ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Δημοκρατια εχουμε.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του, αρκει να μην ερχεται σε αντιθεση με τη δικια μου.
Printable View
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Δημοκρατια εχουμε.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του, αρκει να μην ερχεται σε αντιθεση με τη δικια μου.
πω πω θοδωρη πρεπει να σε φοβομαστε!
για αυτο εισαι πνευμα αντιλογιας!
οποιος τολμησει ας κουνηθει!
Καμια καλη ασκηση για να πιανει πλαι στο στηθος?προσπαθω με επικληνη παγκο αλλα σταματησε να με πιανει και απο την αλλη δε μπορω να ξεπερασω το βαρος που εχω στην μπαρα.
Αν συνεχισω ετσι θα τους καψω.Για πειτε καμια ιδεα.
Αν σταματησε να σε πιανει τοτε η την κανεις λαθος η δεν βαζεις πολλα κιλα !
Βασικη ασκηση δε μπορεις να την αφησεις απ εξω...
(Sn7per)
Ξερεις τι γινεται για να την κανω λαθος λιγο χλωμο γιατι η μπαρα εχει οδηγους δεν ειναι ελευθερη.
Αλλα απο την αλλη μολις ανεβασω 1 5κιλο κολλαω στις 3 επαναληψεις..δηλαδη ουτε σετ δε βγαζω.
Κανεις διαιτα ε.
Βασικα μηχανημα ειναι ? Η κινηση ειναι ευθεια η ημικυκλιο ?
Παντα μπορει να την κανεις λαθος.
Τι εννοεις δε σε πιανει ?
Το φυσιολογικο παντως ειναι να ξεκιναει ο πονος ενα 24ωρο μετα, και σε ποιο extreme κατατασεις και δυο και τρεις μερες μετα.
Αυτο ειναι το "πιασιμο" που ξερω εγω.
οταν λες στο πλαι του στηθος εννοεις τα πλαινα pectorals η τα serratus anterior? επικλινες εξασκει μονο τα πανω και μεσα μεροι του στηθους. ΑΜα θες τα πιο εξω τοτε θα κανεις απλη οριζοντια μπαρακια που κανει μεση και εξωτερικη μερια στηθους στα αγγλικα το ξερω σαν dumbbell flat bench presses.
επικληνης ισιος κατακληνης εχει να κανει με το υψος κυριως, το μεσα εξω εχει να κανει με την πιεση στο ανωτερο σημειο.
Με βαρη ας πουμε γυμναζεται το εξω μερος περισσοτερο γιατι οσο τεντωνεις τα χερια τοσο μειωνεται η πιεση.
Μαγγελανο αν θελεις δοκιμασε σε βαρη ελευθερα, αν και η ιδεα της μη ελευθερης μπαρας μου αρεσει.
Κατι αλλο απο εδω δυσκολα.
Nαι κ μαλλον εκει ειναι το θεμα αποτι μου ειπε κ ο γυμναστης.Παράθεση:
Κανεις διαιτα ε.
Σε ευθεια ειναι κινηση.Παράθεση:
Βασικα μηχανημα ειναι ? Η κινηση ειναι ευθεια η ημικυκλιο ?
Δεν με πιανει με την εννοια οτι πρεπει να ξεφυγω απο τα 3 10αρια για να αρχισω να νιωθω καψιμο κ την επομενη μερα να ειμαι πιασμενος.Παράθεση:
Τι εννοεις δε σε πιανει ?
Anyway θα δοκιμασω κ αυριο παλι κ βλεπουμε.
Φυσικα και ειναι αυτο αφου δεν εχει γλυκογονο ο μυς πεφτει η δυναμη κατακορυφα στη μεση του σετ.
Κατ αρχην φτιαξε καλυτερα τη διατροφη σου και κατεβασε κιλα στην ασκηση και μετα βλεπεις...
Ο μυς δεν εχει ματια να δει ποσα κιλα εβαλες, με την κοπωση μετραει το εργο της προπονησης.
Το λεω επειδη πολλες φορες ο κοσμος δεν κατεβαζει τα κιλα για να μη νιωσει οτι εγινε ποιο αδυναμος. Λαθος.
(Σν7περ)
Σημερα την πατησα πολυ ασχημα με τους καφεδες, η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου μακραν...
Ταχυκαρδια σε τρελα νουμερα, εσπευσμενα νοσοκομειο οπου δεν ηξερα τι φταιει, εξετασεις ιστοριες μαλακιες...
Στο τελος καταλαβα οτι τελικα τι εφταιγε...
