Γραφτηκαν ποσα μηνυματα μεσα σε λιγες ωρες, ειδικα το τελευταιο τριωρο.... σαν το κεντρικο chat κατεβαιναν τα μηνυματα.
Printable View
Γραφτηκαν ποσα μηνυματα μεσα σε λιγες ωρες, ειδικα το τελευταιο τριωρο.... σαν το κεντρικο chat κατεβαιναν τα μηνυματα.
Ρε εδώ είχαμε τον Πατακό στο Club ρε σεις με μαύρο 18αρι (you know who):p, ο ioannidis σας πείραξε που έβαλε τον "εκσυγχρονιστή με την επανάσταση"...??:hehe::hehe:
υγ.Γιάννη, δεν ξέρω για το εικονοστάσι να δω όμως στο στο ντουλαπάκι πάνω από το μπιντέ?:D
Για τον Tabo μιλας πουλακι μου!!!Για κοιτα να δεις στο μπιντε και οταν παω σπιτι να δω στην αποθηκη μηπως ειχε αφησει ο προηγουμενος νοικαρης!
Ολα πανε κατω!Ολα τα νουμερα πανε χαλια!
Ας κανουμε κατι να ανεβασουμε τα νουμερα εδω που ειναι και τσαμπα!!!
Το παληκάρι σαν τα κρύα τα νερά με τα χέρια ανοιχτά.... τίνος είναι;;;;
Καλα δεν ξερεις?
Ειναι ο Gay φιλος μας που του σηκωνεται με τον Παπαδοπουλο και στο εικονοστασι του τον εχει τον Παπαδοπουλο και τον Πατακοtabo!!!
Στοίχημα - Ελληνική Αστυνομία
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=TxmL54ghiPs[/ame]
κανε ενα νεο τοπικ να το συζητισουμε αυτο αν θες, για να μην βγουμε εκτος θεματος... προσπαθω εδω και ποση ωρα να κρατησω την ψυχραιμια μου και σκεφτομε πως να εκφρασω ευγενικα οσα αισθανομαι με αυτα που γραφεις αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο. εχω την αισθηση οτι εχεις χασει την μπαλα τελιως και δεν ξερεις τι λες...
μηπως εισαι ο μπαμπης ο σουγιας τελικα? (αστιευομε ετσι...)
24 ωρες και 10 σελιδες γραφημαν!μπραβο μας!
γιαννη αυτο εχει πολλα χρονια που εχει γινει αλλα μην ξεχνας εχω τυχει να κατεβω στον πειραια και επειδη ειχα πινακιδες θεσσαλονικης με πηραν στο κυνηγι ευτυχως χωρις να παθω ζημιες!
αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θελουν να υπαρχουν αυτοι οι κουκουλοφοροι για να μην αντιδραει ο κοσμος!θυμαστε οτι ειχανε πιασει τον γιο πολιτικου αρχηγου στους κουκουλοφορους και επειδη ηταν γιος του τον αφησαν ελευθερο και αμεσως το σκεπασαν!
σημερα ακουσα απο ραδιωφονο της θεσσαλονικης ακροατη να λεει οτι εχει συγγενη στα ΜΑΤ στην αθηνα και εχουν εντολη να μην κανουν τιποτα για να τα σπασουν ολα και να γυρισει ο κοσμος εναντιον των κουκουλοφορων και να ξεχαστει πιο ειναι το θεμα με τον μπατσο-δολοφονο!
συμφωνω μαζι σου και δεν ειναι λιγοι αυτοι που αναπολουν τον παπαδοπουλο!
ολοι η δεξια-νεα δημοκοκρατια που ειναι απογονοι της χουντας και της δεξιας!
και κατι αλλο ειδατε σημερα την φωτογραφια του ελευθερου τυπου με τον μπατσο των ΜΑΤ να κραταει το οπλο του και να συμμαδευει διαδηλωτες?
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!
Και σημερα τα ιδια χαλια ρε παιδια σε ολη την Ελλαδα...
