σημερα πιος ηταν στα ιλισια απο το club με μαυρο στιλο και αυτοκολητα στο παρμπριζ?ηταν παρκαρισμενος και ηταν μεσα στο αμαξι μπροστα απο την αγροτικη τραπεζα...το ειδα καθος εκανα αναζητησεις για να παρκαρω..με το φιορινο !!αχχα
Printable View
σημερα πιος ηταν στα ιλισια απο το club με μαυρο στιλο και αυτοκολητα στο παρμπριζ?ηταν παρκαρισμενος και ηταν μεσα στο αμαξι μπροστα απο την αγροτικη τραπεζα...το ειδα καθος εκανα αναζητησεις για να παρκαρω..με το φιορινο !!αχχα
Εθεαθη ο Arf με το τουμπανο!Α,ρε αρη με τις ασπες σου τις ΟΖ!πριν δυο μερες αν δεν κανω λαθος πρωι περασες απο το ικα του ευοσμου.ημουν με το ταπινο Punto!Που να με προσεξεις!
Yo, когда остановиться чертовски серьезным Любовь клуба вновь, как обычно.
Τι σας εχει πιασει ολους εδω μεσα τωρα τελευταια με τα ρωσικα;
Θα αρχισουμε τα φροντηστηρια με φαινεται...
και μετα σου λεει αμα μασαει η κατσικα ταραμα μωρε εδω ανεβενει στα Bravo-Brava ταραμα δε θα μασησει.
ομως γιατι το προτημουνε οι κατσικες το Bravo-Brava ?
μηπως το ονομα αυτο ειναι για τα γιδια?
αυτο το εχει φιλοσοφησει ο φιλος μου ο canonis?
εθεαθη στιλο σκουρο με αυτοκολητα κλαμπ..να τσακωνετε στην εισοδο διοδιων απο περιφεριακη υμηττου..πιος ηταν????????
εθεαθη στην πυλο κυριακη πρωι stilo 3d ασημι με σημα μπροστα το σκορπιο σαν του ARF με bodykit και σηματα abarth στα πλαγια και μαυρες λωριδες μαυρες αριστερα και δεξια στο καπο.
ειναι καποιος δικος μας?
Εθεαθη Σαββατο το μαυρο Stilo 3d στο δρομο για Γοματι στη Χαλκιδικη.
Το αμαξι ειχε στο πισω τζαμι αυτοκολλητο του Stiloclub και οι πινακιδες του ηταν ΖΜΗ.
Πηγα να τον περασω ωστε να δει οτι και εγω ανηκω στο Club αλλα με εκλεισε ευγενικα...
Ειναι καποιος δικος μας;
πολυ ευγενικος δηλαδη!!!!!!το εχω δει νομιζω