Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ 2007 Προταση
1) Παργα
2) Λευκαδα
3) Αλεξανδρουπολη
4) Λιμνη πλαστηρα
Οι προτασεις μου ειναι αυτες,οποιος εχει ακρες για ξενοδοχειο καλο θα ειναι να αρχισει να το ψαχνει.
Εγω εχω μονο για Μυκονο και Ανδρο αλλα δεν ειναι και η καλυτερη εποχη για αυτους τους προορισμους.
Παντως για Μυκονο θα μας βγει σχεδον τζαμπα η διαμονη απλα για να το γνωριζετε.
εξωρμηση Stilo Club στην Μυκονο αυτα ειναι ολα τα λεφτα !!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
sNk][AnacondA
Αν η πλοιοψηφια συμφωνησει τοτε θα κανω τις διαδικασιες που πρεπει.
Ο μεγαλος πονοκεφαλος ειναι τα 55 ευρω που χρειαζονται για να βαλουμε το αμαξι στο καραβι (απο ραφηνα),και αλλα 55 η επιστροφη....
Αλλα αν μας βγει 20-25 ευρω η διαμονη την βραδια, τοτε ποιος τα μαμαει τα 55 ευρω!;)
lol.....Τι μύκονο ρε παιδιά....Να κάνω σολαριουμ αμα είναι...:))
Ορεινή τοποθεσία και να βολεύει όλους λέω εγώ...Μία πολύ καλή πρόταση αλλά είναι λίγο μακρυά είναι, κάπου στις Πρέσπες...
Να φωναξουμε και τον Γαβαλα στη Μυκονο;
Πάντως το Περτούλι είναι μία φοβερή τοποθεσία που βολεύει αρκετούς αφού είναι σχεδόν στη μέση απο αθήνα και Θεσ/ικη....Αν και έχω πάει πολλές φορές, το συστήνω ανεπιφύλακτα λόγω της φοβερής τοποθεσίας (βουνά, πράσινα κτλ) και το ότι είναι κοντά και στη λίμνη πλαστήρα που μπορεί να γίνει και μία ημερήσια εξόρμηση
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
sNk][AnacondA
εσυ μην χασεις με την μυκονο!!!!!!!!!!!
θες να πας να δεις τους φιλους σου:D:D:D:D
το περτουλι και η ελατη εχεις επισης αφνωνο και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα δεν εχει μεγαλα καλα ξενοδοχεια και αμα θελουμε και κλειστο παργκινκ!!!!!!!!!!!!!!!
1.λιμνη πλαστηρα
2.παργα
Δηλαδη γιατι πρεπει να γινει τον καινουργιο χρονο?Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να γινει φετος?
Μηπως μπορω να ερθω και εγω?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
manosm
Δηλαδη γιατι πρεπει να γινει τον καινουργιο χρονο?Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να γινει φετος?
Μηπως μπορω να ερθω και εγω?
θα συμφωνησω μαζι σου γιατι υποτιθετε ειναι του 2007!!!
μηπως να κανουμε μια ψηφοφορια 15 ημερων να δουμε ποτε θελουν τα μελη?????????
οι moderator αν επιθυμουν ας βαλουν μια δημοσκοπηση ή ψηφοφορια για τους μηνες νοεμβριο,δεκεμβριο και γεναρη να δουμε πιο θα ειναι το αποτελεσμα!!!!!!!!