Παιδιά....δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο μέρος να λέμε για κόντρες.....
Παρακαλώ να μην συνεχιστεί....:)
Printable View
Παρακαλώ να μην συνεχιστεί....:)
Συγνωμη Θοδωρη αλλα αμα ειναι off-topic να το σβησεις.Απλα συζηταμε για μια υποθετικη κοντρα και δε μπορω να αφησω κατι που εχω πει να παρεξηγηθει.Παράθεση:
Ωραια δεκτο αυτο που λες αλλα οταν εσυ εισαι στα 225χλμ ανα ωρα full throttle τοτε η παροχη σου ειναι maximum αμα αναλογιστεις οτι θα εισαι με καπου 5800 στροφες ενω στα ιδια χλμ η μπεμπα δεν θα εχει φουλ παροχη αφου δεν θα τερματιζει το μοτερ της στα 225 αλλα πολυ πανω απο 230-240 και θα πηγαινει χαλαρα σε συγκριση με σενα.Αρα οτι κερδιζεις εσυ οταν κινεισαι με μια μεση υποθετικη ταχυτητα 120-140χλμ το χανεις γιατι για να βγαλεις αυτα τα χλμ που η μπεμπα βγαζει χαλαρα τοτε τρωει το stilo σου και με τα 2 χερια.Παράθεση:
σου λεει 1242 κιβικα μικρος κηνητηρας μηκρη καταναλωση 4 μπεκακια 185 κιβικα εκαστος που να το κοντραρω εγω (330) εχω 6 μπεκ 290 κιβικα εκαστο
Δες τι εγραψα εδω για να μην λες οτι στηριζω BMW---->>Επισης σκεψου και το αλλο για ποση ωρα απο τις 3,5 ωρες της διαδρομης θα μπορεις να πηγαινεις τσιτα?Λογικα καποια στιγμη θα ξετουρμπισεις στην διαδρομη για να μην σκασει το μοτερ σου και θα πεσεις σε χλμ ενω αντιθετως η μπεμπα λογω 3000κυβικων μπορει να διατηρει για ωρα μια μεση ταχυτητα ωριαια της ταξης των 180-190χλμ.Στο τελος λογω του οτι θα ξεποσταινεις(λογω τουρμπο) και μετα ξανα τουρμπισμα ψηλα θα φτασεις να ανεβασεις την καταναλωση σου πολυ περισσοτερο απο την μπεμπα που θα διατηρει τα 180-190 σταθερα και θα εχει μια καταναλωση λογικη για τα χλμ αυτα.Το point της ολης ιστοριας ειναι οτι τα ιδια θα καψετε αν πας εσυ κομματια και αυτος χαλαρα λογω διαφορας αρκετων κυβικων και ΚΥΡΙΩΣ ροπης..Παράθεση:
Οσον αφορα αυτο που λες για την καταναλωση ενταξει παω πασο καει παραπανω,αλλα οταν εσυ θα εισαι στις 5500-6000 στροφες για να βρεις τα 225χλμ αυτος θα ειναι στις 4800-5000 λογω ροπης και κυβικων μιας και τερματιζει αρκετα παραπανω απο 250χλμ(αν βγαλει τον κοφτη)αρα λογικα θα εχει και μικροτερη καταναλωση επειδη δε θα ειναι τοσο πλακωμενος οσο εσυ.Παρτο αλλιως..αν εσυ τρεχεις και εγω περπαταω ποιος καταναλωνει περισσοτερο οξυγονο και λαχανιαζει?
ενταξι φιλε μου ενταξι θα καψουμε τα ιδια πηραζει να παμε κοντρουλα με το 330 και θα ηθελα να ειμαστε μαζι στο αμαξι μου θα σου βαλω να δεις μεχρι να φτασουμε αθηνα τον πολεμο των αστρων και τους μαχητες των δρομων 1 και 2 .