Τι θα γινει με το χαλι μας τελικα;
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
http://i378.photobucket.com/albums/o...08_Page_08.jpg
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι
κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και
την αναρχία ως ευδαιμονία.»
Ισοκράτης (436 π.χ. - 338 π.χ.)
απο την μια πλευρα μπορει να ειναι ετσι σακη αλλα απο την αλλη ειναι και η σταση και η δολοφονια της αστυνομιας που προκαλεσε ολο αυτο το πραγμα!
ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι!
Και κάτι ακόμα που ξέχασα να πώ για τα χθεσίνα γεγονότα ότι
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ !!!!!!!!!!!
και συλληψεις που εγιναν και οι προσαγωγες το 80% ηταν αλλοδαποι!
Εδώ πάνε να βγάλουν το Παπαδόπουλο " Άγιο άνθρωπο" πάνε να παραποιήσουν την νεότερη ιστορία μας και όλα αυτά γιατί και εμείς δεν την διαφύλασουμε
Πόσοι γονείς πηγαίνουν τα παιδία τους στο Πολυτεχνίο που λειτουργεί ώς μουσείο απο τις 15-17 Νοέμβρι και είναι γεμάτο φωτογραφείες και ντοκουμέντα?
ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ
και ειδικα με λυπη το γεγονος οτι ανθρωπο στην ηλικα των 50 και πανω γυρνανε και λενε οτι οτι μια χουντα μας χριεαζετε και θα σου πω αν υπηρχαν ολα αυτα!
τελικα σημερα συνεχιστηκανε τα επεισοδια με αμειωτη ενταση απλα σημερα ειχαμε και επεισοδια με μεθηες,οχι κουκουλοφορους,που πηγανε σην κηδεια του μικρου αλεξη και τα βαλενε με την αστυνομια και Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!
Πήγε ο πατέρας μου και σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι δολοφόνοι ( αστυνομικοί ) αρχίσανε να πετάνε δακρυγώνα χωρίς καμία σαφη πρόκληση
Όσο για τους 50αριδες φίλε Γιάννη πίστεψε με ότι είναι αυτοί που είχαν διοριστοί επί χούντας σε κάποια δημόσια θεση γιατί αμα ρωτήσεις τον δικό μου 50αρί πατέρα έχει άλλη άποψη ,ήταν στο πολυτεχνίο και μάλιστα 1 ετής επί χούντας, ένας λόγο που τον παραδέχομε είναι για το ότι ΔΕΝ κάθετε σε ενα καναπέ και λέει το γνωστό " Δεν βαριέσε ρε αδελφέ εγώ θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα" αλλά όποτε γίνετε πορεία είναι στο κέντρο
DimHat, προσεξε οτι αυτο το εγραψε ενας ανθρωπος που εζησε 2.500 χρονια περιπου πριν απο εμας...
Λοιπόν εν Χριστώ Αδελφοί, έχω να σας παραθέσω μόνο γεγονότα και όχι προσωπικές απόψεις:
1. Ένας ******ς, δολοφόνος, ψυχασθενής ή όπως αλλιώς ο καθένας θέλει να τον πω, αστυνομικός (το μπάτσος δε μου πολυαρέσει γιατί παραξηγιέται ο φίλος μου ο Σωτήρης που έκανε τη μαλακία και έγινε αστυνομικός), σκότωσε έναν 15χρονο στα Εξάρχεια, από το Π. Ψυχικό, με μπαμπά Διευθυντή Τραπέζης και μαμά ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου του Κολωνακίου, χωρίς σοβαρή αιτία.
2. Την επόμενη μέρα σύσσωμη η σχολική κοινότητα, ο πολιτικός κόσμος, τα ΜΜΕ, σύλλογοι και οργανώσεις, δικαίως, διαδηλώνουν την οργή τους για τον άδικο χαμό του νεαρού Αλέξη. Μαζί με αυτούς, πολλοί νεαροί του λεγόμενου αλλά ποτέ ελεγχόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, σπάνε και καίνε το κέντρο της Αθήνας, χωρίς καμία ενόχληση από τις αστυνομικές δυνάμεις, σε εκδίκηση για το θάνατο το μικρού Αλέξη...
