Ετσι το εκανα κ γω Μιχαλη GMT+1 και με την θερινη ζωνη μου το μετατρεπει αυτοματα σε GMT+2 και βλεπω κανονικα την ωρα..
Printable View
θοδωρη τι γινετε σχετικα με την ωρα του site?????
καθε μερα πρεπει να την πηγαινουμε μεσα απο τις ρυθμισεις ειτε μια ωρα μπροστα ειτε μια ωρα πισω για να ειναι η σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια για να ποσταρω πρεπει να βαλω 60 φορες user kai pasword??μαυρη μαυγια μου κανατε??θελετε να μου κοψετε την λαλια??κουφαλες !!!! ¨)
δοκιμασες πρωτα να κανεις delete to cache και cookies?
cache cookies???δεν εχω ιδεα παντελαρα
Μπορώ να μάθω γιατί αντί να αυξάνονται τα ποστ μου...γίνονται όλο και Λ Ι Γ Ο Τ Ε Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!! Εκτός αυτού δεν έχω και πρόσβαση στο member section...???
ΜΠΟΥΧχΧΧΑΧΑ εχεις - 159 ποστς!!!χεχε εμενα θα μου πει κανεις πως θα σβησω τα κοοκιες κανεις σταx p?
mixali eyxaristw to ekana alla pali tipota mia sindete kai den grafei mia grafei..sorry gia ta greeklish ala den postarei panta
Επειδη ηθελα πολυ καιρο να το κανω αυτο και επειδη προσεξα πολλα μελοι ειχανε προβλημα η δεν μπορουσανε να βρουνε ποστ. Αλλαξα μερικους παραμετρους σε μερικες ενοτητες ωστε να φαινονται ολα τα θεματα και οχι της ημερας η του τελευταιου μηνα. Πολλα μελοι δεν προσεχανε αυτην την επιλογη κατω κατω να δουνε ολα τα ποστ με συνεπεια να φαινεται το φορουμ αδειο σε μερικες ενοτητες. Θοδωρη ολο ξεχναγα να στο πω εδω και πολυ καιρο η δεν σε πετυχαινα τελικα βρηκα πως να το κανω στο ασχετο που ηθελα να κοιταξω κατι πραγματα στο φορουμ. Πιστευω η αλλαγη ειναι προς το καλυτερο.
Αυτό το update να δώ πότε θα κάνω εγώ....
Αυτο το ρολοι να δω ποτε θα δειξει κατι σωστο..
Εχει γελιο παντως το βαζω Gmt+3 και μετα απο κανα δυο ωρες μου βγαζει 1 ωρα μπροστα,το βαζω στο GMT+2 δουλευει για λιγο κ μετα με βγαζει μια ωρα πισω..
Προγνωστικο να εδινα θα πηγαινα συνεχεια "κουβα",εχει δικη του νοημοσυνη πιστευω..
Εμένα ρε παιδιά πάει μια χαρά και δεν έχω πειράξει τπτ στην ώρα...τι να πώ τώρα....ξέρω γω θα το ξαναδώ αύριο....
Μηπως παιζει κατι με τις αυτοματες ενημερωσεις για θερινη/χειμερινη ωρα?Το εχω στο off αυτο..
Το ένα θέμα με την ανανέωση του vbulletin το θεωρούμε λήξαν. Το τακτοποίησα μαζί με τον Γιάννη.
Σε λίγες μέρες θα τακτοποιήσουμε και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες.
Παράθεση:
Hello,
Thank you for placing an order with Jelsoft Enterprises Ltd! This email contains everything you need to know to use your new products and services.
The vBulletin members' area is located at:
http://members.vbulletin.com/
Here you may download products, enter information for any services you purchased such as installations, receive technical support, and purchase additional licenses and services.
** If you have purchased the installation or upgrade service, you must click the "edit worksheet" button in the members' area to begin the process! **
Your login details for the vBulletin members' area are as follows:
Customer Number: **********
Customer Password: *******
Here are the licenses we have on file for you:
VBF******* -- vBulletin (Owned License); expires: Sep 19th '08
If you have any questions, you may create a ticket via the members'
area or contact us at contact@vbulletin.com
Ναι αλλα ειχαμε πει ρε συ οτι και εμεις θελαμε να βοηθησουμε!
Αν χρειαστεί η οποιαδήποτε βοήθεια θα σας ενημερώσω....
Γιάννη μπαίνω σπάνια στο Site και απαντάω ακόμη πιο σπάνια πλέον αν εχεις παρατηρησει λόγω κάποιων υποχρεώσεων μου.
θοδωρη ουτε σε κατηγορισα ουτε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!1
απλα ειδα οτι οταν εκανα το Post εσυμπηκες την πομενη μερα και δεν απαντησες!!!!!!!!!!!!!!!
για αυτο το ειπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και παλι ομως τιποτα και κανενας δεν σου ειπε γιατι μπαινεις σπανια και γιατι!!!!!!!!!!!!!!!1
φιλικα γιαννης!
