Λοιπόν Νίκο κλείνεις για μεσημεράκι μετά τις 2.30....θα λεγα κατα τις 3.
Ανθή φυσικά και θα φτιάξεις την πίτα....θα πούμε στην συνάντηση το βράδυ λεπτομέρειες για τα δωράκια κτλ.....
Printable View
Λοιπόν Νίκο κλείνεις για μεσημεράκι μετά τις 2.30....θα λεγα κατα τις 3.
Ανθή φυσικά και θα φτιάξεις την πίτα....θα πούμε στην συνάντηση το βράδυ λεπτομέρειες για τα δωράκια κτλ.....
Λοιπον θα κλεισω κατα τις 16:00 για να προλαβω να ερθω κι εγώ γιατί θα είμαι στην climatherm μεχρι τις 15:30.οκ?
Α! και ο βασιλης θα είναι οπότε βάλτον στη λίστα...
01. Stilo-hraklis
02. ThodoriS
03. Soul_giannis - Stellini
04. Stilo7
05. Sound&Stilo
06. Moisis
07. Mike
08. S_Bravo
09. john stil
10. NONDAS
11. ngtech
12. Mixalis
13. vasili_stilo
Τώρα που το σκέπτομαι και γω μπορώ να είμαι εκεί αν πάρετε ένα laptopi και του βάλετε μια κάμερα θα είμαι εκεί και γω online με msn χαχαχα θα έχει πλάκα θα το κάνετε έλα σας παρακαλώ θέλω να είμαι και γω εκεί.
00. verone (msn)
01. Stilo-hraklis
02. ThodoriS
03. Soul_giannis - Stellini
04. Stilo7
05. Sound&Stilo
06. Moisis
07. Mike
08. S_Bravo
09. john stil
10. NONDAS
11. ngtech
12. Mixalis
13. vasili_stilo
Και να μην εισαι παρων ρε τρελε θα ειναι η ψυχη που μας συνοδευει σε καθε εξορμηση του κλαμπ.Λοιπον οσοι μπορεσουν να παρευρεθουν απλα θα περασουμε καταπληκτικα παιζει μετα την πιτα να την κανουμε για μασα προς Καλυβια μερια που εχει ωραιες ταβερνες οσοι πιστοι ακολουθησουν.Τhodori?????????????εννοειτε πως εισαι μεσα?
http://img492.imageshack.us/img492/1962/xartis8dw.jpg
Νίκο τα καρτ είναι σε αυτή την έξοδο??? για πές λίγο που είναι να βάλουμε σημάδι....
ασχετο σε αυτο παμε? http://www.kartland.gr/profil.htm
Τελικα θα μπουμε πιστα? διοτι σκεφτονται να ερθουνε και μερικοι φιλοι μου για αυτο
Ναι ναι εδώ θα πάμε...... ;)
Οπότε οπως λέει η σελίδα:
Μέσω Αττικής Οδού
Έξοδος ΓΕΡΑΚΑΣ /ΑΝΘΟΥΣΑ ( Νο 14 ) Από Ελευσίνα
Έξοδος ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ / ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ( Νο 15 ) Από Μαρκόπουλο
παιδια μηπως μπορω να συνατηθω με κανεναν καπου αλου και να παμε μαζι??ειμαι ασχετος δεν ξερω που ειναι η ρενο ουτε το καρτοδρομιο....An ναι ας με παρει καπιος τηλ..το τηλ βρισκεται στην περιοχη μελων στα στοιχεια μελων...ευχαριστω