3. Πιθανότατα, έχει καταστραφεί και συληθεί το κοσμηματοπωλείο της μαμάς του μικρού Αλέξη (είναι στη Βουκουρεστίου) από τους νεαρούς που τα καίνε στη μνήμη του...
4. Πιθανότατα έχει καταστραφεί η πρόσοψη και το ATM της τράπεζας στην οποία είναι διευθυντής ο μπαμπάς του μικρού Αλέξη...
5. Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς το κατάστημα και τα γραφεία της τράπεζας που εργάζομαι...Δεν τρέχει τίποτα, είναι ασφαλισμένα...
6. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς το περίπτερο του Γιώργου στην είσοδο της τράπεζας που εργάζομαι...Δυστυχώς δεν υπήρχε ασφαλιστική να τον καλύψει γιατί εκεί λέει γίνονται συχνά επεισόδια...
7. Κάθε ΣΚ χάνονται καμιά 30αριά άτομα σε τροχαία, πολλές φορές επειδή οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία διαδήλωση, δεν έχει καεί ούτε ένας κάδος, κανένας Ευαγγελάτος δεν έχει βγάλει έκτακτο δελτίο.
8. Όταν δολοφονήθηκαν στα Ζωνιανά δύο αστυνομικοί έφταιγαν γιατί ήταν ανεκπαίδευτοι. Εννοείται ότι δεν έγιναν διαδηλώσεις, ούτε κάηκαν μαγαζιά στη μνήμη τους...
9. Αν παρκάρεις μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων (έστω και με αλάρμ αναμμένα), θα σου πάρουν το αμάξι (και σένα σηκωτό). Αν φορέσεις κουκούλα και με τους φίλους σου βάλεις φωτιά στους τσολιάδες (είναι υποχρεωμένοι να είναι εκεί, δεν είναι μισθωτοί), πετάξεις μολότοφ, πέτρες και τουμπάρεις αυτοκίνητα, δεν τρέχει κάστανο…
Όλα αυτά εμένα μου φαίνονται παράλογα. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει σοβαρό θέμα συνοχής της κοινωνίας και έχει να κάνει με όλη αυτή την μάταιη καθημερινότητα. Όλοι τρέχουμε να προλάβουμε, να πάμε στο γραφείο, στη δουλειά, να βγάλουμε περισσότερα, να αγοράσουμε περισσότερα και τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά…Έτσι δουλεύουμε και το απόγευμα, το βράδυ, εις βάρος του χρόνου που κανονικά θα έπρεπε να αφιερώσουμε στους εαυτούς μας, τους φίλους μας ,την οικογένειά μας. Πλέον δεν υπάρχουν σχέσεις, φιλίες, παρέες. Είμαστε αυτό που λένε ΄καταναλωτές΄, αλλά δεν είμαστε φίλοι, γονείς, γείτονες. Κι αυτό κάποια στιγμή γίνεται οργή, πολλές φορές χωρίς να ξέρεις το γιατί. Όσο λοιπόν είμαστε απλώς καταναλωτές και όχι άνθρωποι, θα πηγαίνουμε πιο βαθειά στο αδιέξοδο μέχρι να φρακάρουμε εντελώς.
Σίγουρα πάντως, η λύση δεν είναι να σπας το μαγαζί του ταλαίπωρου. Ίσα ίσα, δίνεις άλλοθι να κατηγορηθείς κιόλας. Αυτά από μένα και εύχομαι να μην έχουμε χειρότερα…
γιαννη αυτο νομιζω οτι το ξαναποσταρες
Παιδια 1000 Μπραβο στους Πατρινους που πηραν την κατασταση στα χερια τους!!!Οπως Επισης 1000 Μπραβο στους συμπολιτες μας που εκει που οι αλλοι εκλεβαν αυτοι μαζεψαν αυτα που τους επεφταν και τα ξαναερειχναν μεσα στο καταστημα ωστε να περιορισουν τις ζημιες!!!
