απάντηση: νέο μέλος??? συστηθείτε εδώ.....
Καλως τον Πανο!Καλα ποστ!
Παράθεση:
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά με το site!!! συγχαρητήρια!!!! μου αρεσε που υπάρχει και κατηγορία για ιταλικά αυτοκίνητα γενικότερα. Αυτό δείχνει οτι δεν είστε κ προκατειλημμένοι.
Θα ειχαμε ιταλικα αυτοκινητα κ θα ειμασταν προκατειλλημενοι?Αφου οδηγαμε Fiat!!:cool:
Με τα γερμανικα δε τα παμε κ πολυ καλα βεβαια..:D:D
Παράθεση:
Μήπως θα ήταν καλό να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τα πρώτα post των νέων μελών?
Υπαρχει κ ειναι ακριβως εδω που εγραψες.Σκοπος αυτης την ενοτητας ειναι να σε γνωρισουμε με 2-3 πραγματακια που θα μας πεις.
Και παλι καλως ηρθες στην παρεα μας!
Σε ευχαριστώ Magelanos για το καλοσώρισμα!
Βασικά εννούσα να υπάρχει στην αρχική σελίδα του φορουμ κ όχι στα "γενικά"
το πρώτο post...
δική μου λάθος διατύπωση! ;)
Καλως ηρθες στην stiloπαρεα φιλε Counterpoint,αντε και καλη θητεια οταν ερθει ο ωρα η καλη(η κακη...)
Καλη διαμονη στο StiloClub!!!!
.γεια σε ολουσ ειμαι ο θοδωρησ απο κοζανη. Fiat Stilo 1.4 3d
γειά σου θοδωρή καλώς ήρθες
Καλως τον Κοζανιτη!Ερχομαι συχνα στα μερη σας..ειδικα εκει στο sugar κ κατι αλλα μαγαζια.Αντε να τα πουμε κ απο κοντα!
γεια σου θοδωρή κοζανιτη,καλως ηρθες.εχω παει 2 φορες στα μερη σου για να φτιαξω καταστηματα τιμ,το ενα ηταν τουριστικο γραφειο(kotridis Travel) και περασα πολυ καλα,ακομη θυμαμαι το σαντουιτς με τα βραστα λουκανικα...
καλώς ήρθατε παιδιά....
να σημειώσω ότι ο θοδωρής (ο συνονόματος) μας είδε εχτές στο μέτσοβο...αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μας μίλησε...
Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Γειά σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος του stilo club και ελπίζω να μπορέσω να έρθω στην επόμενη πανελλήνια συνάντηση...Είδα τις φωτογραφίες από το Μέτσοβο και μου φάνηκαν πολύ όμορφες!