Ψηφιστε το πιο Μαχημο στιλο!!!!! :186
Printable View
Ψηφιστε το πιο Μαχημο στιλο!!!!! :186
35MK
214 Σειρα
Τωρα ειμαστε 4
Ο χαρος εφοβηθηκε στο C πανω να ανεβει μα υπαρχουν ομως παλικαρια με τολμη και αντρεια φορανε τα αλεξιπτωτα και πεφτουν με μανια!
Μια ειναι η μοιρα μοιρα αετων ειναι η 2ρα μοιρα αλεξιπτωτιστων!
101 102 103 104 θολο ελεγχω ευτυχως ειμαι ακομα ζωντανος!
Δεν πιστευω να υπαρχει καποιος πιο μαχιμος απο εναν λοχια αλεξιπτωτιστη!
giovani???και εσυ στην κυπρο?????????
ειμουν Υποδεκανεας(δεν περασα λυβ),διακεκριμενος Οπλιτης(απο αποτελεσματα σε ασκησεις πηρα μια δαφνοπουλαδα που φοραγα),και διπλωμα ευδοκημης υπηρεσιας οπλιτη)υπηρετησα στην κυπρο...φοραγα την ελληνικη σημαια διοτι ειμουν εκτος ελλαδας στην παραλαγη ειχα τον τουρκο διπλα μου....εβλεπα μια τουρκικη σημαια στο βουνο συνεχεια!!ελιωσα στιν εκπαπιδευση-ασκησεις...Giovani??θα ξερεις τι παει να πει αναλιοντας???ε???αν εισου στη 35 μκ θα σου εμεινε αξεχαστος!!!!μπορει να μην επεσα απο το c130 αλλα πηγενα βολτες αξεχαστη εμπειρια (να το ε να το εεε να το ερχετε το c να μας παει ελευσινα και μετα απολελε)χιχιχ)και αλλα πολλα!!!..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!
http://www.skopies.net/reportaz/19.html ηταν το ημερισιο μας προγραμμα :192
35μκ.Μονο που δεν φορουσαμε σημαιες. και τετοια γιατι ανοικαμε στον κυπριακο στρατο.Εξω περασα καλα.Μεσα ομως αστα.εγω ειμουν λοχιας.Επιλοχιας στον 41λκ και μετα στον 43λκ
c130 βρε!εμεις κάνουμε όλοι την δουλεια!! :D :D :D
εγω ειμουν στο γεεφ giovani:) φιλαγαμε τον αρχηγο του γεεφ..στο σταυροβουνι εισουν??πηγες καλο χωριο ζυγι?
Geia sas filarakia. eimai 17 xronon apo Komotini kai skeftomai na pao LOK kai 8elo na mou peite kamia gnomi.. exo k alles apories.. Sta LOK einai opos i kanoniki 8iteia i 8a prepei na kano kai ti 8iteia?? K an einai san ti 8iteia de mporo na pao an peraso sxoli astifilakon?? Thx kai perimeno apantisi...:):):)