Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 24\09\2008
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
αποδειξεις θελουμε!!! χαχαχα!!!
Εσυ ακομα ερχεσε νομιζω
Ευχαριστω ολα τα παιδια για την παρεα τους φωτο θα προσπαθησω να τις ανεβασω εντος των ημερων Κωστα ανεβασε τις δικες σου πρωτα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Μπραβο σε ολα τα παιδια, ολα ηταν υπεροχα, αλλα αυτο το παγωτο ηταν το κατι αλλο.....lol
Υπαρχουν αποδειξεις και για αυτο!!:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gas
Υπαρχουν αποδειξεις και για αυτο!!:D:D
Που στην ευχη το χωρεσε?
Ηρακληηηη εχασες το μαγαζι αναβαθμιστικε(καινουργιες σερβιτορες)
Παρακαλουντε οσων οι Γυναικες μιλουν ξενογλωσα οι αντρες τους να τις εχουν απο κοντα:):):):):):)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Που στην ευχη το χωρεσε?
Ηρακληηηη εχασες το μαγαζι αναβαθμιστικε(καινουργιες σερβιτορες)
Παρακαλουντε οσων οι Γυναικες μιλουν ξενογλωσα οι αντρες τους να τις εχουν απο κοντα:):):):):):)
To πιασα το υπονοουμενο μεγαλε!:D
Πάντως τις μπανάνες δεν τις έκανε split...αμάσητες τις έφαγε! Και δεν του φαινότανε του Richard...O gas έμεινε δυο γύρους πίσω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gas
To πιασα το υπονοουμενο μεγαλε!:D
Bαραγα τον γαιδαρο να ακουσει το σαμαρι:p:p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
1972stilo
Πάντως τις μπανάνες δεν τις έκανε split...αμάσητες τις έφαγε! Και δεν του φαινότανε του Richard...O gas έμεινε δυο γύρους πίσω!
Ενταξει βρε παιδια εφαγα λιγο γρηγορα για αυτο και του εριξα δυο γυρους:p
Συνηθως στο φαγητο ειμαι γρηγορος,καπου αλλου ειμαι αργος και...απολαυστικος!:dildo1::dildo1::dildo1:(Στην οδηγηση εννοω....)
Παιδια ηταν ολα ωραια!!
Επιτελους σας γνωρισα και εγω,ελπιζω να συναντιωμαστε συχνα
ετσι για να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!
Νασο και Μιχαλη αλλο ενα μεγαλο ευχαριστω για την εξυπηρετηση
με τα μπλουζακια!!
Παιδια κ εμενα μου αρεσε η συναντηση κ περασα πολυ ομορφα κ ας ημασταν μονο 10 αμαξια...οπως ειπε κ ο Μπαμπης κ 3 ατομα να ειναι τελεια θα περασουμε αλλα ξερετε τι με κανει κ αναρωτιεμαι?γιατι αλλα club που εχουν τα μισα μελη απο μας να γινετε πανικος σε μια συναντηση κ να δειχνουν τετοιο ενδιαφερον κ να προσπαθουν να ερθουν σε ολες τισ συναντησεις κ εμεις που ειμαστε τοσα πολλα ατομα να μαζευομαστε τοσο λιγοι σε μια συναντηση που μαλιστα την εχουμε καθορισει τοσο πολυ καιρο πριν...Ξαναλεω οτι κ 2 ατομα να παμε τελεια θα περασουμε αλλα φανταστειτε να σκαγαμε μυτη 20 σου λεω stilo οχι παραπανω τι ωραια θα ηταν πρεπει να οργανοθουμε παιδια εγω αν δεν προτηνει αλλος συναντηση σε λιγο καιρο θα ξαναβαλω εγω κ ελπιζω να ερθουν κ ποιο πολλα παιδια την επομενη φορα!!!:thumbsup: