Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Γιαννη πρεπει να τους δωσουν το ΟΚ να βαρεσουν στο ψαχνο!Οχι να σκοτωσουν!Αλλα να συληφθουν αυτοι και να καταδικαστουν!
αυτοι γιαννη δεν ξερουν να βαρεσουν στο ψαχνο,μονο να σκοτωσουν και να σακατεψουν στο ξυλο μεχρι θανατου!
οπως με τον κυπριο φοιτητη της ζαρντινιερας
και ψευτης να βγω φαναστητε τι θα γινει αυριο που ειναι και η κηδεια του μικρου αλεξη!
παντως βλεπω να κραταει καμια βδομαδα αυτη η ιστορια με τα επεισοδια!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Γιαννη πρεπει να τους δωσουν το ΟΚ να βαρεσουν στο ψαχνο!Οχι να σκοτωσουν!Αλλα να συληφθουν αυτοι και να καταδικαστουν!
Ετσι και βαρεσουν στο ψαχνο εκτος απ το οτι θα ξεσικωθει περισσοτερος κοσμος ο καραμανλης θα χτυπαει ταμειο ανεργιας στον ΟΑΕΔ
(αφου συμπληρωσει τα απαραιτητα ενσιμα βεβαια :P :P :P :P :P :P :P)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Εισαστε 10.000.000 και σας γ@μανε και κοιμαστε... ειπαν καποιοι να κανουν μια κινηση που φοβαστε να κανετε τοσα χρονια μπας και αλλαξει το μελλον ολων.
Ευχαριστω πολυ!Να'σαι καλα!!!:P
Ε ναι ρε φιλε, εισαι ικανοποιημενος που παιρνεις βασικο μισθο 800 ευρω ?
Εγω οχι !
Οι 10.000.000 εχουν σκυψει απλως το κεφαλι, αν δεν απαιτησεις δεν θα εχεις !
Υπολογισε μονο οτι αν εμπαιναν στην οικονομια μας οσα λευτα εχουν κλεψει κατα καιρους οι πολιτικοι τοτε θα ημασταν Λιχνεσταιν (πως το λενε δεν ξερω).
Υπαρχουν και μερικοι πιτσιρικαδες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ, μονο μπραβο μπορουμε να πουμε.
Καταστροφη περιουσιων ? Αυτο ειναι το νοημα της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
(3000 ατομα ? Η "κατεστραμενη γενια" ειναι πολυ περισσοτερα ατομα φιλε μου, και οι αντιδρασεις θα γινουν πολυ χειροτερες στο μελλον)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ε ναι ρε φιλε, εισαι ικανοποιημενος που παιρνεις βασικο μισθο 800 ευρω ?
Εγω οχι !
Οι 10.000.000 εχουν σκυψει απλως το κεφαλι, αν δεν απαιτησεις δεν θα εχεις !
Υπολογισε μονο οτι αν εμπαιναν στην οικονομια μας οσα λευτα εχουν κλεψει κατα καιρους οι πολιτικοι τοτε θα ημασταν Λιχνεσταιν (πως το λενε δεν ξερω).
Υπαρχουν και μερικοι πιτσιρικαδες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ, μονο μπραβο μπορουμε να πουμε.
Καταστροφη περιουσιων ? Αυτο ειναι το νοημα της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
(3000 ατομα ? Η "κατεστραμενη γενια" ειναι πολυ περισσοτερα ατομα φιλε μου, και οι αντιδρασεις θα γινουν πολυ χειροτερες στο μελλον)
Καπου το εχουμε και καπου το χανουμε οι 2μας!Μα γιατι να σπασουν!Η αντιδραση ειναι να μου καψουν εμενα το αμαξι?Ας καψουν του Καραμανλη!Εγω τι φταιω?
Αν και εσυ απαιτεις και εχεις ψηλα το κεφαλι τοτε τι καθεσαι και δεν πας να τα σπασεις!Τραβα σπασε το Stilo σου!Αντιδραση ειναι και αυτο!
Μην με παρεξηγησεις!Χαλαρα μιλαμε συζητηση κανουμε!Απο την ιδια μερια ειαμαστε!Πολιτες ειμαστε και οχι πολιτικοι!
τι λετε μορε ολοι σας ειστε καλα τι μαλλλαακιαες ειναι αυτες
οταν ξερεις οτι στο τραπεζι ειναι ενα ποτυρι με νερο μεχρι πανω εσυ θα δοκιμαζεις τι τυχη σου να δεις αν μπορεις να τραβιξεις το χαλι απο κατο χωρεις να χυθει το νερο?