Ειναι τωρα 2-3 μερες που ενω κανω συνδεση κανονικα στο forum και βγαζει οτι υπαρχουν νεα μηνυματα (αναμενο φαναρι), οταν παταω το "Νεα Μηνυματα" βγαζει:
Αν ξανακανω refresh στο forum (http://www.stilo-club.gr/vb3/index.php), χωρις "Βοηθηματα -> Σημειωσε σαν διαβασμενα", βγαζει παλι τα φαναρια αναμενα, αλλα ξανα τα ιδια.Παράθεση:
Συγνώμη,δεν υπάρχουν νέα θέματα για να δείτε!
Μπορείτε να βρείτε όλα τα θέματα που ανανεώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες , εδώ.
Γιατι???
ΚΙ εγω το ιδιο εχω παθει μου αναβει συνεχεια οτι εχω νεα μυνηματα ασε που δεν μπορω να το σβησω και το μυνημα που εχω δεν γραφει κατι αλλα τα στοιχεια του μαγκελανου
τι στο διαολο γινετε με την ωρα στο site???????????
καθε τοσο μια ωρα μπροστα,μια ωρα πισω!!!!!!!!!!!!!!!!
συνεχεια θελει διορθωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεχρι που σημερα δεν φτιαχνετε και ή θα ειναι μια ωρα πισω ή μια ωρα μπροστα!!!!!!!!!!!
εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!!!!!!!!
Εγώ πάλι ποτέ δεν είχα πρόβλημα....τι να πώ...αμα δεν έχω δεν μπορώ να το καταλάβω και να το αλλάξω...
Ενταξει ρε Γιαννη και τι εγινε που η ωρα ειναι μια πισω μια μπρος;
Το pc σου δεν εχει ωρα;
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!
Οταν μπαινω στην σελιδα μας και απανταω στις απαντησεις δεν μου δειχνει πλεον πιες διαβασα και οταν παω να αλλαξω θεμε πχ απο το garage στο forum η καπου αλλου με πεταει εξω και θελει ξανα κωδικο κτλ!!!
τι να κανω πριν τον σπασω???
Βρήκα επιτέλους το χρόνο που χρειαζότανε και είμαστε έτοιμοι και απο την νέα αναβάθμιση....
vBulletin 3.6.8 Patch Level 1
Ξέρω τα χριστουγεννιάτικα δεν έχουν φύγει....μόλις σενιάρω το άλλο μου το pc γιατί έχω εκεί τα fonts...
Όσο αφορά τα άλλα θέματα ήμασταν down 2 μέρες γιατί λόγω φόρτου άργησα να πληρώσω το hosting...
Έχει πληρωθεί το ποσό που ήτανε 140€ για ένα χρόνο απο εμένα.
Για τα 2-3 άτομα που είπανε να δώσουνε και αυτοί, θα τα βρούμε στην εκδρομή...
Επανερχομαι στο Θεμα των RSS Feed. (Really Simple Syndication).
Καθως οι Χρηστες των Vista αυξανονται και Πλαϊνη εργαλειοθηκη αποδυκνειεται ενα πολυ χρησιμο εργαλειο πιστευω οτι ειναι καιρος να φτιαξουμε ενα Feeder για το forum που θα δειχνει τα Καινουργια Post και Topics.
Μπορω να φτιαξω με JavaScript αν θελετε και ειδικο SideBar Gadget για το StiloClub ωστε να το βαλουμε για κατεβασμα και να το χρησιμοποιουν οσοι θελουν ( Εναλακτικα μπορει να χρησιμοποιηθει και ο RSS Viewer του SideBar).
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φτιαχτει το αντιστοιχο Fedder στο Forum ωστε να τραβαω τα αρχεια.
Αν υπάρχει σελίδα στο forum η οποία περιέχει το περιεχομενο που θέλουμε να γίνει RSS feed, μπορώ να το κάνω ως service που θα τρέχει σε δικό μου PC και θα δίνει το RSS του site. Οπότε:
1. Μου λέτε ποια είναι η σελιδα με τα latest news/posts
2. Φτιάχνω με το tool μου τον wrapper και τον βάζω σε δικό μου PC όπου θα εκτελείται αυτόματα και περιοδικά και θα παράγει ενα RSS.
3. Αυτό το RSS το ενσωματώνετε στο stiloclub
Εμένα θα μου πάρει μόνο μερικά λεπτά να το κάνω (βασικά θα βάλω το βοηθό μου να το κάνει - αλλά τόσο θα του πάρει, ίσως και λιγότερο).
Προσπαθω απο την επιλογη "συνημενα αρχεια" να ανεβασω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου στο site αλλα δεν ανεβαινουν. Μου βγαζει λαθος. Οι φωτογραφιες ειναι JPEG και 18,0 KB η καθε μια. Μπορει καποιος να με βοηθηση μηπως εγω κανω καποιο λαθος;
πληκτρολογεις www.imageshack.gr
ανεβαζεις τις φωτογραφιες που θελεις
πατας αποθηκευση κα στις βγαζει με διαφορα λινκς
μετα εδω πατας εισαγωγη εικονας και σου βγαζει ενα παραθυρακι να βαλει μια διευθηνση
πας παλι στο www.imageshack.gr και κανεις αντιγραφη με δεξι κλικ εκει που λεει ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ FORUM
μετα κανει κανεις παλι δεξι κλικ και κανεις επικολληση στο παραθυρο που σου εχει βγαλει απο εδω στο σιτε και μετα ΟΚ
και εισαι ενταξει