Αι ρε που τα περνεις στα σοβαρα τπτ δεν εχω να πω πλακα σε κανω γιατι μαρεσει να σε τσιγλαω :mobile::mobile::mobile::mobile::mobile::mobile:
Printable View
Καπελάκια; Χμμμ!! Θα έχουν και αυτοκόλλητο σήμα του Stilo Club επάνω; Και πως θα κανονιστεί αυτό; Θέλω δύο. Ένα λαχανί και ένα μαρουλί. Να πηγαίνουν με τα καπάκια αζώτου στα λάστιχα μου.
Σημερα πηγα και ρωτησα ενα μαγαζι για να τυπωσουμε καπελακια μου ειπε το παιδι εκει οτι δεν υπαρχει καποιο min και η τιμη παιζει αναλογα με την ποσοτητα δηλ: αν παρει καποιος ενα μονο κανει 7,50(εγω τυπωσα ενα και θα το εχω αυριο στα χερια μου και αν γινει συναντηση την Κυριακη θα το εχω μαζι να το δειτε) αν παρουμε 10 θα βγουν περιπου στα 5,00 και οσο ανεβαζουμε ποσοτητα θα πεφτει η τιμη. Ο συγκεκριμενος συνεργαζετε και το RAV CLUB και το SMART CLUB απο οσο μου ειπε και αυτοι εχουν κανει κατι σαν BOUTIQUE και μαζευουν παραγγελιες και τους τα τυπωνει φυσικα εκει δεν παιζει αναλογα με την ποσοτητα γιατι εχουν βγαλει standar τιμες. Τυπωνει τα παντα μπλουζακια,καπελα,αναπτηρες,μπρελοκ,αυτοκολλητα,ρα διοφωνακια,κουπες κ.α.
να κανουμε group buy???????????
1.paidaros
2..........
3............
4.............
5..............
6............
Ramena den mporoume na vroume?
Μπαμπη και εγω ραμενα θα ηθελα ο συγκεκριμενος δεν βγαζει αλλα μπορουμε να το ψαξουμε
Αν ειναι για ραμμενα κ σε λογικη τιμη ειμαι μεσα κ γω
Οντως καλυτερα με κεντημενο το λογοτυπο για να εχουν ζωη τα καπελα..
να μη χαλασουν με το πρωτο πλυσιμο...