Εγω Παντελη γουσταρω πολυ να ειμαι μπροστα να δω πως θα ειναι το σκηνικο και μαλιστα να σου φερω και το punto μου να το δοκιμασουμε η την 523 και να τα μετρησουμε.Θα εχει αρκετο ενδιαφερον παντως να δω την καταναλωση απο το Stilo σου.Με την 523Schnitzer οταν ειχα κατεβει περισυ Αθηνα πλακωμενος με μεσο ορο κοντα στα 175~205χλμ εγραψε το trip-computer,μου εφτασε παντως το ντεποζιτο μεχρι την εισοδο της πρωτευουσας.Θα εχει ενδιαφερον παντως μια μετρηση και με την 330 αν ειναι εφικτο.
Συγγνωμη που γραφω στο φορουμ σας (το οποιο παρεπιπτοντως ειναι πολυ ωραια οργανωμενο) αλλα μου φανηκε λιγο περιεργη η σταση που εχετε απεναντι στους οδηγους "πολυτελων" αυτοκινητων. Χρονια τωρα εχω φιατ αλλα και bmw. Πραγματι το δευτερο!! φιατ που εχω στο γκαραζ μου (παρολο που ειναι μοντελο 2004) κοστιζει σχεδον οσο οι τεσσερις ζαντες του bmw. Αυτο με κανει κατ ευθειαν κομπλεξικο?? Δε νομιζω. Γιατι με την ιδια λογικη κομπλεξικοι ειναι ολοι αυτοι με τα σαξο, τα ραλυ, τα πουντο, που ερχονται διπλα μου και μαρσαρουν ενω στην πραξη αλλα και στη θεωρια δεν εχουν καμια ελπιδα διπλα μου και το γνωριζουν. (εξαιρουνται κατι γνωστα πουντο 350+ αλογων...) Οσο για το GTA που γραφει καποιο παληκαρι στο φορουμ πραγματικα μου χαρισε στιγμες γελιου σε δρομο επιστροφης απο σπαρτη. Το παληκαρι εβλεπε οτι δεν ειχε ΚΑΜΙΑ ελπιδα σε ολο το φασμα στροφων και συνεχιζε ακαθεκτο.. Ποιος ειναι λοιπον κομπλεξικος? Ο Bmwδακιας παλι? Πιστευω οτι ολοι εχουν ενα κομπλεξ μεσα τους. Και με το φιατ οταν ειμαι καθ οδον ερχονται διαφοροι και "κολλανε" . Και γω καμια φορα κανω τη βλακεια με το φιατ και "κολλαω" σε αυτοκινητα με 3πλασια αλογα και μετα κοροιδευω τον εαυτο μου. Οσο για την αξια που κρατανε τα γερμανικα αυτοκινητα μαλλον βιαστηκες φιλε να γραψεις την αποψη σου. Και τελος μακαρι φιλε Παντελη να "κλεψω" ενα Σ/Κ να παμε αυτη τη βολτα που λες στη Σαλονικη. Πειραζει ομως που εχω τα διπλασια αλογα απο σενα , και στο φασμα στροφων 4000-5500 εχω χαμηλοτερη καταναλωση απο εσενα και το ρεζερβουαρ ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο σενα ??? (edited by face: "δεκτή η συγνώμη")Παντα φιλικα. Γιαννης
Καταρχην φιλε tsapas καλως ηρθες στο φορουμ και σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.Ειμαι και γω υπερ αυτου που λες για την συγκεκριμενη κοντρα και πιστευω οτι δεν εχει καμια ελπιδα το εν λογω stilo αν εισαι απο 2.5λιτρα και πανω.Οσον αφορα αυτον με την GTA(αν ηταν πραγματικα και δεν ειχε μονο το σηματακι)τοτε δε πιστευω οτι θα εμενε και πολυ πισω οπως λες εσυ.Μην ξεχνας και το αλλο οτι μπορει να εχει μικροτερη συγκριτικα ιπποδυναμη απο μια 330(240 αλογα εναντι 258 της BMW)αλλα ειναι πιο ροπατο νομιζω.Οπως και να το κανουμε παντως ειναι λαθος καποιος να αμφισβητει μια φιρμα σαν την BMW αλλα δυστυχως θερμοαιμοι υπαρχουν και απο τις δυο πλευρες οποτε τετοια "κοντραρισματα" θα υπαρχουν παντα ;)
λοιπόν tsapa....
θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ...
όταν μιλάς για gta θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό, όπως δείχνουμε όλοι μας όταν μιλάμε για M3...
