γι αυτο σας λεω παιδες ο νομος ειναι αστα να πανε. με το κτεο εισαι νομιμος αμα εχεις χαρτι εγκαταστατη. Με τον κοκ εισαι παρανομος αν εχεις στα μπροστινα πλαινα. Ειναι πολυ χυμα ο νομος για το φιμε καποια στιγμη θα φτιαχτει στο μελλον.
Printable View
γι αυτο σας λεω παιδες ο νομος ειναι αστα να πανε. με το κτεο εισαι νομιμος αμα εχεις χαρτι εγκαταστατη. Με τον κοκ εισαι παρανομος αν εχεις στα μπροστινα πλαινα. Ειναι πολυ χυμα ο νομος για το φιμε καποια στιγμη θα φτιαχτει στο μελλον.
Ναί,όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες βάζουν πιο σκούρα κρύσταλλα και μπροστά.
μα και ατομα που πηρανε αμαξια με φιμε κρυσταλα απο την μανα εχουνε προβλημα τωρα ακομα και με χαρτι αντιπροσωπιας με τον νομο που ειναι χυμα. αμα δεις πολλα αμαξια ακριβα εχουνε μονο στα πισω τζαμια σκουρα.
τα καινουργια οσα εχω δει βαζουν στα πισω και στο πισω παρ-μπριζ!τουλαχιστον σε honda και fiat που εχω δει ετσι ειναι!
Τι λετε ρε μαγκες θα με τρελανετε!
Υπαρχει περιπτωση να σου πει μπατσος οτι εχεις πολυ σκουρα τζαμια ?
Κατ αρχην (οσοι ασχολουνται με εμας) εχουν να αασχολιθουν με ποιο σημαντικα πραγματα.
Προσφατα με σταματησε ενα μπατσος και πανω που επαιρνε στοιχεια μου λεει "πολυ μαυριλα τα τζαμια ρε φιλε"
του λεω "εχω χαρτι φιλε μια στιγμη να στο δωσω"
και η απαντηση "-καλα ρε φιλε ξερω οτι εχεις χαρτι δε το θελω, εσενα λεω αν σου αρεσει"
Δεν εχω φυσικα κανενα χαρτι.
Τωρα... αν βαλεις μεμβρανες και σου δινουν χαρτι οτι εισαι οκ και με το νομο τι μασατε δεν καταλαβαινω...
Μα δεν λέει το χαρτί ότι είσαι οκ και με το νόμο αυτό είναι το πρόβλημα...
Αν εχω χαρτι ας μου δωσει κληση καποιος και θα την πληρωσω οταν θα κυκλοφορουμε με διαστιμοπλοια, ακου εκει ο αλλος εφαγε προστιμο 80 ευρω για τζαμια.
Ο νομος λεει οτι πρεπει να φαινεται η φιγουρα του οδηγου.
Αυτο και τιποτα αλλο για ονομα του θεου.
δεν βρισκεις ακρη με τα στρουμφακια....καταρχην με το να σου πει οτι τα τζαμια ειναι πολυ σκουρα δεν λεει κατι...και που το βλεπει αυτος οτι ειναι σκουρα???απο που καταλαβαινει την σκουροτητα...εχει καποιο οργανο που την ελενχει???οπως και οταν γραφουνε τα παπια με τις εξατμισεις για θορυβο...σπανια εχουνε ντεσιμπελομετρο....σχεδον παντα χρησημοποιουνε το αυτι τους για οργανο....
παιδιά έβαλα στο δικό μου πριν 5 μέρες, λαγκάδα 110 το μαγαζί λέγεται auto glass
δεν έβγαλαν τίποτα από ταπετσαρίες μόνο το πάνω λάστιχο από τις μπροστινές πόρτες... ήμουν μπάστακας πάνω από το κεφάλι τους.... λοιπόν οι μεμβράνες και η δουλειά είναι σπέσιαλ...και χαρτί για κτεο και τιμή 150ευρω..
Πες μου ότι έβαλες τις Lumarr με αυτά τα λεφτα!?! Όντως τα παιδιά εκεί κάνουν πολύ καλή δουλειά, εκεί τις πέρασα και εγώ και έστειλα και έναν φίλο μου. Και προφανώς είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι...