Pisteuw pws douleuei kai me apli, apla h 100apa einai kaluteri.Deinei kaluteri epidosi k kanei kalo kai ston kinitira.Twra oti protimas.... Alla to kalutero einai na bazete panta 100ara. Bohthaei arketa.To mono kak einai stin tsepi mas.
Printable View
Pisteuw pws douleuei kai me apli, apla h 100apa einai kaluteri.Deinei kaluteri epidosi k kanei kalo kai ston kinitira.Twra oti protimas.... Alla to kalutero einai na bazete panta 100ara. Bohthaei arketa.To mono kak einai stin tsepi mas.
που να σταματησουν να καινε λαδια οι φρυτεζες!!!
εγω παντως εμαθα μεσα απο αντιπροσωπεια οτι συνυσταται η 100αρα για καλυτερο δουλεμα κινητηρα!
Πάντος Γιάννη ο 1,4 ΤΣΙ δεν καίει....ακόμη!
Έγκυρες και έμπιστες θεωρώ και εγώ τις δικιές μου, βέβαια πάντα έχει να κάνει και με τον τρόπο που οδηγείς!
Διότι αρκετοί (άσχετα με την μάρκα) τα σκίζουν κρύα και αυτό ντεν παιζει καλά!
ειχα διαβασει ενα αρθρο που εξηγουσε τους λογους που η ελληνικη αντιπροσωπεια vw ελεγε πως ειναι υποχρεωτικη η χρηση 100αρας...
ελεγε λοιπον οτι επειδη ειναι γνωστο το προβλημα με την νοθευμενη βενζινη στην Ελλαδα, και επειδη το κυκλωμα καυσιμου στα μοτερ αμεσου ψεκασμου ειναι πιο ευαισθητο (αντλια υψηλης πιεσης, μπεκ με πολυ μικρες οπες στα ακροφυσια κλπ) προτιμουσαν να συστηνουν την 100αρα που ειναι λιγο πιο καθαρη συγκριτικα με την 95αρα.
εξαλλου τα καυσιμα ειναι και ενας λογος που ακομα δεν επιτρεπουν τα diesel στην Ελλαδα. επειδη με τοσο θειο που περιεχουν τα νοθευμενα πετρελαια, καταστρεφουν τις αντλιες και τα συστηματα συγκρατησης των καυσαεριων
παιδες αυτο με τις βενζινες μην το πολυπιστευετε..εχω παρει φορα ολα τα ιταλικα φορουμ και ολοι εχουν να λενε για προβληματα τριξιματος η προβληματα με το dual logic & selespeed που συνηθως λυνεται με τα πρωτα update ενω αν μπειτε στο φορουμ της φολκςβαγκεν εδω και βουλγαρια ολοι κλαινε με τα 1.4 και 1.6 τφσι...τι σημαινει φσι... μου θυμιζε του μπαρμπα μου του τσοπανη που ελεγε " φ'σαει του ρημαδ'!"
παντα μα παντα ενα μπετονι λαδι στο πορτ μπαγκαζ ωστε να συμπληρωνετε..εκει οποτε μιλανε για καταναλωση δεν ξερουν αν ειναι για βενζινη η για λαδι
ηλεκτρικα προβληματα πολλα κυριως με παραθυρα και κομπιουτερ
και γενικα μιλαμε για ενα χαος! η φολκςβαγκεν εριξε τρομερα κατω την ποιοτητα των αυτοκινητων της..μιλαμε με ενα φιλο εδω ο οποιος εχει το γκολφ 3 gti 2.0 16βαλβιδο με τα 150 αλογα και τοσα χρονια που τον ξερω χτες μου παραπονεθηκε οτι ξεκινησε ενα τριξιμο στην κονσολα και το αμαξι ειναι στα 180.000 χλμ ουτε λαδι καιει σταγονα και ουτε του χαριζει καστανα ο δικος μου..απο το πρωι ενα τσιγαρο μεχρι να βαλει κανα σιντι στο ραδιο και φευγει με κοφτες...καντο σε ενα ΤΣΙ....
εγω πηρα ιταλικο κατα λαθος...πριν χρονια πουλησα τη μπεμπα 520 Ε34 που ειχα και μου εδωσε ο τυπος αυτο το μπραβο και μετρητα...λεω θα του σκισω τα ραματα και θα το πεταξω μιας και τα λεφτα τα εβγαλα...μεχρι σημερα ρε παιδια μην πω μεγαλη κουβεντα δεν με αφησε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! διο σοβαρα προβληματα εβγαλε ολα κι ολα και απο εκει καταλαβα τι αχρηστοι μαστορες υπαρχουν..
την πρωτη φορα νυχτα τωρα παω να φυγω να γυρισω σπιτι...βαζω μπρος αναβω τους προβολεις και σβηνουν...παιζω το κλειδι ολα εσβησαν ουτε υαλοκαθαριστηρες ουτε φωτα ουτε ραδιο ...κοιταω ασφαλειες ολες δουλευαν...μονο δουλευαν τα προβολακια του προφυλακτηρα και σιγα σιγα γυρισα σπιτι...την αλλη μερα παω στην αντιπροσωπεια μου λενε το ταμπλο με τις ασφαλειες γιοκ! καινουριο ταμπλο απο ιταλια μπλα μπλα....παω σε ενα παληκαρι ηλεκτρολογο κοιταει...ξανακοιταει στο τελος βρεθηκε το προβλημα σε ενα σνοπ καλωδια που βγαινουν απο την μιζα και πανε στις ασφαλειες...καινουριο πριζακι 20πινο βγηκε 10 ευρω και δεν ξαναεκανε προβλημα
δευτερο προβλημα η αντλια βενζινης οταν ημουν για καφε..το αμαξι με υγραεριο αλλα επειδη ειχε κρυωσει η μηχανη επρεπε να παρει μπρος πρωτα με βενζινη για να μπορεσει να γυρισει σε γκαζι...μλκια αλλα ετσι ειναι σχεδιασμενο...
μονο το νεο μπραβο και πουντο βλεπω δεν εχουν σοβαρα προβληματα και ψηνομαι φοβερα για το νεο πουντο χωρις τουρμπο μιας και τα τουρμπο-χρονια περασαν και θελω κατι νορμαλ...
τωρα για το τοπικ..εγω θελω βενζινη μονο καθε πρωι που ειναι κρυος ο κινητηρας να ζεσταθει λιγο (να ανεβει στην πρωτη γραμουλα ο δεικτης θερμοκρασιας) και απο εκει το γυρναω σε γκαζι...φαινομενα νοθειας στο γκαζι δεν ειδα κανεις να κανει και ειναι 115 οκτανια..απο τοτε που εβαλα γκαζακι το αβανς εχει πειραχτει και μικρες χαμηλες και ψηλες στροφες αρπαζει πολυ γρηγορα ,καιει το ιδιο με βενζινη μονο που το λιτρο εχει τα μισα λεφτα...αυτα καλο σας βραδι
paidia to manual mesa leei typos kaysimou amolyvbh 95 oktaniwn....