Πολυ ωραιο ακουγεται. Θεωρητικα ομως γιατι πιστευω πως το κοστος ειναι πολυ μεγαλο και δεν αξιζει, κατα την παρουσα φαση.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS
Thanks anyway :wink: :wink:
Printable View
Πολυ ωραιο ακουγεται. Θεωρητικα ομως γιατι πιστευω πως το κοστος ειναι πολυ μεγαλο και δεν αξιζει, κατα την παρουσα φαση.Παράθεση:
Thanks anyway :wink: :wink:
Ρε παιδιά, με 2500 στροφές δε σβήνει ούτε κερί. Τι τα θέλετε τα ζουμιά μέσα στο PC? Δεν είναι turbiσμένο Stilo :roll:Παράθεση:
Αν είναι να βάλω φρέον να τον έχω τσιτωμένο όσο πάει γύρω στους 0C, όχι στους 25. Για να μην πω για έναν που γέμισε όλο το box (στεγανοποιημένο) με λαδάκι :shock: και κολυμπούσαν όλα ησυχα, δροσερά και ωραία. Πριν ειχε δοκιμάσει και με απιονισμένο νεράκι αλλά μετά από λίγη ώρα crashαρε γιατί γέμισε ιόντα, εγινε αγώγιμο και βραχυκύκλωσε (χωρίς όμως να το κάψει).
ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
Λοιπον παιδια....
Το μηχανακι δουλευει σημερα ρολοι. Τι Sandra, τι zips, τι videos... ολα καλα. Λοιπον αυτο που εκανα ηταν να βαλω νεα θερμοαγώγιμη. Αυτη που ειχε ειχε ξεραθει και εβγαινε σε κομματια. Επισης καθαρισα και τον ανεμιστηρα με την ψυκτρα. Μην πειτε οτι ειμαι βρωμιαρης, αλλα μονο εγω ελειπα απο εκει.
Τεσπα τωρα δουλευει ρολοι και ναι στις 2150 ειναι στους 48C. Με πολυ ζορι και μετα απο αρκετη ταλαιπωρια ειδα 60C με μολις 2300rpm. Δεν ξερω τι παιζει με στροφες και θερμοκρασια, αλλα η ψυκτρα ειναι γουρουνακι και το fun το ιδιο. Ισως η Intel εχει καταφερει να δουλευουν με λιγες στροφες και να ειναι αποδοτικοι.
Ασχετο, αλλα στο πλαινο καπακι του case υπαρχει ενσωματωμενος ενας σωληνας ο οποιος αγκαλιαζει την ψυκτρα για να βγαζει κατευθειαν εξω τον ζεστο αερα και να μην κυκλοφορει μεσα στο κουτι. Μπορει να βοηθαει και αυτο. (Εχω και χοανη ε???? :wink: :wink: :wink: )
Και παλι σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας. Πραγματικα με βοηθησαν αφανταστα.
Για οτι νεοτερο...... εδω ειμαστε!!!
Το διαπίστωσα κι εγώ ότι όντως υπάρχουν fan σε τόσες στροφές. :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mixalis
Παράθεση:
Έτσι είναι. Αν "στομώσει" η ψύκτρα με χνούδια (εύκολο, είδικά αν το έχεις στο πάτωμα) όλα τα specs πάνε περίπατο και δεν γίνεται σωστή απαγωγή θερμότητας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανέβει η θερμογρασία και σταδιακά να βγει off και το θερμοαγώγιμο υλικό - γι'αυτό είχε ξεραθεί. Εγώ μια φορά το χρόνο καθαρίζω ψύκτρα γιατί όσο καθαρό και να είναι το δωμάτιο σιγά σιγά χτίζει το χνούδι με τα γνωστά επακόλουθα.
Η χοάνη βοηθά στο να τραβά φρέσκο (κρύο) αέρα προς τα μέσα. Συνήθως, το μόνο fan που βγάζει αέρα από το κουτί είναι του τροφοδοτικού.Παράθεση:
your wellcomeΠαράθεση:
Fotis