρμπατο αλλά είδα και στο δρόμο παρκαρισμένο ένα... ωραίο...
εχει φθασει το bravo στις αντιπροσωπειες? Αν ναι, υπαρχουν ολες οι εκδοσεις πλην αυτων με τα 120 αλογα αν δεν κανω λαθος?
Ενα test drive δηλαδη ειναι απαραιτητο;
παντως στο www.fiat.gr δεν το εχει που ειναι η επισημη ιστιοσελιδα!!!!!!!!!!
ΙστOσελίδα ρε παίδαρε! Όχι ιστIOσελίδα. Δεν έχει σχέση με ιστιοφόρα αλλά με ιστό (web) ;-)
Σημερα ειδα και τη διαφημιση στη τηλεοραση!
Τ-Jet με 150 ζωντανα!
Παιδιά καλημέρα, χθές βράδι έκανα τέστ drive το bravo sport με 150 άλογα. Μου άρεσε πάρα πολύ!!! Στην εθνική με 180 βράχος, σφιχτό όχι ενοχλητικό μέσα στην πόλη δεν καταχτυπούσε. Ανοίγει όμορφα γλυκά, έχει το κουμπάκι το sport και αυξάνει κατά ένα περίπου κιλό την ροπή. Σχεδίαση εσωτερικού άπαιχτη: Τα όργανα με πήγαν πίσω στην εποχή που μεσορανούσαν οι Alfa romeo 75 και άλλα μοντέλα της...το ταμπλό γεροδεμένο να θυμίζει ανθρακόνημα η όψη του... ακόμα και θύρα usb έχει για εμάς τους μοντέρνους ''νέοπες''...Γενικά μου κάνει σαν οικογενειακό αμάξι, είναι έτοιμο σπόρτ και δεν χρειάζεται καμμία προσθήκη. Κλείνοντας αναφέρω τα αμάξια που έκανα τεστ πρόσφατα, χωρίς να με ενθουσιάσουν:honda civic 1800 5d, opel astra 1.6 180 hp(όμορφο σε 3d), golf gt 170hp.... Το bravo μου αρέσει πολύ και με βάζει σε 'κακές' σκέψεις...
Κάνε βρε τρελέ υπομονή 3 χρόνια, μετά θα δώσουμε τα δικά μας και θα το πάρουμε μεταχειρισμένο κάτω από 10.000ε μεταχειρισμένο. Θες πάλι να δόσεις 20.000 και σε τρία χρόνια να σου πουν 7.000 μεταπώληση??? Πάρε παράδειγμα το δικό σου 2 χρονών και με έχτρα 15000 πόσα σου λένε! Και το καλύτερο! Θα έχει φάει όλοι την κρυάδα ο πρώτος ιδιοκτήτης με τα πολλαπλά προβληματάκια που βγάζουν τα καινούργια... όση τα πήραν καινούργια ξέρουν!
Παιδιά το πήγα και εγώ test drive εχθές, και μου άφησε άψογες εντυπώσεις..
Κοντό κιβώτιο, άψογο εσωτερικό, ο κινητήρας έχει ζωντάνια πολύ.....Τέλεια καθίσματα, και υλικά εσωτερικού υπεράνω κρητικής.. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το τιμόνι αν και ελαφρύ παρέχει πάρα πολύ καλή πληροφόρηση....σε normal άσφαλτο αφήνει 1η και 2α κάτω ενώ μετά τις 5500rpm είναι αισθητή η μείωση στη ροπή....
Σφιχτό όσο πρέπει χωρίς να γέρνει πολύ και χωρίς να κοπανάει σε ανωμαλίες του δρόμου....
Για 19500 που αρχίζει είναι τρελή ευκαιρία φοβερό value 4 money, δεδομένο ότι έχει πάνω φορτωμένο τα κέρατά του....
Γενικά θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα...πάντως αν και πάρα πολύ ωραίο, δεν μου έκανε κλικ όπως το stilo Που είχα χάσει τον ύπνο μου...
