Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ira
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα σας!!! Είμαι η Σοφία, δεν έχω stilo έχω puma αλλά το γουστάρω. Για το κλαμπ μου είπε ένας φίλος που έχει stilo αλλά δεν έχει internet. Έτσι ήρθα να "κατασκοπεύσω":rolleyes:.
Σας κατατόπισα πλήρως, δεν μπορείτε να πείτε...
Γεια σου γλυκιτατη Σοφη! Welcome και καλη διαμονη! :hello:
πιστευω να σε δουμε και & να συζητησουμε & απο κοντα το συντομοτερο οπως και καθε νεο μελος..!
Υ.Γ.: ..μιας και δεν εχεις Stilo, πες μας 2 λογια για το focus σου βρε...!!!:thumbsup:
Stealth αντί να καλοσορίζεις τα νέα μέλη δεν μας λές και εσύ ποιός είσαι να σε καλωσορίσουμε...??...:)
.
.
.
.
Α και Puma έχει όχι focus..!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Kαλώς τον θηλυκό Αρτέμη Μάτσα:):)...Sorry για την αγγελία αλλα οι κανόνες κανόνες....!!!....
Καλά καλά, περίμενε να περάσω τα 30 και θα τιμωρηθείς μετά για το κοκκίνισμα...:tomato: :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Καλως ηρθες στην stiloparea μας ira,δεν πιστευω να εχεις καμια σχεση με την τρομοκρατικη οργανωση και να μας βαλεις βομβα στο site...
:shutup: :shutup: :shutup: :ninja: :ninja:
:ninjastar: προς το παρόν εκπαιδεύομαι στα αστεράκια :innocent:
Γεια σου ρε Σοφια αστερι:ninjabattle:
Γεια σας παίδες. Φώντας εδώ. Νέο μέλος του club από Πάτρα και ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.4 Active 3D από τον Αύγουστο... :D
Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Καλος ηρθες στην παρεα μας Φωντα! Εδω θα βρεις οτι ψαχνεις για να κανεις τα δικα σου μαγικα με τον Stilaρο σου! Καλα post!
Η παρεα της Πατρας μεγαλωνει σιγα σιγα, γουσταρωωωω!!!
Γεια σου ρε φωντα,καλως ηρθες στην stiloπαρεα μας
καλη διαμονη! :cool: :cool: :cool:
Φώντα καλως ηρθες στην παρεα μας καλη περιηγηση και να σε δουμε κι απο κοντα....
Καλως τον Φωντα!!!
Ελπιζω πως θα σε δουμε σε καποια συναντηση του Club στην Αθηνα αν κατεβεις ή που ξερεις μπορει να κατεβουμε εμεις καμια φορα κατω!!!