χαχαχαχ είσαι μεγάλο...@ αλλά θα σε φτιάξω εγώ...
Printable View
χαχαχαχ είσαι μεγάλο...@ αλλά θα σε φτιάξω εγώ...
http://i112.photobucket.com/albums/n...6beg/rotas.jpg
Μήτσο πρόσεχε πολύ συχνά διαβάζω για αυτό με τις ROTA.
Ηθελα να'ξερα αν δεν ημαν και εγω τι θα εκανες!
Χθες με ανεβασατε στα ουρανια να περασετε τις ζαντες και ενω εγω βιδωνα τα bucket εσεις φυγατε με ελαφρα, σημερα απο το πρωι καθομαι και σε φτιαχνω τις φλατζουλες...
Λοιπόν είναι έτοιμο!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου απο το stiloclub junior,Athanasio,Arf,Soto,Vroom Vroom που με βοήθησαν και δούλεψαν σκληρά για να γίνει αυτό το αμάξι,τον Ασλανίδη Μπάμπη και τους μηχανικούς του που είχαν την υπομονή να μπλέκομαι στα πόδια τους όλο αυτόν τον καιρό...και μπλα μπλα μπλά δυναμώστε τα ηχεία τώρα και ακούστε!!
καλο φιλε πολυ καλο φαινεται να το προσεχεις και να σε δουμε και απο κοντα.
Μητσο δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω, αλλωστε τα εχουμε πει αυτα.
Ξερεις για ποιο λογο ερχομασταν και βοηθουσαμε (οπως μπορουσε ο καθενας)
Μην ξεχνας οτι για αυτο ειναι οι φιλοι, οχι μονο για καφεδες και κρασια αλλα και για να βοηθανε ο ενας τον αλλο!
Και τωρα που το θυμιθηκα, ποιος ειπαμε ειναι ο λογαριασμος τραπεζης να βαλω αυτα τα χιλιαρικα που ζητησες για να πω καλα λογια για το Datsuni σου; :bleh:
Μητσοοοοοο καλοριζικο αρχηγε!Κ ολα με το πλαι :D
Εγώ θέλω προσωπικό ευχαριστήριο!!!! Δεν είμαστε ολοι ισοι κι ομοιοι!!!! :) :)
Δεν έχω να πω πολλά για το αμάξι, ο καθένας μπορεί να φανταστεί τί κάνει...
Έχουμε δρόμο ακόμα, στην ουσία τώρα ξεκινάνε τα δυσκολα. Σωστό στρώσιμο, σετάρισμα, συνεχής παρακολούθηση ότι όλα δουλεύουν ρολόι, ετήσια συνδρομή σε λαστιχάδικο κ σε φαρμακείο (για δραμαμίνες) :) :)
Μόλις μπει κ η εξάτμιση θα αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει τα δόντια του το εργαλείο. Ακόμα δε μπορεί να ανεβάσει σωστό advance λόγω κρύου αισθητήρα λ...