Προχθές είχα μία συζήτηση με την Λουκά σχετικά με τις νέες ταυτότητες και την άδικη μάχη κατά των 5Θ!!!! GET READYYYY!!!
Printable View
Απ'οτι βλεπω μπηκαν στο παιχνιδι και οι Αγγλοι!!!!!!!!!
Αντε φωναχτε και τα μελη της βραζιλιας ρε 5θυροι μηπως μας φτασετε ποτε....!!!!!!!! :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Αν και βλέπω ότι ο αγώνας είναι άνισος να ψηφίσω και εγώ 3-π
Ναι, ναι ναι! Τι να πω για τα τρίθυρα σας. Είμαι απογοητευμένος. Αντί να μας προστετέψετε που είμαστε είδος προς εξαφάνιση, μας χτυπάτε και από επάνω. (το γυρίζω στο κακομοίρικο :p )
Ήθελα να'ξερα πόσοι από εσάς θα ξαναγοράσετε 3θ. Ειδικά μετά από κανά αρραβώνα ή ακόμα χειρότερα μετά από γάμο. Εε ρε γλέντια!!! :cool:
Γιάννη πότε παντρεύεσαι; Να φωνάξουμε και τους 12 θεούς του Ολύμπου; :rolleyes:
Μιλώντας εκ πείρας (όχι απλά παντρεμένος αλλά και με παιδί) θα το παίξω και εγώ κακομοίρης και θα ζητήσω ανταλλαγή ...αλλά με το νέο Bravo !!!
Οδηγές προς ναυτιλομένους:
Οταν το κουτσούβελο είναι 12+ κιλά, και θέλεις να το βάλεις στο καθισματάκι είναι ένα ζήτημα, ειδικά αν το βάζει η μαμά !
Εμείς έχουμε και και 3-π και 5-π και δεν υπάρχει σύγκριση ευκολίας. Οσο για τις ασφάλειες κλειδώνουν απο μπροστά :confused:
Και μετά από όλα αυτά ... πάλι 3-π θα έπαιρνα !!!!!!!!!!!!! :hehe: :hehe:
Οπως και να το κανουμε κατα γενικη ομολογια
τα 3θυρα ειναι πιο δεμενα σαν αμαξια απο τα 5θυρα.
ετσι ετσι!!
Πριν το Stilo είχα ένα Renault 19 3θ 1,4. Το 3Θ έχει πιο νεανική σχεδίαση. Σε προδιαθέτει για παιχνίδια. Αλλά όταν ζητάς πρακτικότητα δεν ξανασκέφτεσαι 3Θ.
Ναι ρε Γιάννη, τι γελάς. Το πήρα 5θ για τον γάμο!
Για τον γάμο το μετάνιωσα, για το 5θ όχι.
ουπς μυριζομε κουφετα!!!