Ασημι μαλλον, οχι ρε, μπορει να ηταν ο πιτσιρικος απο την αμμουλιανη η ο Παιδαρος αλλος δε μου ερχεται....
Printable View
Ασημι μαλλον, οχι ρε, μπορει να ηταν ο πιτσιρικος απο την αμμουλιανη η ο Παιδαρος αλλος δε μου ερχεται....
εγω δεν ημουν!
σχεδον αημι με 17αρες,φιμε τζαμια και zebring οβαλ εξατμιση?
αν ναι ειναι ο σοφοκλης
Δε προλαβα να δω αλλα νομιζω δεν ειχε φιμε τζαμια... Παντως απο μακρια μου αναβοσβηνε τα φωτα οποτε ΣΤΑΝΤΑΡ καποιος απο εδω ειναι
Χιχιχιχιχιχιχι.... Το οδηγουσε ο πατερας μου εκεινη την ωρα (δε με αφηνει οταν ειναι μεσα να οδηγω... φοβαται :P) γιαυτο πηγαινε με 80 ΧΑΧΑΧΑΧΑ
βρεθηκε ο υποπτος!
ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΙΛΟ ΜΑΥΡΟ Η ΜΠΛΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΑΒΑRTH στην εθνικη στον κομβο τις τριπολης οπως γυρναγα απο καλαματα αθηνα..θελω επεισης να πω οτι ειμαι ιεροσυλος..διοτι το παλικαρι μου κολησε απο πισω στο 106 και μου αναψε και φλας οτι θελει να περασει...και οταν βρικαμε ευθεια τον κερασα κανα χιλιομετρο...επεισεις δεχτηκα τις σχετικες ειρωνιες απο την κοπελια μου διοτι δικο τις ειναι το 106!!χαχαχα
Αν αυτο εγινε την τριτη η την τεταρτη που μας περασε τοτε ημουν εγω, αλλα δεν θυμαμαι να με περασε κανενα 106... εκτος αν ηταν μετα τα διοδια που ειχα σταματησει για κ@τουρημ@!:D:D:D
Υγ- Πως και εχει σασμαν ακομα το αμαξι? το λεω γιατι εισαι ο εφιαλτης για αυτα.;)
Αντε να τα πουμε σε καμμια συναντηση ρε φιλε.
το ειχα σπασει περσι ι προπερσυ...τις ελενης...οχι δεν εισουν εσυ...ενα μπλε η μαυρο ηταν..ειχε και μια κοπελα διπλα!
ναι οντως χαθηκαμε!!!