εγω αν ειχα μαγαζι στο κεντρο θα κοιμομουνα εκει ολες της μερες με δικαννο να τους περιμενω και ενα βημα να κανουνε μεσα στο μαγαζι τους ριχνω δικαιολογημενα. Καταπατηση χωρου, προθεση κλοπης και φθορας, προθεση δολοφονιας. Εβλεπα αποψε τα βιντεο και ενιωθα τρελλη οργη. Καλα κανουνε οι πατρινοι.
Το Βατοπ(έ)δι το ξεχάσαμε γρήγορα....
Επιτελους καποιος το εγραψε.
Ουτε κοινωνικη επανασταση ειναι.
Ουτε οργη για το μικρο πλουσιο καλοπαιδο που το διαβασανε χτες ειναι
Ουτε οργη για την κριση ειναι.Μια ζωη κοιμομαστε.
Ουτε οργη για το κρατος ειναι.
Ουτε ξυπνησε η αγωνιστικοτητα των ελληνων.
Ουτε η γενια των 700ευρω ειναι.
Ψαξτε λιγο το εξης και θα καταλαβετε.
Ο συγκεκριμενος αστυνομικος που βρισκεται στο τμημα των Εξαρχειων εχει 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για βιαιοπραγια στο παρελθον.
Οταν στην 1η κατηγορια ο κανονικος αστυνομικος διωχνεται απο το σωμα και ο συγκεκριμενος εχει κατηγορηθει 3 φορες ανοιγωντας κεφαλια κ στο τελος αφαιρωντας μια ζωη δε σας φαινεται καπως.Δεν σας παραξενευει οτι ακριβως την στιγμη που γινονται οι εργασιες για την ανακριτικη επιτροπη του Βατοπεδιου που ολοι εχουν βγαλει μιζα ο εν λογω κυριος δολοφονει ενα παιδι οπως φαινεται κ στο βιντεο εν ψυχρω?
Δεν σας παραξενευει οτι ακομα κ οι συναδελφοι του τον αποκαλουν "Ραμπο" των εξαρχειων κ μιλανε για ατομο με επιθετικοτητα?
Μηπως ειναι "δαχτυλος" καποιου μονο κ μονο για να δημιουργηθει θεμα?
Μηπως βολευει καποιον να υπαρχει ο αστυνομικος αυτος μεσα στο σωμα με 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για βιαιοπραγια κ να μην εχει ξηλωθει ακομα?
Μηπως απλα τον προστατευει καποιος για να μπορουν να δημιουργουντε κρισεις οποτε βολευει κ τα προβατα να κοιτανε αλλου εκτος απο τα προβληματα?
Κ το κερασακι στην τουρτα.Οταν ζητηθηκε απο τον διοικητη των Εξαρχειων να μετατεθει σε αλλο σωμα ο ειδικος φρουρος γιατι παρουσιαζε προβληματα συμπεριφορας εγινε απορριψη του αιτηματος 3 φορες.ΚΑΠΟΙΟΙ τον ηθελαν εκει.
Αυτα ειναι καποια θεματα που καλως η κακως τα γνωριζω κ λογω συγγενειας με καποιους ανθρωπους μεσα απο τα σωματα ασφαλειας.
Ψαχτειτε λιγακι κ μην ψαχνετε για κοινωνικες επαναστασεις απο το πουθενα.
Τα πραγματα ειναι πιο απλα.Δημιουργω μια κριση για να ξεχαστει κατι αλλο.
Κ μην βλεπετε τηλεοραση...προκαλει θανατο στη σκεψη.
Καλημερα.
ΥΓ.Στο βιντεο με την δολοφονια του παιδιου πισω απο το περιπολικο βρισκεται στο στενο η κλουβα με τα ΜΑΤ...αν ειχε τοσο προβλημα με απειλη της ζωης του γιατι δεν προτιμησε να κατευθυνθει προς τα ΜΑΤ που ηταν 30 ατομα παρα βγηκε μπροστα κ πυροβολησε εν ψυχρω....
