Φανταζεσαι τι θα λεγανε; :216
Printable View
Φανταζεσαι τι θα λεγανε; :216
Σοφοκλή πάντως εγώ έμαθα κάτι λέγανε για σένα....τώρα τι...δεν μου λένε....
Ρε συ Τεό!!! Αφού σου είπα ότι αυτά που λέγαμε ήταν "εμπιστευτικά"!!!!!Παράθεση:
Σοφοκλή πάντως εγώ έμαθα κάτι λέγανε για σένα....τώρα τι...δεν μου λένε....
:216 :216 :216
Αμαννννν!!!! Να'σαι καλα ρε Τεο που μου το ειπες! Και δεν ειχα μπει στο site πριν την παρουσιαση του Punto να σου τα πω ενα χερακι απο κοντα Νικο... :216
Δεν θα ξαναδω το Stilακι σου;
Λαχανι θα το κανω! :216
πιος εχθες ειχε παρκαρει διπλα μου με ενα σκουρο στιλακι στην αργυρουπολη??απο εδω ειναι γιατι ειχε και αυτοκολητα του κλαμπ??και πρεπει να επινε καφε στο bullseye!!!
Μήπως ήτανε ο Νίκος ο Ngtech? ο ψηλός?
ΔΕΝ Ειδα προσωπο..το ειχα βαλει πανω σε πεζοδρομιο λες και ηταν για πουλημα και το εβαλε και αυτος ακριβως διπλα για να κανουν παρεα μαλλον χεχεεχ.δεν ειδα ατομο απλα ηταν παρκαρισμενο διπλα μου.. τοχε μαλλον για να δω και το αυτοκολητο του κλαμπ..βεβαια αφησα και χαρτακι...αλλα λεμε..
Μπλε (όχι σκούρο, το άλλο το ξενέρωτο :lol: :lol: ) Stilo με αεροτομή και άλλα, μόλις είχε βγει από Λαμπράκη και πήγαινε προς Διαγόρα στο ύψος της Νissan. Who was?
Ένα τούμπανο ήταν? Μάλλον του γιου του Γιάννη του "ιατροδικαστή".Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
Λοιπον, το ιδιο αμαξι (μπλε σαν του ckalfa) πρεπει να λεμε. Το βλεπω σχεδον καθημερινα! Δεν εχω μπορεσει ουτε μια μερα να του φωναξω για το club. Ειναι κουκλακι παντως!