Απάντηση: Συνάντηση 26 Ιουνίου 2008
Μάγκες ατυχήσατε δεν θα σας συναντώ από κοντά:( ( παρότι το ήθελα πολύ ) σ'αυτή την συνάντηση πρέπει απο 25 μέχρι 30 Ιουνίου να είμαι Καλαμάτα παντρεύεται ( όλοι κάνουμε λάθοι) ένα συγγενικό μου πρόσωπο ( οι 5 μέρες είναι για μαλ..ιες προετοιμασίες και δεν συμαζέβετε )
Παιδια πιθανον να μη μπορεσω να ερθω τελικα τη Πεμπτη εφαγα extra βαρδια τη Πεμπτη για να παρω αδεια απο Παρασκευη ειμαι στο Πολεμικο Ναυτικο! Θα προσπαθησω παντως να κανω τη βαρδια αυριο!
παιδες τελικα για αυριο η συναντιση ισχυει ετσι?? στο γνωστο αγνωστο μερος ε??:thumbsup:
εχει προκύψει πρόβλημα με δουλειά και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω
Παιδιά μέχρι και σήμερα νόμιζα ότι τελικά θα είμαι εκεί αλλά με την μετακόμιση και τα τρεξίματα για δεη οτε νερό συμβόλαια κτλ… με κρατάνε Θεσσαλονίκη κρίμα αλλά πραγματικά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γνωριστείτε και επιτέλους να δεθεί το παρεακι και να κανονίζονται και άλλες συναντήσεις χωρίς να χρειαστεί να κατεβαίνω εγώ για να μαζευτούμε.
Αλλά πραγματικά περνάω μαματα εδώ κανένας δεν υποψιάζεται ότι κάτω από το καπό του stilo που φαίνεται εντελώς μαμά υπάρχει ένα τερατακι που τους κερνάει τσαγακια άντε για μας!!!
Επιτελους βρεθηκαμε, καλη παρεα και αρκετα νεα μελη (σε συναντηση) μεταξυ των οποιων και εγω. Αντε να τα ξαναπουμε συντομα!!
ναι δυνατη συναντηση θα στειλω φωτο στην lisany να περασει τα στιλο...εμας δεν μας εβγαλα!!!δεν χωρουσε τοση ομορφια σε μια μονο φωτογραφια χαχαχχχα!!!
μπραβο παιδες πολυ δυνατη η συναντηση μας σημερα...αντε καλο καλοκαιρι και το συντομοτερο να ξαναβρεθουμε.Ηρακλη στειλε τισ δικες σου photo στη lisany γιατι εμενα δεν ειναι καλες...:):):)