Σοφο οπως καταλαβαινεις σε προτιμουμε ολοι...
Και εγω με την σειρα μου προτινω το ιδιο νταν με του σοφο
Printable View
Σοφο οπως καταλαβαινεις σε προτιμουμε ολοι...
Και εγω με την σειρα μου προτινω το ιδιο νταν με του σοφο
Παιδιά έχουμε φτάσει στην πηγή και αγγίζουμε το νερό... Προτείνω να μην κάνουμε αλλαγές τώρα σε σχέδια κλπ, καθώς θα το χάσουμε... Αν έχουμε το παλιό σχέδιο τα πράγματα είναι εύκολα! Λέτε να πάμε για το παλιό;
Ακόμα και το καινούριο πάντως αν κάποιος το δει και το googlάρει, πέφτει απευθείας πάνω μας!
Το τρίτο είναι όντως μια χαρά σαν μέγεθος και σαν σχέδιο! Με τέτοια τιμή κιόλας μάλλον πάω για τετράδα...
Μπορεί δηλαδή κάποιος να διαλέξει μικρά/μεγάλα Σόφο;;
Πρωτα ας αποφασισουμε αν θα βγαλουμε το παλιο ή το καινουργιο.
Οπως με ειπε η γυναικα που εχει το καταστημα θελει αρκετη δουλεια ενα τετοιο αυτοκολλητο γιατι αφου κοπει στην μηχανη, τα τσιμπανε με ενα μυτοτσιμπιδο και τα τοποθετουν πανω στο διαφανο αυτοκολλητο οποτε (λεω τωρα εγω), ισως αν προσθεσουμε το λινκ κτλ αυξηθει η τιμη.
Απο εκει και περα οπως ειπα και νωριτερα, τα δυο μικρα τα καναμε δοκιμαστικα για να δουμε μεγεθος κτλ ΑΛΛΑ αν καποιος θελει και τα μικροτερα μεγεθη θα μας τα κανουν.
Η τιμη ειναι ιδια για ολα τα μεγεθη!
Η διευθυνση πιστευω πως ειναι περιτη..
Οκ και χωρίς τι διεύθυνση δεν έχω πρόβλημα εγώ . Το μεγάλο μου άρεσε περισσότερο προσωπικά !!!
Σοφο παμε κανονικα πιστευω για το μεγαλο το οποιο ειδαμε απλα ειναι λιγο καμπυλωτο προς τα πανω, δηλαδη γερνει λιγο το αυτοκολλητακι η ειναι ιδεα μου ?
Αμα το παρατηρησεις καλα απο το Ο και μετα γερνει προς τα πανω ...
Δεν ξερω αν φαινεται ετσι εξ'αιτιας της παχιας γραμμης.
1. DHMHTRHS 2 τμχ (2 ασημι)
2. teo 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαυρο)
3. maximos 2 τμχ(2 μαύρα)
4. Gunner7 3 τμχ (2 ασημι - 1 μαυρο)
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαύρο)
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 8 τμχ (4 μαυρα - 4 ασημι)
9. vbill21 2 τμχ (2 μαυρα)
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ (2 μαυρα)
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ (1 μαυρο - 1 ασημι)
14. ioannidis 2 τμχ (2 μαυρα)
15. mitsos 1 τμχ (1 μαυρο)
16. Bill stilo 1 τμχ (1ασημι)
5. ntinosmg 2 τμχ (μαυρα)
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ (μαυρα)
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
Σοφο κοιτα οταν μπορεις αυτο που ειπαμε για την καμπυλη που κανει και επισης νομιζω σε σχεση με το δικο σου παραειναι καπως χοντρα τα γραμματα αλλα και το σχεδιο...
Δεν ξερω αν εχουν την ιδια αποψη και με εμενα και οι υπολοιποι...
Όντως κάτι δεν πάει καλά.
Σαν στραβοχυμένο είναι.
Το μεγάλο εννοώ πάντα.
Και θα ήθελα και το URL αν γίνεται.
Μηπως να καναμε εναν επανασχεδιασμο;;;
Εχουμε καποιον που να ξερει να σχεδιαζει στην παρεα;;; Ε;
teo για σενα βαραει η καμπανα!!!
Προσωπικη μου αποψη και ταπεινη :P πιστευω πως δεν χρειαζεται αυτοσχεδιασμο σε καμια περιπτωση...
Πιστευω επισης πως η ιστοσελιδα ειναι ενα τσαμπα κομματι...
Επισης το σχεδιο ειναι μια χαρα λιτο απλο και ομορφο δεν χρειαζεται κατι διαφορετικο απλως το μονο προβληματακι ειναι αυτο με την καμπυλωτητα... κατα τα αλλα ειναι κουκλι...
Κανένα πρόβλημα παιδιά, απλώς τι είδους αρχείο θέλουμε;;
Γιατί αν μιλάμε για Corel ή Illustrator επειδή δεν τα έχω δουλέψει, υπολογίζουμε και τον χρόνο εκμάθησης... :redface:
H προσωπική μου άποψη πάντως είναι να μην παραφορτώσουμε το αυτοκόλλητο. Δηλαδή ή θα λέει Stilo Club όπως αυτό παραπάνω ή μόνο το site... Μετά ξεφεύγει.