Ερωτηματα..
Μαζι σου Γιαννη, αυτο ξαναπεστο.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση που δεν ειναι δυνατον να υπαρχει φυλαξη σε καθε καταστημα ετσι πρεπει να κανουμε.
Ακουσα χθες οτι το 80% των κλεφτων ηταν αλλοδαποι, οι αναρχικοι τα σπαγανε και μετα ακολουθουσαν οι αλβανοι-πακιστανοι-κουρδοι-γεωργιανοι-αιγυπτιοι-πολωνοι-ρουμανοι-βουλγαροι-τουρκοι-αφρικανοι κλπ κλπ........
Μονο γερμανοι δεν πηγαν....:D
(Ισως επειδη ηταν καταστημα Γερμανος το συγκεκριμενο που εδειξαν, σιγα μην εκλεβαν τον συμπατριωτη τους!:D:D:D)
Θα απαντησω ετεροχρονισμενα (διοτι προηγηθηκε και ενα ταξιδακι που εκανα) και χωρις πολλες "κοματικες περιστροφες" το υποσχομαι.
Την ερωτηση (με τον παπαδοπουλο) την εκανα κυριως, διοτι μια φορα μιλουσα με καποιον φιλο και μου ελεγε ακριβως τα ιδια πραγματα και τις ιδιες αποψεις με εσενα...
Τα ΜΜΕ καρκινος του κρατους κλπ.
Και οποτε ειπα να ρωτησω μηπως συμφωνειτε και σε αυτην την κατευθυνση (παπαδοπουλε σε φαγαν και ετσι)
(απλη περιεργεια, οχι για να προσβαλω καποιον πραγματικα, υπαρχουν ανθρωποι με τετοιες ιδεες που τους αγαπαω πραγματικα, ο καθενας εχει την γνωμη του !)
Εδω εβγαλες πολυ βιαστικο συμπερασμα, δεν ειπα το 50% απο αυτους που ψηφισαν τη νεα δημοκρατια.
Ειπα το 50% των "σταθερων νεοδημοκρατων" που ειναι πολυ λιγοι, πραγματικα στο λεω, και αυτο θα το δεις στο μελλον.
(εγω δεν τους λεω φασιστες, τους λεω χουντικους και καλα κανουνε, στη δημοκρατια και οι λιγοι μπορουν να εχουν την γνωμη τους.)
--------------------------------------------------------------------------------------
Ετσι το βλεπω εγω, υπαρχουν λιγοι "σταθεροι" απο εδω, λιγοι "σταθεροι" απο εκει, και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ που ειναι αναποφασιστοι καθοριζουν το αποτελεσμα !
Ναι οι μισοι νεοδημοκρατες αναπολουν τον Παπαδοπουλο ολα αυτα τα χρονια,
(αν δε πιστευεις ρωτα τον καρατζαφερη, που σε μια μερα εκανε κομμα και μαλιστα με @@) και δικαιωμα τους, εμεις πρεπει κυριως να το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
---------------------------------------------------------
Πριν απο καποιο καιρο καποιος "διοικητης" ειχε δωσει εντολη να πανε να κανουνε αγημα εξω απο το σπιτι του παπαδοπουλου.
Περιτο να πω τι εγινε οταν το πηραν χαμπαρι τα καναλια.
(καποιος ειπε οτι ειναι ο "καρκινος του κρατους")
Στην Αυλωνα εχουν κρατησει το Τανκς που μπηκε στο πολυτεχνειο και εμας σαν στρατιωτες μας το ειπανε στην αναφορα, μας διαβεβαιωσαν οτι ΕΤΥΧΕ να ειναι εκει,
αλλα οταν ηρθαν τα καναλια να ρωτησουν τους ειπε ο ταξιαρχος (κατα τα αλλα φιλος μου και πολυ καλος ανθρωπος) "Οχι παιδια, απλα ειναι το ιδιο μοντελο τανκς".
