Απάντηση: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Κάποιος
Το μονο που με εκνευριζει ειναι να μου σβινουν μηνυματα και να μου δινουν διαταγες :P
χμμμμμ! Tempting!
πολλες φορες ομως οι φιλοι δεν μπορουν να ειναι κοντα οταν
1)τον παιρνεις για καφε και σε αναβαλλει καμια 50αρια φορες γιατι το ζουζουνακι πρεπει να παει ερμου και ο αλλος να κουβαλαει τσαντες
2)οταν επιτελους βγαινετε και η συζητηση παει συνεχεια στο τι κανει το ζουζουνακι , τι σουτζουκακια μαγειρεψε ή ακομα βλεπεις την σερβιτορα και λες "ωρε μανα μου" και ο αλλος σου πεταει "ε σιγα!σαν τον **** του ζουζουνιου μου δεν εχει"
και βλεπεις ενα ζουζουνακι με ενα **** 2 στρεματα , μια φατσα κατεβασμενη μεχρι τα 1000 μετρα κατω απο τη γη οταν γνωριζεται με την αντροπαρεα του γκομενου της "γιατι τον παρασυρουμε σε μλκιες" και εχει και μια αυτοπεποιθηση απο εδω μεχρι τον αρη (με το συμπαθειο) γιατι βρεθηκε ενας μλκς και την ....
καποια στιγμη ο φιλος οσο και κολλητος να ειναι κανει περα γιατι του σπανε τα νευρα..ειχα τετοιο φιλαρακι και ξενερωσα απιστευτα...και εγω ειχα γκομενες πολλες αλλα ποτε μα ποτε δεν εκανα περα τους φιλους μου..
αντιθετα εχω φιλους που με εκαναν περα επειδη οταν ηταν να παμε Queensryche στο γκαγκαριν και πηγανε ΝΙΝΟ τελευταια στιγμη...η γκομενα του φιλου αυτου μου πεταει "ελα μωρε που θα πατε σε αυτους τους μαλλιαδες τους πρεζακηδες"...εγω φορτωσα αλλα ειπα ας το παρει το ποταμι...μετα τους πηγα με το αμαξι μου μεχρι το σπιτι τους και η αφεντια της ηθελε να αλλαξει το σιντι (ρονι τζειμς ντιο) πεταγοντας μου μπηχτη "ποια νορμαλ γκομενα ακουει τετοια" οπου σταματαω στο καπακι , ανοιγω την πορτα της λεγαμενης και του λεγαμενου και τους λεω "αντε εμπρος εμπρος καλα μου ποδαρακια μπας και αδυνατισει λιγο ο μοσχος"..ο κολλητος μου καγκελο αυτη ακομα πιο καγκελο και εκει χωρισαμε τα κονακια μας...
τις περισσοτερες φορες φταιτε οι ιδιοι οχι οι φιλοι σας διοτι εχω δει οτι το 90 τοις εκατο των ελληνων παει μπλεκεται με μια πατσιωρα και μην τον ειδατε τον παναη...ξεχναει φιλους δεν παιρνει ενα τηλεφωνο , ξεφτιλιζεται καθημερινα με τα πανδεινα που περναει διπλα της και οταν της καπνισει της λεγαμενης και τον πεταξει για το επομενο θυμα τοτε τους θυμαστε τους φιλους σας και κλαιγεστε μαγκες...
υγ. και εγω αραβωνιασμενος ειμαι και παω για γαμο πιστευω με τον καλυτερο ανθρωπο που εχω γνωρισει ποτε...τα λεμε
Τα πραγματα ειναι πιο απλα.:)
Αλλοι χρησιμοποιουν την "μεθοδο της μαιμους"{..ποτε δεν αφηνουμε το ενα κλαδι, πριν πιασουμε το αλλο..} αλλοι βλεπουν αυτα που θελουν να δουν..και βρισκονται εγκλωβισμενοι σε μια σχεση("κατασχεση") και παει λεγοντας...Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος...επιλογη του ιδιου ειναι..
Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες (πρωτα απ ολα απ τον εαυτο σου) ,και τι ζητας...και να εχεις το θαρρος να το λες..
...γιατι οπως και να εχει..Ο καθενας κανει τις επιλογες του...και στο τελος Παιρνει αυτο που του αξιζει..;)
Χρονια Πολλα!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
grnka
1)τον παιρνεις για καφε και σε αναβαλλει καμια 50αρια φορες γιατι το ζουζουνακι πρεπει να παει ερμου και ο αλλος να κουβαλαει τσαντες
2)οταν επιτελους βγαινετε και η συζητηση παει συνεχεια στο τι κανει το ζουζουνακι , τι σουτζουκακια μαγειρεψε ή ακομα βλεπεις την σερβιτορα και λες "ωρε μανα μου" και ο αλλος σου πεταει "ε σιγα!σαν τον **** του ζουζουνιου μου δεν εχει"
και βλεπεις ενα ζουζουνακι με ενα **** 2 στρεματα , μια φατσα κατεβασμενη μεχρι τα 1000 μετρα κατω απο τη γη οταν γνωριζεται με την αντροπαρεα του γκομενου της "γιατι τον παρασυρουμε σε μλκιες" και εχει και μια αυτοπεποιθηση απο εδω μεχρι τον αρη (με το συμπαθειο) γιατι βρεθηκε ενας μλκς και την ....
καποια στιγμη ο φιλος οσο και κολλητος να ειναι κανει περα γιατι του σπανε τα νευρα..ειχα τετοιο φιλαρακι και ξενερωσα απιστευτα...και εγω ειχα γκομενες πολλες αλλα ποτε μα ποτε δεν εκανα περα τους φιλους μου..