Στο μυαλό μου μπήκες Πέτρο! Και εγώ το ίδιο ακριβώς είχα πάθει, είχα χάσει τον ύπνο μου...Παράθεση:
face
πάντως αν και πάρα πολύ ωραίο, δεν μου έκανε κλικ όπως το stilo Που είχα χάσει τον ύπνο μου...
Βαλε cam να στα δείξω! Ναι Πέτρο έτσι ήμουν, είχα βγάλει και Φώτο ένα βράδυ και δεν το χόρταινα.
Νίκο για το Seat Leon TSI τι άποψη έχεις; Ρωτάω εσένα γιατί ανθρώπους που ζούνε καθημερινά με τουρμπάτα άλογα κάτι παραπάνω μπορούν να ξέρουν. Σε ρωτάω όσο αφορά τα άλογα, το autotriti λέει ότι βγάζει +29 = 189. Για το εσωτερικό.... κλάφτα χαράλαμπε... (άποψη μου)
Πανέμορφο το leon εξωτερικά, όπως το λες αίσχος μέσα. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά τα άλογα είναι μια χαρά. Το παλιό που έχω πάει βόλτα με 220 άλογα, ομοιόμορφο σαν δύναμη αλλά αίσθηση αδιάφορη με τιμόνι ελαφρύ, δεν με ενθουσίασε σαν εργοστασιακό. Τώρα για το καινούριο βρίσκω μεγάλο μείον τα 1800 κυβικά. Νομίζω στα 1400 θα παιχτεί μεγάλο παιχνίδι...
Το Bravo το πήγαμε test-drive αυτο με τα 150 με το Γιάννη την προηγούμενη εβδομάδα....
Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά θα ήθελα να πάω να το ξαναδώ γιατί θέλω να καλύψω μερικά κενά....
Ας κυκλοφορισει κανα χρονο το τουρμπισιο για να δουμε τι προβληματα θα βγαλει καθως η φιατ περα απο το uno turbo και το punto turbo 136hp δεν εχει ξαναβγαλει!!!!!
ας κυκλοφορησει πρωτα και μετα βλεπουμε!!!!!!!!!!!
οπως με τα stilo που τα εβγαλε στο 1,4 που ειχε χρονια να βγαλει 1,4 16v !!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννη, ξεχνάς το Fiat Coupe απο τουρμπίσια...;)
Και επίσης, ο 1,4 που φοράει το Stilo είναι ο πρώτος 1,4 16v της Fiat, αφού ο 14άρης που φορούσαν τα Bravo - Brava και αντικαταστάθηκε από τον 1,2 8ν ήταν δωδεκαβάλβιδος, ενώ ο παλιότερος των Tipo Tempra κλπ, οκταβάλβιδος.;)
Πάντως ιδιαίτερο πρόβλημα αξιοπιστίας δε νομίζω να έχει, από την άποψη ότι πολύ χειρότερα από το Stilo, πιστεύω ότι δεν γίνεται...:rolleyes:
Ενα μειον για μενα οτι δεν βγαινει σε 3θυρο...κατα τα αλλα σημερα ειδα ενα στον δρομο test drive και ηταν πολυ ομορφο.Ιταλικο design γαρ..
Μακαρι κ ποιοτικα να ειναι καλο κ να μην πασχει απο μικροπροβληματα που ταλαιπωρησαν το stilo.
Εχω την αίσθηση(πεποίθηση), ότι δεν θα βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμα και τα λαμπάκια δεν θα ανάβουν τόσο συχνά, κάτι μου το λέει μέσα μου... Από ποιότητα και συναρμολόγηση μου αρέσει, (όταν δεν αρχίζεις να μπαινοβγάζεις πράγματα δεν θα έχει και τριγμούς). Σαν εμφάνιση είναι από τα λίγα 5θυρα που μου αρέσουν. Επίσης μία φορά το οδήγησα και ακόμα ''φτιαγμένος'' είμαι με το εσωτερικό...άσε από οδήγηση....
Το οδήγησα & εγώ το 150άρι. Μόνο θετικές εντυπώσεις αποκόμισα.
