καλως ηρθες και ευχομαι η νεα χρονια να σε βρει αλλο κακο!!!!!!!!
Printable View
καλως ηρθες και ευχομαι η νεα χρονια να σε βρει αλλο κακο!!!!!!!!
Turion συμπολιτη καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας! Φτιαξε γρηγορα τον Stilaro και σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα!
Turion εμεις θα κανουμε μια συναντηση στις 14/1 σιγουρα για να κοψουμε την πιτα. Καθολου παραξενο να κανουμε και μια νωριτερα. Αν θες στειλε μου με πμ το κινητο σου να μπεις στην sms list να σου ερχεται sms για καθε συναντηση του club.
Πες μου οτι εκανες ορθογραφικο λαθος!πες μου οτι ξεχασες μια λεξη!Πες μου αλλιως θα ντυθω Αγιος-Βασιλης και θα σου φερω απ'την καμιναδα το τιμολογιο να το πληρωσεις!(ελπιζω να μην καει!!)
ειναι ορθογραφικο λαθος!!!!!!αλλο κακο νααα μην σε βρει:xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007:
Καλημερα σε ολους!!!!
Ειμαι ο Πάνος από Αθήνα και Επιτέλους αποφάσισα να γραφτώ στο φόρουμ
(από αναβολή στην αναβολή...)!!!. Ετυχε να σας βρώ από ενα search στο google και εμπαινα κατά καιρους...
είμαι κάτοχος ενός Fiat Stilo 1.2 εδω και 14 μήνες... ειμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο όσον αφορα την οδική του συμπεριφορά (καθε στροφή και πάρτυ!!!!) και την κατανάλωση. Παρ όλα αυτα την ψάχνω για κάποια αλλαγή κινητήρα- βελτίωση ή για αγορά ενός άλλου πιο δυνατού (stilo φυσικά) γιατι δεν μου... αρκουν τα G της ...(απότομης) επιβράδυνσης!!!!:P
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά με το site!!! συγχαρητήρια!!!! μου αρεσε που υπάρχει και κατηγορία για ιταλικά αυτοκίνητα γενικότερα. Αυτό δείχνει οτι δεν είστε κ προκατειλημμένοι.
Μήπως θα ήταν καλό να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τα πρώτα post των νέων μελών?
Αυτά για την ώρα... ευχομαι τα καλύτερα!
Καλως ηρθες στην παρεα μας Counterpoint! Εδω μεσα θα βρεις πολλες λυσεις για να δυναμωσεις το μοτερακι σου καθως και οτι αλλο θα μπορουσε να σου φανει χρησιμο! Καλα Post!
σε ευχαριστώ πολυ ammoulianiotis ! ειμαι σιγουρος οτι θα βρω αρκετές λύσεις μέσα στο φόρουμ αν και ακομα δεν το έχω ψαξει εκτενώς...
ευχαριστημένος με το 1.6? η επιλογή που έκανες όσον αφορά το χρώμα του ακούγεται ωραία!
εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με το 16αρι! το χρωμα παντως ειναι αυτο που με τρελαινει πιο πολυ! αναλογα με τον φωτισμο του περιβαλλοντος αλλαζει και το αμαξι, το εχω δει απο ασημι μεχρι γαλαζιο!
αν ψαξεις καλα εδω μεσα θα μαθεις πραγματα που θα σε αφησουν αφωνο για το αμαξι σου!
Καλοσορισες Counterpoint! Καλη διαμονη, καλο ψαξιμο και καλα posts!!