Απάντηση: -->4η Πανελλήνια Συγκέντρωση StiloClub (2007). Συμμετοχές, Λεπτομέρειες<--
Προτείνω αλλαγή της ζάντας του εικονιζόμενου αυτοκινήτου. Μοιάζει με του Ριχάρδου.Να βάλετε ζάντα μαχαιρια στυλ...
Απάντηση: -->4η Πανελλήνια Συγκέντρωση StiloClub (2007). Συμμετοχές, Λεπτομέρειες<--
Έχουμε και νέα είσοδο απο LisaNY
http://img85.imageshack.us/img85/7783/stickerie8.jpg
Για πείτε, για πείτε
Και της Lisas είναι πολύ ωραίο πιό φαντεζί και ταιριάζει και με το κίτρινο :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Παρακαλω το χρωματακι να γινει γαλαζιο σαν το αμαξι μου...και οχι κιτρινο...
Οσοι το βλεπουν θα νομιζουν οτι κανουν Πανελληνια συγκεντρωση οι Ταριφες...:p:p:p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Προτείνω αλλαγή της ζάντας του εικονιζόμενου αυτοκινήτου. Μοιάζει με του Ριχάρδου.Να βάλετε ζάντα μαχαιρια στυλ...
Ουστ απο δω!!!
:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Παρακαλω το χρωματακι να γινει γαλαζιο σαν το αμαξι μου...και οχι κιτρινο...
Οσοι το βλεπουν θα νομιζουν οτι κανουν Πανελληνια συγκεντρωση οι Ταριφες...:p:p:p
Μπλε γραμματα με Backround μπλέ?? τι θα φαινεται, ξερεις? τιποτα μονο μπλέ!!
:p:p:p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Μπλε γραμματα με Backround μπλέ?? τι θα φαινεται, ξερεις? τιποτα μονο μπλέ!!
:p:p:p
Μα ασε με να πειραξω τον Πετρο και τον Νικο που εχουν κιτρινο stilo...:bleh::bleh::bleh:
:yeah:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Μα ασε με να πειραξω τον Πετρο και τον Νικο που εχουν κιτρινο stilo...:bleh::bleh::bleh:
:yeah:
banana yellow παρακαλώ...:D
ανοίγω ένα mini δημοψηφισματάκι για τα stickers
Άντε 2 βδομάδες μείνανε....
Καλά πως έκατσε πάλι να κάνω την μετατροπή επάνω στην εκδρομή πέρσι πάλι την έχασα από το κοσοβο ελπίζω του χρόνου αν είμαι μέσα.
Σιγά σιγά θα μου πείτε ότι έχω εγκαταλείψει το club.
Παιδια να ρωτησω Κατι... Εχει βγει καποιο προγραμμα για την Εκδρομη?
Δηλαδη εχει συζητηθει που θα παμε, τι θα κανουμε?
Επειδη εχω καποιες ακρες εκει... Θελετε να κανονισω κατι... Πχ φαγητο, Bar ή εστω οτι αλλο πιστευετε οτι μπορει να κανονιστει...
Για ποιες μερες για ποσα ατομα κτλ...