αντιθετα εχω φιλους που με εκαναν περα επειδη οταν ηταν να παμε Queensryche στο γκαγκαριν και πηγανε ΝΙΝΟ τελευταια στιγμη...η γκομενα του φιλου αυτου μου πεταει "ελα μωρε που θα πατε σε αυτους τους μαλλιαδες τους πρεζακηδες"...εγω φορτωσα αλλα ειπα ας το παρει το ποταμι...μετα τους πηγα με το αμαξι μου μεχρι το σπιτι τους και η αφεντια της ηθελε να αλλαξει το σιντι (ρονι τζειμς ντιο) πεταγοντας μου μπηχτη "ποια νορμαλ γκομενα ακουει τετοια" οπου σταματαω στο καπακι , ανοιγω την πορτα της λεγαμενης και του λεγαμενου και τους λεω "αντε εμπρος εμπρος καλα μου ποδαρακια μπας και αδυνατισει λιγο ο μοσχος"..ο κολλητος μου καγκελο αυτη ακομα πιο καγκελο και εκει χωρισαμε τα κονακια μας...
τις περισσοτερες φορες φταιτε οι ιδιοι οχι οι φιλοι σας διοτι εχω δει οτι το 90 τοις εκατο των ελληνων παει μπλεκεται με μια πατσιωρα και μην τον ειδατε τον παναη...ξεχναει φιλους δεν παιρνει ενα τηλεφωνο , ξεφτιλιζεται καθημερινα με τα πανδεινα που περναει διπλα της και οταν της καπνισει της λεγαμενης και τον πεταξει για το επομενο θυμα τοτε τους θυμαστε τους φιλους σας και κλαιγεστε μαγκες...
υγ. και εγω αραβωνιασμενος ειμαι και παω για γαμο πιστευω με τον καλυτερο ανθρωπο που εχω γνωρισει ποτε...τα λεμε
+20000000000000
με τους περισοερους συμφωνω και εχω να πω πολλες ιστοριες πριν παντρευτω ομως ασε μη βγουμε και συγκενεις με κανα παλικαρι γιατι ο κασμος ειναι μικρος .
αλλα οι χωρισμενοι παντα εχουνε γιωρτη γιατι ειναι η αφορμη για μια καινουργια ιστορια μη σας περνει απο κατω
βλέπω πως υπάρχει μια συνχηση με το ποιος εχει το μακρίτερο....
ΒΛέπω άτομα που χάνουν φιλους ήτε με τσαμπουκα, ήτε με σχέση, ήτε με οποιοωδίποτε τρόπο.....
Και ερωτώ....
Γιατί πρέπει κάποιος πάντα να φταίει?
Λέει η Liza να βρείς κάτι άλλο προτού αφήσεις αυτό που έχεις...
Και γιατι βρε Lizaκι να κοροϊδεύεις αυτόν που είσαι μαζί του? για να μην μήνεις εσύ λίγο μόνος σου? τι θα πάθει δλδ ο Κ@λ@ς σου αν μίνει λίγο μόνος?
Και μην Ξεχνάς και το πιο βασικό...
Εσύ είσαι μια κουκλάρα και ο αντακαταστάτης σου θα έρθει πολύ σύντομα...
Εγώ που είμαι 150 κιλά αιδία που θα βρώ το καλό?
Εδώ απαντάω και στον φίλο μου με το Κολλητό του που είχε ενα βόδι για γκόμενα....
Αν είσαι σαν Π@π@ρι και δεν βλέπεσαι και η αυτοεκτίμηση σου χτυπάει πάτο, ο άγγελος σου θα είναι ότι πέφτει πιο εύκολα.... Συνίθως αυτό είναι ένας ελέφαντας γύρο στα 200 κιλά που το παίζει και γκόμενα....
Αντε τώρα να βρείς γκόμενα που θα σε θέλει για το μυαλό σου....
Αμα Αγόρι μου δεν βλέπεσε τι γκόμενα θα έρθει να σου μηλήσει??
Και να σου πώ και το άλλο????
Σε όποιον αρέσουμε.....
Αμα είναι να μήνω εργένης για την υπόληπη ζωή μου ας είναι....
Δεν θα γήνω εγώ μοντέλο καμιάς... έχω προσωπικότιτα και οποια έχει μάτια ας την δεί...
Οι άλλες ας μπλέξουν με τον γκομενο που θα τις τα φοράει κάθε τρίς και λίγο....
Εμείς τα καλά παιδιά ας περιμένουμε... κάποια εκει έξω ζεί για να μας γνωρίσει....
Και αν δεν υπάρχει δεν γ!μιέται....
Καλύτερα μόνος μου εγώ και ο πόνος μου που έλεγε και ο Αλκαίος!!!
Υ.Γ.
Χρόνια πολλά!!!!!
Παρερμηνευσες το μηνημα μου..(γενικα μιλουσα)
και
εννοουσα οτι υπαρχουν ΚΑΙ τετοια ατομα..
Το ζουμι ειναι να εισαι καλα με τον εαυτο σου!
ολοι εχουμε περασει παρομοιες καταστασεις..
Το θεμα ειναι να μην σε παιρνει απο κατω...
εξαλλου...εμπειριες μαζευεις..και να φροντιζεις να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσα απο αυτες......πρωτα απ ολα για σενα...
..:)αυτη η κουβεντα δεν εχει τελος φιλε μου:)...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
και
εξαλλου...εμπειριες μαζευεις..και να φροντιζεις να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσα απο αυτες......πρωτα απ ολα για σενα...
Μαζί σου.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
grnka
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
και
συμφωνω απολυτα!