η κυβερνηση εχει τους δικους τις ανθρωπους για να κανουνε το βρομηκο παιχνηδι.
εβαλε να καψουνε τη Πελοπονησο γιατι ειχε υποσχεθει σε εταιριες χαμηλη τιμη για να επενδησουνε σε τουρισμο .αυτοπτες μαρτηρες ειδαν και προσωπα και αυτοκηνητα γνωστοποιηθηκαν αυτοι που αποιλουνε και ομως δε τους κανουνε τιποτα .παλι οι τρακοσιοι-διακοσοι χουλιγκαν δε σκοτωσαν το παλικαρι κοντα στο γηπεδο το καλοκαιρι δε φορουσανε κουκουλα οι μπατσοι και τον δερνανε το Κυπριο για να μην το δειρουνε οι ενστολοι τι μου λετε εσυ εγω δεν τα καταλαβενω η κυβερνηση για να αποσιοποιησει το βατοπεδιο μιας και δοθηκε η αφορμη με το παιδακι εστειλε τα σκυλια της να κανουνε ζημια μεγαλητερη και να δωσει σε ολους να καταλαβουνε οτι τα διθεν παιδακια δεν ειναι αθωα αλλα μουρουν να καψουνε το κοσμο ολο.
ειναι πολιτικη ολο αυτο και στη πολιτικη το παιχνηδι ανδε κερδιθει καθαρα τοτε φωναζουμε τους χουλιγκανους που οι ανυκανοι μπατσοι δεν μπορουνε να βρουνε και παιζουμε βρομηκα.
Αντε παλι, Και αυτοι οι δεητζιδες γιατι να κοψουν σε εμενα το ρευμα, να το κοψουν στον καραμανλη.
Και οι αγροτες γιατι να κλεισουν τον δρομο σε μενα, να τον κλεισουν στον καραμανλη.
Και οι λεωφοριατζηδες γιατι κανουν απεργια αφου ο προθυπουργος δεν παιρνει λεωφοριο
Και οι γιατροι γιατι κανουν απεργια σε μενα και δεν κανουν στους πολιτικους μονο.
Και οι βενζιναδες γιατι κανουν απεργια σε μενα, να κανουν μονο οταν ερχεται ο καραμανλης.
Ειπαμε, ειναι μια προσπαθεια για να μπλοκαρει το συστημα, ειναι η μονη επιλογη ! :)
Η "κατεστραμενη γενια" εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει, διοτι καταστραφηκε οπως το αμαξι σου χωρις να φταιει δηλαδη !.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Αντε παλι, Και αυτοι οι δεητζιδες γιατι να κοψουν σε εμενα το ρευμα, να το κοψουν στον καραμανλη.
Και οι αγροτες γιατι να κλεισουν τον δρομο σε μενα, να τον κλεισουν στον καραμανλη.
Και οι λεωφοριατζηδες γιατι κανουν απεργια αφου ο προθυπουργος δεν παιρνει λεωφοριο
Και οι γιατροι γιατι κανουν απεργια σε μενα και δεν κανουν στους πολιτικους μονο.
Και οι βενζιναδες γιατι κανουν απεργια σε μενα, να κανουν μονο οταν ερχεται ο καραμανλης.
Ειπαμε, ειναι μια προσπαθεια για να μπλοκαρει το συστημα, ειναι η μονη επιλογη ! :)
Η "κατεστραμενη γενια" εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει, διοτι καταστραφηκε οπως το αμαξι σου χωρις να φταιει δηλαδη !.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Την Επικροτεις η την καταδικαζεις την ενεργεια εαν σου καψουν το αμαξι??
Θα στεναχωριθω και θα θυμωσω αλλα ετσι ειναι η ταξη πραγματων τι να κανουμε.
Θα προσπαθησω να το αποφυγω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Θα στεναχωριθω και θα θυμωσω αλλα ετσι ειναι η ταξη πραγματων τι να κανουμε.
Θα προσπαθησω να το αποφυγω.
Για να κανουμε και λιγο χαβαλε να χαλαρωσουμε μηπως τωρα εισαι στην Τσιμισκη και σπας τιποτα και εχεις και το PDA μαζι και ποσταρεις για να εχεις αλωθη?