Κάπως έτσι:
http://www.ebay.com/itm/2x-Fiat-Stil...item3a6ea3cab3
Πιστέυω και γω πως το τρίτο που ανέβασε ο ammoulianiotis είναι μια χαρά. Μόνο η καμπυλότητα όντως λίγο μπροστά θέλει αλλαγή.
teo, αυτό από e-bay π ανέβασες επίσης πολύ ωραίο (που μπορεί να γράφει στο εσωτερικό του stiloclub.gr) ;)
Να τολμησω να προτεινω κατι αλλο;
Βγαζουμε ενα αυτοκολλητο σαν αυτο που ξεκινησαμε, δηλαδη μονο το αμαξωμα και το StiloClub μεσα και ενα αλλο μονο με το λινκ.
Οποιος θελει αγοραζει το λινκ και το βαζει κατω απο το αρχικο αυτοκολλητο.
Τι λετε;
Αφου ορισμενοι θελουν και την ιστοσελιδα απολυτως σεβαστο και επειδη μερικοι οχι ειναι πολυ ομορφο να το κανουμε ετσι αλλα σκεφτειτε κατι ρε παιδες εκει που τωρα θα τα χαμε βγαλει και ολα οκ τωρα πρεπει να δουμε παλι απτην αρχη σχεδον ποιος θελει και την ιστοσελιδα σε ποιο χρωμα και ποιο μεγεθος...
Δεν εχω θεμα μην "το χασουμε" φοβαμαι...
το κοστος ειναι ελαχιστο αμα βαλετε και το λινκ, μετα οποιος δεν το θελει κολλαει μονο το πανω και οχι το κατω ετσι το καναμε παλια.
Πολύ το ταλαιπωρούμε παιδιά.
Από το καθόλου, ας βγάλουμε αυτά και βλέπουμε!
Γεροί να είμαστε και θα ξανά βγάλουμε!
Ναι όντως πραγματικά πολύ το κουράσαμε το θέμα. Ας βγάλουμε αυτά που έχουμε πει στην χρονική διορία που έχουμε δώσει. Το πρώτο που ανέβασε ο ammoulianiotis είναι μια χαρά ;)
Σε τι φαση βρισκομαστε με τα αυτοκολλητα?
Περιμενω να αποφασισετε αν θα τυπωσω αυτα που φαινονται στις φωτο ή αν θα κανουμε καινουργιο...
Σοφο θεε, πιστευω πως παμε κανονικα για αυτα που πηρες στα χερια σου
Ερώτηση δική μου:
Στην παραπάνω φωτό το αυτοκόλλητο που φαίνεται λίγο σαν καμπυλωτό, είναι λόγω του ότι το κρατάς στο χέρι σου και έχει κυρτώσει ή έτσι είναι το σχέδιο; Δηλαδή τα γράμματα είναι στην απόλυτη ευθεία;
Αν ναι τότε κατ'εμέ αυτό το σχέδιο είναι πολύ ωραίο. Επίσης μ'αρέσει που η γραμμή που σχηματίζει το Stilo καθώς και τα γράμματα είναι πιο παχιά από την παλιά έκδοση, γιατί έτσι δείχνει πιο καινούριο το όλο concept.
Αν συμφωνούμε όλοι, τότε κι εγώ ψηφίζω εκτύπωση!
https://imagizer.imageshack.us/v2/72...0/401/548q.jpg
Ελπιζω να βοηθα αυτη η φωτο!
Ενω τα γραμματα φαινονται ενταξει, οι ακρες μας το χαλανε...
Μμμμ είναι πολύ καλύτερα βέβαια τώρα, αλλά ακόμα φαίνεται λιγάκι καμπυλωτό, όχι όμως όσο πίστευα!
Το βασικό είναι οι άκρες του σχεδίου που φαίνεται να είναι ευθείες μεταξύ τους. Εμένα καλό μου φαίνεται. Αν δεν σε παιδεύω ρε φίλε... δεν βάζεις έναν χάρακα να το δούμε καλύτερα;
Edit:
Νομίζω πως είναι λίγο στραβό το club και δίνει αυτή την αίσθηση γιατί τα άκρα είναι μια χαρά στην ευθεία! Ο χάρακας θα μας διαφωτίσει!!
Και εγω εκτυπωση!!!!!
Απο οτι φαινεται στην φωτο, τα γραμματα ειναι σχεδον ισια και το club εχει παρει ελαφρως τον ανηφορο!
Οι δυο ακρες του αυτοκινητου φαινεται να εχουν ιση αποσταση απο τον φακελο που εχω βαλει αντι του χαρακα...
Μια χαρά... Δηλαδή κολλάς το αυτοκόλλητο έχοντας κόψει το club το οποίο το κολλάς μετά ίσια!
Και όλο αυτό μόνο αν είσαι ψείρας, και μόνο αν δεν διορθώνεται στην τελική εκτύπωση! Πάμε λοιπόν κανονικά!
Πάμε για εκτύπωση, μια χαρά ειναι και όπως είπε και ο Τεο κόβει οποίος θέλει το club και το κολλάει ίσο.
Συμφωνουν και οι υπολοιποι οτι ειμαστε ετοιμοι για εκτυπωση;
Εγω ναι!!!!!!