Χρηστο εγω μαλλον θα εχω και παρεα μαζι μου, οποτε στο τραπεζι προσθεσε κανα 2 καρεκλες παραπανω! οκ;
Printable View
Χρηστο εγω μαλλον θα εχω και παρεα μαζι μου, οποτε στο τραπεζι προσθεσε κανα 2 καρεκλες παραπανω! οκ;
Οκ Σοφόκλα!
Λοιπόν, κυρίες και κύριοι ραντεβού στις 9:00 στο Parking ακριβώς μετά την γέφυρα του Γαλλικού ποταμού για να βολεύει κι αυτούς που θα έρθουν μέσω της εξωτερικής Περιφερειακής (ή Εγνατίας Οδού).
Από εκεί φεύγουμε φάλαγγα για Νάουσα. 10:30πμ πρέπει να είμαστε άπαντες στο Οινοποιείο του Μπουτάρη. Είσοδος 3€ για τον καθένα, περιλαμβάνει περιήγηση & δοκιμή κρασιών.
Αφού ψωνίσουμε κανένα μπουκαλάκι φεύγουμε βουρ για Άγιο Νικόλαο Ναούσης για καφεδάκι και φωτογράφιση.
Μετά ξεκινάμε την διαδρομή Άγιος Νικόλαος-Σέλι-Βέροια μέσα από την φύση για βιντεάκια και φωτογραφίες.
14:30 καθόμαστε στην ταβέρνα "Φλαμουριές" όπου έχουμε κλεισμένο τραπέζι και... μετά Βέροια για ρεβανί!!!
Αμέσως, αφού γλυκαθούμε πέρνουμε τον δρόμο για τον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας... όπου βρίσκεται ο τάφος του Φίλιππου Β' πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου.
Τέλος, φάλαγγα και βουρ Θεσσαλονίκη!
Πάρτε φωτογραφικές, κάμερες... αναμένεται να περάσουμε Stilo-υπέροχα!!!
Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι χθες (Τετάρτη) που έστειλες το πρώτο sms έγραφες "Τωρα που ανοίγει ο καιρός..." ενώ έξω έριχνε καρεκλόπόδαρα!!! Καλά ρε συ, τυφλός είσαι;;; :216 Τεσπα, ωραίο πρόγραμμα κάναμε! Έχω βάλει την κάμερα να φορτίζει, το ίδιο και το ασύρματο και περιμένω την Κυριακή! Μόνο να μην βρέχει γιατί θα μας τα χαλάσει όλα!
Δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά ο καιρός στην περιοχή, την Κυριακή, θα είναι συννεφιασμένος με πιθανή ασθενή βροχή...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Για του λόγου το αληθές:
1) Πρόγνωση για τη Νάουσα: http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=149
2) Πρόγνωση για τη Βέροια: http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=50
Συμπληρωματικά σχόλια επί των ανωτέρω:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
1. Η ξενάγηση στο οινοποιείο είναι εντυπωσιακή!... Μετά το τέλος της, καταλήγει σε ένα όμορφο πρατήριο, όπου, κάποιος μπορεί να προμηθευθεί (ανάμεσα στα άλλα) και "πειραματικές" ποικιλίες, "ανώνυμα" μπουκάλια, τα οποία βρίσκονατι στη διαδικασία "ονοματοποίησής" τους και προώθησης στην αγορά
2. Στον Άγ. Νικόλαο θα καθίσουμε στο δημοτικό ξεν/χείο, δίπλα στο ποτάμι
3. Η διαδρομή Άγ. Νικόλαος- Σέλι, είναι (σχετικώς) ασυνήθιστη για τους πολλούς, αλλά πανέμορφη
4. Από το Σέλι κατεβαίνουμε στη Βέροια (από τον "παραδοσιακό", πλέον, δρόμο) και καταλήγουμε στην ταβέρνα "Φλαμουριές", λίγο έξω από την πόλη, κοντά στο Β!ΣΣ. Η ταβέρνα είναι super guarantee (από όλες τις πλευρές). Είναι σημαντικό (λόγω μεσημεριού Κυριακής) να βρισκόμαστε εκεί 14:40- 15:00
5. Σε ό,τι αφορά στην "επιχείρηση ρεβανί", μιλάμε, βεβαίως, μόνο για Χοχλιούρου, μέσα στο κέντρο της πόλης
7. Η επίσκεψη στους τάφους και το μουσείο της Βεργίνας είναι και συνάρτηση του χρόνου διάρκειας των προηγουμένων... δραστηριοτήτων, γιατί ο χώρος δε λειτουργεί και ως νυκτερινό κέντρο...
Εάν κάποιος (-οι) σκέφτεται (-ονται) να έχει (-ουν) μαζί του (-ς) ασύρματο πομποδέκτη (VHF), ας γράψει (-ουν) εδώ τη συχνότητά του, ώστε να συντονισθούμε σε ένα δίκτυο (μία συχνότητα) όσοι έχουμε αντίστοιχα μηχανήματα.
Εγώ θα έχω μαζί μου ασύρματο (τώρα δεν ξερω και πολλα απο VHF και UHF) αλλά αυτό μπορούμε να το καθορίσουμε και στο ραντεβού που έχουμε στο πάρκινγκ μετά το Γαλλικό. Όσο για το καιρό και εγώ το άκουσα... Κρίμα ρε παιδια... Θα ήταν ωραία να κάναμε την εκδρομή μας με έναν βαρβάτο ήλιο και καμιά 20αρια βαθμούς! (ζητάω πολλά; :216)
Φέρε το μηχάνημα μαζί (εσύ κι όποιος άλλος έχει αντίστοιχο) και θα τα συντονίσουμε στη συνάντηση.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Παιδια :215 που δεν μπορεσα να ερθω αλλα οταν μπλεκεις με τον Μητσο τετοια παθαίνεις! Βγήκαμε να πιούμε ένα ποτό, μετά ήρθε και άλλο και άλλο και καταλαβαίνετε τι έγινε! (Το μαγαζι το έχει και ένα φιλαράκι μου απο Αμμουλιανη, οπότε κερνούσε και αυτος συνέχεια)
Τα τσούξαμε για τα καλά χθες βράδυ :132 :132 :132!!!
Το πρωί όσο και να βαρούσε το ξυπνητήρι το μάτι δεν έλεγε να ανοίξει...
Ελπίζω να περάσατε κάλα! Περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις! Μηηηηηητσόοοοοοοοόόό πότε θα ξαναπάμε για ποτό;;; :216 :216 :216
Πότε..???ΠΟΤΕ!!!Ακόμα δε μπορω να πάρω τα πόδια μου...περιμένουμε φώτος παιδιά γιατι εμείις.....