Ας πω κι εγω μια κουβεντα επι ολων....
Προς stylovati : Φιλε μου στο στρατο δεν πας ουτε για τον Καραμανλη, ούτε για το Σημιτη ουτε για κανενα απο τους μεγαλους!! Πας για τον εαυτο σου, για την οικογενεια σου για τα ιερα και τα οσια της φυλης, για τη μαγκια σου. Για να εισαι καπως ετοιμος να υπερασπιστεις την τιμη σου σαν ανθρωπος και σαν ελληνας, αν καποια στιγμη καποιος μας την πεσει και ζητησει να μας κανει γιουσουφακια παλι.... Πας για να τιμησεις τους νεκρους μας που εχουν αφησει τα κοκκαλα τους σε ολα τα ελληνικα εδαφη (Ιωνια, Ανατολια, Βορειο Ηπειρο, Κυπρο κλπ) και πολεμησαν για να ειμαστε ελευθεροι εμεις!! Για να μας σεβονται ως μαχητες και ανθρωπους. Ενα θα σου πω απο τα πολλα που εχουν λεχθει κατα καιρους απο ξενες προσωπικοτητες "Απο εδω και στο εξης, δεν θα λεμε οτι οι Ελληνες πολεμουν σαν ηρωες αλλα οτι οι ηρωες πολεμουν σαν ελληνες". Γουινστον Τσωρτσιλ ή Λόρδον Ητον, σχετικα με την απροσμενη για ολους τροπη του ελληνοιταλικου πολεμου. (Ολοι περιμενανε να μας πατησουν, τελικα τους πηδηξαμε, στεγνα κιολας!!). Αν ειμασταν ξεφτιλες σαν τους Ιρλανδους ολοι θα μας κοροιδευανε κιολας και δεν θα νιωθαμε τοσο μαγκες ως ελληνες. Εχεις ακουσει καποια εκδηλωση θαυμασμου για τους Ιρλανδους;; Γιουσουφακια των αγγλων ειναι μια ζωη!!
Για τα οικονομικα στοιχεια που αναφερες εχεις δικιο. Αλλα δεν πας για αυτα στρατο. Πας για τη μαγκια σου!!
Για το αεροπλανο πιου καταριφθηκε : Εσταλη σημα απο το ΓΕΑ οτι ερχονται στην Κυπρο "13 πορτοκαλια" εννοώντας τα 13 μεταγωγικα που σταλθησαν το βραδυ της εισβολης. Αλλα ΚΑΝΕΙΣ στην Κυπρο δεν ηξερε τι ηταν αυτα τα "πορτοκαλια" και δεν καταλαβανε τι ηταν αυτο. Ετσι οταν τα ειδανε, τα νομισανε τουρκικα και ανοιξανε πυρ στο πρωτο. Μετα το καταλαβανε και τα αφησανε να περασουν. Δυστυχως το ενα καταριφθηκε και εκεινος ο φουκαρας ο Κυπριος οταν τοθ πηρανε συνεντευξη δεν μπορουσε να σταματησει το κλαμα. Ηταν ενα δειγμα ομως της πληρους διαλυσεως και ασυνεννοησιας που υπηρχε μεταξυ Κυπριακων και ελληνικων δυναμεων..... Για περαιτερω αναλυση ειμαι στη διαθεση σας γιατι εχω παθος με τα ιστορικα θεματα και δεν χανω ΠΟΤΕ εκπομπη που τα αφορα!!!
Για τους τουρκους : Μια γειτονισσα μου, 85 χρονων, λεει το εξης : Ο σκυλος και ο τουρκος δεν εχουν μπεσα. Ανα πασα στιγμη μπιορουν να σε δαγκωσουν. Ειναι αλητιστικη η φυση τους. Λαος ο οποιος δεν εχει παραξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πολιτισμο, αλλα το μονο που ηξερε ειναι να καταστρεφει, δεν μπορει να εξανθρωπιστει. Παραδειγμα η ζωωδης κατασταση που επικρατει στα κατεχομενα. Απλα ειναι ζωα. Τωρα αν ειναι και ενα 2-3 % του πληθυσμου που εξευρωπαϊστηκε, απλα ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα..... Παντα θα ειναι δυνητικη απειλη για την ελλαδα και δεν ακουω παπαριες περι ελληνοτουρκικης φιλιας. Τι φιλια ειναι αυτη που καθε τρεις και λιγο παραβιαζουν τα παντα στο Αιγαιο και μετα το παιζουν φιλαρακια;; Δηλαδη αν εγω σαν πλακωνα καθε μερα στις σφαλιαρες και μετα σας εδινα και 2 φιλακια θα με συγχωρουσατε;;; Οχι βεβαια!!
Αρα, ελληνοτουρκικη φιλια δεν θα υπαρξει ποτε, εκτος κι αν αποφασισουν να γινουν ανθρωποι. (Δεν το καταφερανε τοσα χρονια, τωρα θα μπορεσουν;;;)
Και οχι, Τουρκια δεν παω, δεν θα επιδοτησω με τα ωραια μου λεφτα την τουρκικη αεροπορια για να μου παραβιαζει το Αιγαιο!! Και αν θυμαστε το ιδιο ειχα πει στο Θεμα για την εκδρομη σας για το GP. Και δεν θελω να δω την Αγια Σοφια ετσι οπως την καταντησανε τα καθικια!!!!
Μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να παω εκει ως απελευθερωτης και μα την Παναγια θα παρω μια μπουλντοζα του Μηχανικου και θα γκρεμισω τους ****-μιναρεδες που την περιστυχιζουν.....
Ας πω κι εγω μια κουβεντα επι ολων....
Παράθεση:
Συμωνοι και μαλιστα καλο θα ηταν να κοπουν ολα περι εμας και να μεινει μεχρι και του tsagarakis αν δεν υπαρχει προβλημα.Νικο μπορεις να τα κοψεις;
Αν συμφωνούν και οι υπόλυποι....