ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ....
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΠΑΞΙΑ.ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.
Printable View
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ....
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΠΑΞΙΑ.ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.
Ελπιζω να συνεχισεις να εισαι ενεργο μελος του κλαμπ,και ολο αυτο να ηταν απλα μια απλη παρεξηγηση.θα χαιρομαστε ολοι να ερχετε κοσμος στο κλαμπ,θα χαρω-χαρουμαι να σε βοηθησουμε,σε οτι χρειαστεις για το στιλο σου.ελπιζω να μην μας εχεις παρεξηγησει,και να μας θεωρεις ακομας σαν μια καλη παρεα την οπια να σου ειναι ευχαριστη σαν δυκτιακους σου φιλους που εχουν την ιδια τρελα με σενα και οχι σαν ληγουρια που ψαχνουν απεγνωσμενα να βρουν γκομενα..
παντα φιλικα ηρακλης...
καλα καντε τετοιτες μ@λ@κιες να φυγει και η μαρια και μετα να δω τι λεμε καφρουλιδες μου ............................
Λιγη ωριμοτητα δε βλαπτει.. αλλα που?
εγω θελω να μαθω πιοι διημιουργησαν ολο αυτο εχουν @@ να το πουν????
Ας το ληξουμε εδω αυτο το θεμα καλυτερα Ηρακλη.
Για ευνοητους λογους.
Να μη διαιωνιστει το θεμα και παει και παρα περα.. γιατι τα πηρα και εγω πολυ ασχημα μ'αυτο.
το μαυρε το λεω για το απεναντι!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ STILO,ΩΡΜΙΣΑΤΕ ΣΑΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!
ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ CLUB
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!
Αυτο το ελπιζουμε ολοι μας ...
Παιδαρε μου εσυ ο παππους μας ξελασπωνεις παντα !!!!!
Επιτελους τελειωσε..ελεος..