Απάντηση: Περί Τιμών Μεταπώλησης - Μάντρες κτλ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maik_kavala
Παιδια ειλικρηνα αν το δοσεις σε μαντρες η αντιπρωσοπιες σου κοβουν οχι μονο τον
κολο αλλα και το κεφαλι μαζι.εγω θα σας δοσω το δικο μου παραδειγμα μιας και το
πουλαω και ψαχτηκα να παω σε 3 αντιπρωσοπιες να το δοσω και να παρω κατι νεο!
Η FIAT λοιπον τον περνει 7000 με τι προυποθεση οτι θα παρω Grande punto abarth 155ps.
Αν διαλεξω καποιο αλλο της εταιριας δηλαδα κατω απο τα 18000-17000 το
αμαξη μου το περνει 6000.Δηλαδη σου λεει παρε εσυ αμαξη με 19000 και εγω σου
το περνω 7000.
Το ιδιο ακρυβως κανει και η CITROEN...
Πηγα για το C2 και μου λεει 6000...και μετα μου το γυρναει και μου λεει αν παρεις
C4 1.6 120ps/150ps το αμαξη σου το περνω 6700-6800.
Η δε Ford 5.500 εκει διαλεξα ενα Fiesta 1.25 και δεν το προχωρησαμε παρα περα...
Το ερωτημα μου τωρα...
η εταιρια εχει οφελος στα πιο ακρυβοτερα αμαξια για αυτο σου το περνει και πιο
πολυ?τι ακριβως κερδιζουν?
Υ.Γ Μετα εγω απο ολα αυτα κατεληξα να το πουλησω σε ιδιωτη γιατι με αυτους
παιζονται αλλα παιχνιδια.
Ποιο μοντέλο έχεις;
Fiat Stilo 1.600cc 09/2002
για να σε δελεασουν το αγοραζουν περισσοτερο και πανε να βγαλουν 500-1000 ευρω αρκει να πουλησουν πιο ακριβο αμαξι και να εχουν μεγαλυτερο κερδος
Την Πέμπτη αγόρασα stilo 1.6 3d, 3ος 04', 34.800km 5.400€. Εκτός από τη μεταβίβαση πλήρωσα άλλα 250€ για τέλη 09'-ΚΤΕΟ, και ακόμα ~300€ για μπαταρία, τακάκια εμπρός-πίσω, μια φούσκα ημιαξονίου, ένα τρύπιο κολλάρο νερού και γενικό σέρβις τα πάντα εκτός από ιμάντες. Στα μείον τώρα, το αυτοκίνητο έχει μόνο ένα κλειδί(η κάρτα fiat code υπάρχει), δεν υπάρχουν τα manual, δεν υπάρχει βιβλίο συντήρησης, είχε ένα ψιλό τρακάρισμα μπροστά και έχει βαφτεί ξανά εξωτερικά. Εκτός από μετώπη, ψυγεία κτλπ που αλλάχτηκαν είχε μπεί και στην καλίμπρα γιατί είχαν συγκλίνει λίγο οι θόλοι.
Πώς το βλέπετε? Το πήρα καλά?
Α ξέχασα, τα λάστιχα θέλουν άλλαγμα γιατί φοράει ακόμα του εργοστασίου(39η εβδομάδα του 03'), και τα μπροστά αμορτισέρ είναι λίγο πεσμένα(42-48%). Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο δείχνει ολοκαίνουργιο.
Επίσης δεν γνωρίζω αν είναι το active ή το dynamic, μπορεί να μου πεί κάποιος? Το κλειδί έχει τηλεχειρισμό(3 κουμπιά), μπόρεσα και μέτρησα 6 αερόσακους(2 μπροστά, 2 στις κολώνες πάνω ακριβώς από τα πάνω σημεία στήριξης των ζωνών και 2 στις πλάτες των καθισμάτων), εργοστασιακό radio-cd, διζωνικό κλιματισμό, λειτουργία τιμονιού CITY, εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου 16", ESP δεν νομίζω να έχει, CC σίγουρα όχι, ούτε ηλιοροφή.
+5.000 για τρακαρισμενο και χωρις βιβλιο σερβις δε θα επαιρνα.
χμ.....πρεπει να ειναι η εκδοση dynamic αν δεν κανω λαθος μια και το active δεν εχει διζωνικό κλιματισμό.τωρα κατα την αποψη μου για αυτοκινητο που εχει περασει καλιμπρα ακριβα το πηρες (5400+250+300+400(τα λαστιχα))=6350 και σου ευχομαι να μην υπαρχει συνεχεια......αλλα για μενα ειναι εξισου σοβαρα οτι δεν υπαρχει δευτερο κλειδι (γιατι δεν ξερεις σε ποια χερια ειναι αν υπαρχει) και δεν υπαρχει το service book.
Φιλαρακι θα σε μαλωσω...
Μεσα σε μιση ωρα το πηρες το αμαξι ?
Τωρα ηρθε η ωρα να σε μαλωσω...
Καλα ρε συ.... Τοσο καιρο εδω μεσα λεμε οτι τα Stilo θεωρουνται ξεφτιλισμενα αυτοκινητα και οτι βρισκεις και με ενα πεντοχιλιαρο και εσυ πηγες και πηρες τρακαρισμενο ? Ε ? Ε ? Ε ?
Τα χιλιομετρα δεν ειναι τιποτα, αν δεν εχει βιβλιο σερβις δε παει να πει κατι...
Προφανως ειναι το πρωτο σου αμαξι γιαυτο νομιζεις οτι δεν ειναι σημαντικο αν ειναι λιγουλακι "στραβο" και λοιπα.
ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ 10 STILO...
ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
ΜΠΕΣ ΕΔΩ, ΡΩΤΑ, ΜΑΘΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ?
Φωναζω γιατι με στεναχωρεσες.
Τελος παντων, επειδη τωρα προφανως δεν γινεται τιποτα... (ξερω πως ειναι να την πατας) και δε θελω να σε στεναχωρεσω...
Να το χαρεις το αυτοκινητο, το οτι εχει μπει σε καλιμπρα μπορει να μην το καταλαβεις καν...
Αλλη φορα υπομονη !
Καλα χιλιομετρα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Την Πέμπτη αγόρασα stilo 1.6 3d, 3ος 04', 34.800km 5.400€. Εκτός από τη μεταβίβαση πλήρωσα άλλα 250€ για τέλη 09'-ΚΤΕΟ, και ακόμα ~300€ για μπαταρία, τακάκια εμπρός-πίσω, μια φούσκα ημιαξονίου, ένα τρύπιο κολλάρο νερού και γενικό σέρβις τα πάντα εκτός από ιμάντες. Στα μείον τώρα, το αυτοκίνητο έχει μόνο ένα κλειδί(η κάρτα fiat code υπάρχει), δεν υπάρχουν τα manual, δεν υπάρχει βιβλίο συντήρησης, είχε ένα ψιλό τρακάρισμα μπροστά και έχει βαφτεί ξανά εξωτερικά. Εκτός από μετώπη, ψυγεία κτλπ που αλλάχτηκαν είχε μπεί και στην καλίμπρα γιατί είχαν συγκλίνει λίγο οι θόλοι.
Πώς το βλέπετε? Το πήρα καλά?
Α ξέχασα, τα λάστιχα θέλουν άλλαγμα γιατί φοράει ακόμα του εργοστασίου(39η εβδομάδα του 03'), και τα μπροστά αμορτισέρ είναι λίγο πεσμένα(42-48%). Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο δείχνει ολοκαίνουργιο.
φιλε μου σοβαρα τωρα....πλακα μας κανεις??