ΛΕΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
Printable View
ΛΕΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
WELCOME TO STILOCLUB "ΑΓΓΕΛΟΣ"!!!!!
Απο που εισαι?
Πες μας δυο λογια και για το Stilo σου...?
Ο Αγγελος ειναι ενα γνωστο μελος απο τη Θεσσαλονικη αλλα μεχρι τωρα δεν ειχε την ευκαιρια να εχει προσβαση στο ιντερνετ. Οσο για το Stilo του...
Gia sas kai apo mena eimai pleon enas neos katoxos enos stilo 1.3 3d siel xrwmatos eimai apo Thessaloniki kai mias kai vrika thn parea sas polu endiaferousa eipa na mpw kai egw :)
Kathoti to stilo metaxirismeno me 75000 xiliometra exw na sas rwthsw polla ;) kai na mou mathete alla tosa
Btw to onoma mou einai Dimitris
WELCOME TO STILOCLUB "sNk][anacondA"!!!!!
Καλως ηρθες sNk][anacondA στην παρεα μας!
Θεσσαλονικιος και εσυ ε; Θα κανεις τον κοπο να στειλεις ενα πμ στον Mad ωστε να σε προσθεσει στην sms list και να ενημερωνεσαι με μηνυμα για τις συναντησεις μας;
Ελπιζουμε να σε δουμε και απο κοντα!
Γειά χαρά παιδιά και καλό πάσχα. Με λένε Δήμο, μένω στην Πετρούπολη και είμαι και εγώ ενα απο τα καινούρια μέλη του club, αν και το πήρα μεταχειρισμένο. Το έχω δύο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος (έχω κάνει ήδη 5.000 χιλιόμετρα...)
Απο προβλήματα μόνο το λαμπάκι του αερόσακου που ανάβει όποτε κουνάω την καρέκλα του συνοδηγού.
Επίσης, (και εδώ θέλω την βοήθεια σας, αν ξέρετε) μου έφυγε ενας πύρος απο την ηλιοροφή και τώρα δεν δουλεύει πολύ καλά...πρέπει να κρατάω το τζαμάκι την ώρα που κλείνει η ηλιοροφή. Δεν έχω ιδέα που να πάω καθώς σε κανα δύο αντιπροσωπείες μου είπαν παραγγελία απο Ιταλία κτλ...
Λοιπόν, sorry αν σας ζάλισα
Keep up the good work!!!
Δήμος
Καλως ηρθες στην παρεα μας Δημο! Προβλημα με την ηλιοροφη ε;
Χμ.. εγω δυστυχως δεν ξερω τιποτα, ελπιζω τα υπολοιπα παιδια να μπορουν να βοηθησουν ομως!
καλως ηρθαν ολα τα καινουργια μελη στην πιο stilatoi παρεα!!!!!!!!!!εδω θα βρειτε τα παντα και σας δουμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!!!!!!!!!
Καλως τα παιδια!