Γιατι να πουνε ψεμματα αν δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα ?
Αλλος ανθρωπος μεγαλης δημοτικοτητας που εχει παπαδοπουλο στο εικονοστασι ?
Ψωμιαδης ! (χα σας την εσκασα δεν ειπα Καρατζαφερης).
Και να γινω και λιγο γραφικος στο τελος: Τον "ενδοξο" εκεινο καιρο τα ΜΜΕ (ραδιο) ηταν ο καρκινος του ενδοξου επαναστατη παπαδοπουλου !
Υγ. Ναι υπαρχει σε πολλα οικονοστασια... και γιαυτο νιωθω ακομα ντροπη για το παρακρατος αυτο.
- Αμετανόητος ο ειδικός φρουρός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Για έφηβο με αποκλίνουσα συμπεριφορά, έκανε λόγο στο υπόμνημα του
Τάδε έφη: Αλ. Κούγιας (φτού κακά)
Τελικα μονο εγω νιωθω οτι η χωρα μας υποβιβαστηκε μετα απο αυτα τα επεισοδια?Στην κηδεια εκεινη η μανα ουτε το παιδι της δεν μπορεσε να θαψει με την ησυχια της.Προχθες κανανε συγκεντρωση εδω στην πλατεια παιδακια δημοτικου και γυμνασιου και πετουσανε πετρες και ντοματες στην αστυνομια δηλαδη σε ανθρωπους που τους βλεπεις καθε μερα και χωρις την στολη και μπορει να ειναι και γειτονες σου λογω κλειστης κοινωνιας.Δεν λεω τον πουστη που σκοτωσε το παιδι να τον κρεμασουν υπαρχουν χιλιαδες τροποι να αμυνθεις αλλα απο την αλλη δεν ξερουμε και τη κατασταση επικρατησε και εγινε οτι εγινε και αυτος εχει γυναικα και δυο παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να τα ρισκαρε να μπει φυλακη ουτε ειναι κατι το οποιο θα εχει να περηφανευετε "Κοιτα σκοτωσα ενα 15χρονο ειμαι και ο πρωτος μαγκας".
Παλια λεγαμε θα καλεσω την αστυνομια και του αλλουνου το βρακι γινοταν 7 κιλα τωρα το λες αυτο και σου λενε "καλεσε τους θα μου κλασουν τα αρχι@δι@"
Αν ετσι νιωθετε τραβατε καταστρεψτε τα αστυνομικα τμηματα πεταξτε μολοτοφ και γκαζακια και οτι σκατα θελετε αν ειναι να την πληρωσουν ολοι για εναν.Θα ηταν το ιδιο ομως αποδεκτο αν καθε φορα που σκοτωναν εναν αστυνομικο να εβγαιναν ολοι με τα γκλομπ και να σε σαπιζαν στο ξυλο και να σου βριζανε την μανα και τον πατερα και το σπιτι?
Τι φταιει το ανθρωπακι που εχει παρει 3 δανεια,εχει καταχρεωθει σε ολες τις τραπεζες και θα δουλευει μια ζωη για να φτιαξει ενα μαγαζι και λιγες μερες πριν τα χριστουγεννα που ολοι εχουν παρει τα επιδοματα και τα δωρα θα βγουν για ψωνια και εκει που αυτος θα εβγαζε ενα μεροκαματο θα καθετε να ξαναφτιαχνει απο την αρχη.Σπασανε οτι σπασανε το βαλανε φωτια πηγαιναν οι δικοι μας να τα σβησουν και τους πετουσαν πετρες για να φυγουν μεχρι και ενα πυροσβεστικο καψανε αυτο ειναι κακια και μαλακια δεν ειναι ουτε πενθος ουτε αντιεξουσιαστικο.Μπορει να ηταν αλλοδαποι?Μπορει και να ηταν αλλα αμα δεν το ξεκινουσαμε εμεις που ειχαν τα ******α αυτοι να κανουν κατι τετοιο θα τους τρωγαν ζωντανους.