Όσο δεν έρχεσαι στο meeting στην Πάτρα δεν έχει αυτοκόλλητο......(ούτε μπλουζάκι......) (και ναι αυτό είναι εκβιασμός....:P:P:P)
Printable View
Όσο δεν έρχεσαι στο meeting στην Πάτρα δεν έχει αυτοκόλλητο......(ούτε μπλουζάκι......) (και ναι αυτό είναι εκβιασμός....:P:P:P)
καλός τι ναταλία καλός όρισες ξανά και μην μας ξανατρομαξεις άλλη φορα
Hi all!! Καλώς σας βρίσκω, με λένε Μάνο είμαι 23 και είμαι απο Πειραιά, αγόρασα το Stilo πριν μια βδομάδα και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος!! Ελπίζω να γνωριστούμε σύντομα.
Καλώς ήρθες στην παρέα Μάνο......
Να υποθέσω το nickname το πήρες γιατί μένεις κοντά στο Factory? :P
Με το καλό να σε δούμε και σε ένα meeting απο κοντά.....
παιδιά ευχαριστώ για το όμορφο καλοσώρισμα (again) :P :)
Χαιρετώ όλους τους Stilάδες. Με λένε Θεοτόκη και είμαι από την Καβάλα. Με μόλις 700km είμαι ακόμη πολύ <νέος> αλλά ελπίζω να τα εκατοστήσω! :D
Πριν ένα μήνα μπήκα και εγώ στο club των Stilάδων με ένα Stilo 1.4 95hp Active μαυρο με MP3. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του Site διότι συγκρίνεται μόνο με αντίστοιχα του εξωτερικού.
Πολλα και καλά χιλιόμετρα σε όλους. Θα τα λέμε συχνά
καλωςήρθες φίλε στο club ...ελπίζω να σε δούμε και σε κάνα meeting αν γίνει Κομοτηνή/Ξάνθη....ή αλλιώς με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη...καλή εξερεύνηση και θα δείς ότι έχει πολλά πράγματα να μάις αι να δεις για το αμάξι....
Πώς έμαθες για το club?
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θεοτόκη......
Λίγες μόνο ώρες εδώ και θα δείς ότι θα γίνεις ένα μέλος της πανέμορφης online (και όχι μόνο) παρέας μας.....
Καλή περιήγηση λοιπόν στην αρχή.....
Να ρωτήσω και εγώ όπως ο Κυριάκος.....πως έμαθες για το club?
Ο ξάδελφος μου είχε Stilo 1.2 3d κόκκινο και λέω είχε γιατι το αυτοκίνητο μετά από δυο τούμπες και μια βόλτα στο χαντάκι δεν θυμίζει καθόλου Stilo... Ευτυχώς ο ίδιος ούτε γκρατζουνιά. Ο αδελφός μου έχει Punto 1.4 95hp. Από αυτoύς έμαθα για το site. Οπως βλέπετε είμαστε οικογένεια Fiat :D :D
Καλώς ορίσατε παιδιά!
Θεοτόκη, αν έχεσαι Θεσσαλονίκη θα ήταν χαρά μας να σε γνωρίσουμε. Άντε έχουμε και άτομα στην Καβάλα!
Koulou, δεν νομίζω να σε γνώρισα, οπότε άντε να σε δούμε σε κάποια συνάντησή μας!