αν εσύ αποδέχεσαι μία κόντρα, κάντο με pm....
1. δεν μπορούμε σαν site να "κανονίζουμε" στησίματα...(ο παντελής έκανε μια πρόταση, απο την στιγμη που φαίνεταιι απάντηση μόνο κακό κάνει στο forum μας)
2. χαλάρωσε τα γκέμια σου...μια απλή BMW έχεις....
3. κινδυνέυεις να χαρακτηριστείς εγκάθετος αφου για πρώτο post πήγες κατευθείαν εκεί....
το post σου θα διαγραφεί για τον λόγο no1...(το αφήνω λίγο για να δείς την απάντηση)
στην επόμενη δημοσίευση, τέτοιου ύφους το topic θα κλειδωθεί μέχρι να ξεχαστεί..
XAXAXAXAXAXAXA Εδω γελαμε!! Αν ειναι απλη μια BMW που κοστιζει οσο 5!!! Stilo 1.8 κιολας τι να πω. Μαλλον δε γνωριζεις πολλα απο αυτοκινηση.
όταν μιλάς για gta θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό, όπως δείχνουμε όλοι μας όταν μιλάμε για M3...
ΠΟΤΕ!!! δεν αναφερα πουθενα οτι το GTA ειναι χρεπι ή οτι ειναι αχρηστο!!! Μη βαζεις λογια. Αντιθετως ειναι τεχνολογικα ενα εξαιρετο μοτερ και πολυ θα το ηθελα να το εχω στο γκαραζ μου! Και απο design σκιζει! Απλα οταν το πετυχα στην εθνικη δεν μπορουσε με τιποτα να "κατσει" διπλα μου ακομα και στην ευθεια που δοκιμαζαμε με το παληκαρι. Παντα υπαρχει κατι
πιο γρηγορο αλλωστε. Αυτο ελεγα στο προηγουμενο post!
1. δεν μπορούμε σαν site να "κανονίζουμε" στησίματα...(ο παντελής έκανε μια πρόταση, απο την στιγμη που φαίνεταιι απάντηση μόνο κακό κάνει στο forum μας)
Εδω θα πρεπει να σου ζητησω εσενα και στα αλλα μελη συγγνωμη μιας και δεν ηξερα τους κανονες του φορουμ. Θα μου πεις δεν ηξερες δε ρωταγες? Λαθος μου.
3. κινδυνέυεις να χαρακτηριστείς εγκάθετος αφου για πρώτο post πήγες κατευθείαν εκεί
Να σου πω την αληθεια, το site του stilo δεν το ηξερα! Εχω και γω προσωπικα 2 fiat αλλα δεν ειναι stilo. Ειναι δυο panda. Ενα παλιο και ενα καινουργιο. Ο λογος που εγραψα ηταν επειδη ειδα σε αλλο site μια συζητηση και ειπα να γραψω και γω τη γνωμη μου εδω.
Αυτα και παντα φιλικα χωρις να εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν!!! Αλλωστε ολοι μια αγαπη εχουμε: το αυτοκινητο. Τωρα αν ειναι του ενος τουοτα και του αλλου μερσεντες δεν παιζει ρολο.
Γιαννης[/b]
είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείτε ότι η bmw είναι μια απλή μάρκα αυτοκινητου...τις "premium" συμπεριφορές σας όχι εδώ...Παράθεση:
XAXAXAXAXAXAXA Εδω γελαμε!! Αν ειναι απλη μια BMW που κοστιζει οσο 5!!! Stilo 1.8 κιολας τι να πω. Μαλλον δε γνωριζεις πολλα απο αυτοκινηση.
Παράθεση:
Τωρα αν ειναι του ενος τουοτα και του αλλου μερσεντες δεν παιζει ρολο.
προφανώς την αυτοκίνηση την μετράς σε λεφτά......Παράθεση:
Αν ειναι απλη μια BMW που κοστιζει οσο 5!!! Stilo 1.8 κιολας. Μαλλον δε γνωριζεις πολλα απο αυτοκινηση.
σαφώς και το παρόν κλειδώνεται.....
δεν μπορεί να συνεχιστει αυτό...
οι γνώμες απο το πουθενα γιατι είδα φώς και μπήκα ας τελειώσουν εδώ...