Εβαλα στη μηχανη του καφε μισο κουτι (νομιζα ηταν ελαφρυς αυτος) και το ηπια σε 2 ωρες, το αποτελεσμα... ευχομαι να μη συμβει σε καποιον εδω μεσα.
Οπως ειπα παραπανω η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου αν και η κατασταση ηταν τετοια εκεινη την ωρα, που σκεφτικα καποια πραγματα που αν δεν νοιωθεις μελλοθανατος δεν μπορεις να τα "δεις"...
Το αλλο καλο οτι εκανα τσεκ απ μεσα σε 3 λεπτα χρονος ρεκορ !
ακομα και τωρα υστερα απο 6 ωρες αισθανομαι υπερενταση... Μακρια απο καφε αλλη φορα :P
ο καφες σκοτωνει και ποιο πολυ ο φραπες, sn7per τα εχω περασει και εγω αυτα αλλα ποιο δυσκολα απο εσενα με 12-17 φραπεδες την ημερα για κανα δυο χρονια και εδω και και δεκα χρονια ενας καφες ελληνικος το πρωι και τελος.νοσοκομεια,εξετασεις κτλ.
ακομα δεν κοιμαμαι καλα την νυχτα απο τη μ@λ@κια του καφε
ελεος ρε παιδια!
αν πινεις πανω απο 3 καφεδες την μερα ειναι λογικο να φτασεις σε αυτο το σημειο!
ειδικα εσυ ικαρε 12 φραπεδες ειναι υπερβολικο που επινες την μερα
Ο καθενας αντεχει διαφορετικη ποσοτητα, και εγω μαθημενος σε καφεδες ειμαι αλλα οχι πανω απο 1-2 αντε 3 φραπεδες.
Τωρα με αδειο στομαχι πηρα 2 γραμμαρια καφεινης... Τραγικο νουμερο.
Μου εδωσαν εκει υπογλωσσια να πεσουν οι σφιξεις και κρατουσε ακομα στους 120 το λεπτο...
Με αφησε να φυγω ο γιατρος γιατι λεει δεν εχω τιποτα... Οτι να ναι...
Μετα καταλαβα τι εφταιγε
και εμενα μου εβαλαν ενα ορο τοτε και με διωξαν μονος μου καταλαβα τι ειχα αφου εκανα 1000000 εξετασεις,παθολογους,καρδιολογους,γαστρεντερολογου ς και ολους τους .............λογους μεχρι και εξετασεις DNA,φυματιωσης κτλ και ολα αυτα για τον π@υστη το καφε.ολες οι εξετασεις φυσιολογικες και εγω να δουλευω κοφτες....
Με τι πραγμα ειχες προβλημα δικηγορε, καρδια ενοχλησεις η παλμους
Και εγω ετσι ειμαι τωρα :P
Ελα να βαλουμε κοντρα, εβαλα και καινουργιο δισκο.
Εχουμε και λεμε 21κιλα κατω δεν εχω κανει ακομα μετρησεις μυικης και λιπαρης μαζας θα τα παραθεσω οταν προλαβω.
Παντως να πω και μερικες εμπειριες που ειχα προσφατα που με ψιλοπηγανε πισω. Λογω καλοκαιριου αρχισα να εντατικοποιω τις προσπαθειες μου με συνεπειες ασχημες. Παρολο που ειχα την μυικη μαζα να σηκωσω ακομα πιο πολλα κιλα σαν αρχαριος την πατησα.
Τενοντες χρειαζονται 3 περιπου μηνες να αντεπεξελθουνε στα περισσοτερα κιλα πιο πολυ απο τους μυες. Με συνεπεια να επαθα τεντονιτιδα και να πρεπει να παω μετα απο αναρωσση 2 βδομαδων σε πολλη λιγοτερα κιλα με συνεπεια να μην αισθανομε οτι ουσιαστικα γυμναζομε. Επισης και σε αεροβια το παρακανα με συνεπεια τα γονατα να μου φωναζουνε.
Αρα παμε λιγο πισω και πηγαινουμε λαου λαου ας ελπισουμε να μπορεσω να συνεχιστει η προσπαθεια παρολο που ειναι πιο χαλαρο το προγγραμα μου.
ναι νταξει δεν αρχισα τωρα γυμναστηριο εδω και 7 μηνες παω απλως εβαλα λιγο παραπανω κιλα απο οσο επρεπε και αρχισα να πηγαινω πολυ γρηγορα στην αεροβια. Απλως θελει σιγα σιγα.