Ο κινητήρας ευστροφος & με ροπή από χαμηλά, μου έκανε εντύπωση η απουσία lag. Βέβαια ουσιαστικά ότι σου δίνει ο κινητήρας είναι μέχρι τις 5,000rpm, από εκεί & μετά φαίνεται να λαχανιάζει, αλλά νομίζω ότι αρκεί.
Το εσωτερικό αναβαθμισμένο, τα καθίσματα του sport είναι απίστευτα.
Μόνο που θα ήθελα λίγο περισσότερο ήχο & λίγο τσουφ ρε παιδάκι μου!
Επίσης ο χώρος αποσκευών δεν μου φάνηκε τόσο άνετος όσο μαρτυρούν τα 400 λίτρα, καθώς & οι θόλοι που μπαίνουν τόσο έντονα μέσα (όπως & στο stilo μας) μειώνουν αισθητά την χρηστικότητα του χώρου.
Αρχίζω πάντως το μάζεμα των χρημάτων, αν & μάλλον θα περιμένω να δω & το 1,600 με τα 180-190 αλογάκια :)
Ωραία αυτά που γράφουμε! Μήπως κανείς πρέπει να γράψει και κανένα γράμμα στους καλιτέχνες του ειδικού τύπου που το έχουν ψιλοθάψει?
Γιατί περιμέναμε τίποτα καλύτερο απο δαυτους....???
Δεν ντρέπονται καθόλου, εδώ στο drive δώσανε ενα 0-100 9.6sec με 150 άλογα τροχό...δηλάδή 165 στρόφαλο....ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ......
Γι'αυτό λεω! Όποιος το έχει οδηγήσει και έχει προσωπική εμπειρία καλό είναι να στείλει ένα επώνυμο mail !!!!
Δεν λεω ο ειδικός τύπος είτε θέλουμε είτε όχι επηρεάζετε .... αλλά να μην τα κάνουμε και όλα μαντάρα!!!!
Και αν κάποιος που το έχει οδηγήσει δεν θέλει για τον χψ λόγο να στείλει ο ίδιος του το mail ας γράψει τις εντυπώσεις του όσο ποιο αντικειμενικά μπορεί και ας το στείλει σ'εμένα και θα το προωθήσω στο τμήμα του ...... περιοδικού (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθεί το όνομα εδώ) στο οποίο εδώ και χρόνια είμαι συνδρομητής!
Απλά θέλω να είναι γνώμη δυνατή και σωστή!!! Δεν μπορεί να είναι σε όλα άψογο! Αν το έχει ανακαλύψει κάποιος ας το πει και αυτό!
Αλλά όχι οτι δεν πάει το αμάξι και οτι το κόβει το κιβώτιο και οτι έχει υστέρηση το τούρμπο (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι ) αλλά ολο αρνητικά διάβασα. Συν οτι έχει εργονομικά προβλήματα κλπ!!!
Μισό να τελειώσω κάτι δουλειές που έχω και θα σε ενημερώσω με πμ απο εκεί και πέρα mond είσαι αν κρίνεις τα βγάζεις στον αέρα!
δεν είναι κάτι που πρέπει να ενημερωθώ....αν κάνεις μια απλή αναφορά χωρίς να αντιγράψεις και να βάλεις σκαναρισμενα άρθρα είμαστε οκ....
Να μπορούσα και να ανεβάσω τις φωτό!!! τι καλά που θα ήταν! Συνεχώς μου βγάζει οτι υπερβαίνω τα όρια του site.
Για δείτε το ρεπορτάζ όλο και πείτε μου αν δεν είναι θάψιμο αυτό!!!
..........oxi scan είπαμε...:)
Το ποιο είναι το περιοδικό είναι προφανές!!!
Άλωστε πρέπει να δείξουμε ότι μονον ο TSI είναι κινητήρας!!!
Ομολογω οτι τετοιο θαψιμο δεν εχω ξαναδει για το bravo. Εχω διαβασει τις δοκιμες στο autotriti, car, car & driver, δοκιμες απο ενθετα εφημεριδων και sites αυτοκινητιστικου περιεχομενου αλλα το auto motor und sport το θαψε κανονικοτατα..