Αντε να δουμε σημερα ποιος θα ειναι και ποιος οχι ......
Ας ελπισουμε οτι δεν θα γυρναω σαν το διαολο για να σας βρω ,
Προτεινω κατι γιατι να μην παρκαρουμε ολοι στο ιδιο σημειο ?? δηλαδη στην πισω πλευρα παρατεταγμενα ολα μαζι τι λετε ???
Printable View
Αντε να δουμε σημερα ποιος θα ειναι και ποιος οχι ......
Ας ελπισουμε οτι δεν θα γυρναω σαν το διαολο για να σας βρω ,
Προτεινω κατι γιατι να μην παρκαρουμε ολοι στο ιδιο σημειο ?? δηλαδη στην πισω πλευρα παρατεταγμενα ολα μαζι τι λετε ???
Καλα ρε τι πιστολι μας ριξατε ολοι σας ??????
Μονο 2 Στιλατα στιλο ητανε στο σημειοπ σημερα .... εγω και ο Αγγελος βεβαια να πω οτι του αγγελου ειναι σκετη κουκλα φτου φτου ....λοιπον ξανακανονιστε αλλα αυτη τη φορα να περασουμε την 3αδα ... πλακα κανω ε μην αρχισετε να με βριζεται ομαδικος :)
Γ** Τ** Π**** είμαστε και μην μου πεί κανείς να μήν βρίζω επειδή είναι νόμος στο Club!!!Εκεί που πρέπει θα βρίζω.
edit:MaGeLaNoS
edit: face (Άγγελε, προσπάθησε να γράφεις με μικρά:cool:)
Σεμνα βρε ετυχε ητανε και η μερα τετοια αλλα δευτερο πιστολι αν υπαρξει θα σας την πω ....:)
Δεν σταλθηκε sms?
Ηταεν χαλασμενο το κινητο ενταξει την αλλη φοα θα γινει πιο οργανομενα
Υπηρξε προβλημα με το κινητο του Club. Οσο για το αν ειμασταν η οχι, ενταξει ρε παιδια, δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι παντα παρον! Χαλαρωστε! Πειτε μια αλλη φορα που ετυχε να μην ειμαστε πανω απο 5 ατομα! Πειτε! Μην ξεχνατε οτι ακομα ειχαμε διακοπες και πολλοι ηταν στα χωρια τους ακομα.
Αφου ολοι ηταν ακομα διακοπες τοτε γιατι κανατε συναντηση?:p:p
Πω πω καταραμενο κατσικι ακομα να το χωνεψω:(
Σοφο ο Στεργιος ζει ρε συ?Εχω καιρο να τον δω msn..
δεν ειπαμε να ειμαστε ολοι αλλα οχι και να ειμαστε δυο ατομα και εχει ξαναγινει αυτο ειμασταν τρεις και ο αρης ειχε στραβοση με αυτο το πραγμα αμα δεν μπορουμε να ερθουμε να μην απανταμε οκ και μετα βλεπουμε καλο καιρο και παμε για χαρταετο αντι για συναντηση.τα λεω σε σενα για να τα δουν και οι αλλοι δεν φταις εσυ μαι προταση εκανες καποιοι ειπαν μεσα αλλα τελεικα το εξω ηταν καλητερο και φαγαμε τα πιστολια μας
οσο για τους αθηνεους εκανα μια βολτα στην κρινη και δεν ειδα κανενα αμαξι επαιζα και τερμα την μουσικη για να με δουν αφου δεν τους ξερω και δεν με ξερουν αλλα τιποτα!!