το σωμα μας ειναι κατι σαν το μοτερ στην αρχη θελει στρωσημο και οσο περνει ο καιρος καλο καυσημο και καλη ξεκουραση . αν στην αρχη το πλακωσεις στα πολλα τοτε δε προκητε να στρωσει σωστα και '' παει το κορμι το χασαμε πατριωτη''
εχει πλακα η υποθεση αλλα ετσι ειναι .στην αρχη καθε προπονησης θελει ζεσταμα και μετα την προπονηση θελει χαλαρωση σαν να ειναι μοτερ.
λοιπον παιδες πηρα την μεγαλη αποφαση μετα απο 13,5 χρονια προπονησης αφηνω το γυμναστηριο και τελος δε με ξαναβλεπουνε τα γυμναστιρια .
θα φτιαξω στο σπιτι κατασταση με πολυοργανο 'Ηρακλη' η' κατι παρομοιο Power Plate εχω ενα Step και θα παρω και ενα διαδρομο και μερικα ελευθερα βαροι .και θα κερδισω και χρονο και χρημα αφηστε που θα εχω και την οικογενεια κοντα μου.
επιδη το γυμναστηριο εχει μπει μεσα στη ζωη μου σαν μια απο τις ποιο συμαντηκες αναγκες δεν θα το κοψω ποτε απλα θα γινει ποιο ουσιαστικη προπονηση
καρα ευκαιρια απο 840 ευρο στο Praktiker που ειχε ενα πολυοργανο γυμναστικης το κανανε προσφορα στα 399 ευρο
μετα απο 2 μηνες το βγαλανε στα 199 ευρο και μολης το ειδα τους εκανα μια προταση στα 150 ευρο για να τους αδειασει τη γωνια και το πηρα παιδια 150 ευρο μαζι με ενα τραπεζακι που ειναι το κλασικο ''ποδοσφαιρακι''(δωρο αυτο ) και πλεων τελος απο το γυμναστηριο .
ο χωρος διαμορφωθηκε στο σπιτι μου και πλεων εχω
πολυοργανο τυπου Ηρακλης
στεπ
ποδηλατο
μηχανιμα κοιλιακων
παλμικο μηχανιμα για μασαζ
και ψαχνω μια καλη ευκαιρια για διαδρομο και Power plate .
μετα θα εξωπληστει ο χωρος με τηλεωραση και ενα στερεοφωνικο που εχω και λεμε
'' δε ξανακουναω το Abarth μου το απογευμα για το γυμναστήριο''
Αχρηστα ΟΛΑ τους πάρε ένα μονόζυγο δέσε ένα σκινί απο το ταβάνι ένα σετ ατλιρές και είσαι κομπλέ
1) Μονοζυγό 5 διαφορετικές ασκήσεις κλειστή ανοιχτή λαβή εμπροσθολέμιες οπισθολέμιες και ανάποδες
2) Στο σκινί ανεβω κατεβένεις χρησημοποιόντας την πλάτη και μόνο
3) ανάποδα στο μονόζυγο κάνεις κυλιακούς
4) Με τα βαρακία 2κέφαλους 3κεφαλους κτλπ
5) Πολλά μα πάρα πολλά pusup's
:) :) :)
εεεε τωρα και 'συ
να κανουμε προπονηση ειπαμε οχι να γυρησω ταινια '' ROKY'' .
αμα το παμε ετσι ουτε μονοζυγο θελουμε ουτε αλτηρακια παρε το γκασμα και το φτιαρι και ανοιξε δρομο να ενωσεις Λαμια- Σουνιο .
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως από της 20/09/09 Αποφάσισα να κάνω δίαιτα και γυμναστήριο παρέα..
Εκείνη την μέρα ήμουν 120 κιλά αηδία....
Με ατομική προσπάθεια και με την βοήθεια των γύρω μου, κατάφερα μέσα σε ένα μήνα έφτασα 111 κιλά..
Εκεί σταμάτησα παρόλο που έκανα καθημερινά γυμναστήριο...
Σε αυτό το σημείο αποφάσισα να πάω και κολυμβητήριο.
Από εκείνη την ημέρα 20 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα συνδυάζω και τα δύο με διατροφή παράλληλα..
Αγόρασα και βαράκια 7.5 κιλών και κάνω 5 σετ επί 15 φορές το κάθε χέρι, κατά την διάρκεια της ημέρας, εκτός από το γυμναστήριο..
Σήμερα 11/11/09 ζυγίστηκα και είμαι 107 κιλά με πτωτική τάση....
Σκοπός μου είναι μέχρι τον Μάρτη του 2010 να είμαι 85 κιλά..
Ευχαριστώ!!!!