Απάντηση: Αν αλλάζατε το STILO τι παίρνετε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Aλήθεια το λες,ή μας κάνεις πλάκα;4 καθισματακια=4 παιδάκια, πως τι βγάζετε καθαρή(νοητικά εννοώ)
Το 4ο είναι ακόμα στα σχέδια...:D
Υπομονή χρειάζεται και όλα γίνονται (σε σχέση με το πως τι βγάζουμε καθαρή).:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes: :yikes:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις το Stilaki...
Αλλιώς τα πράγματα θα είναι ... κάπως ζορισμένα στα πίσω καθίσματα!
Και για να είσαι πολύ πιο άνετος αλλά και πιο γρήγορος κοίτα εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/225684
Έχουμε αποφασίσει να το αλλάξουμε όταν (Θεού θέλοντος πάντα) μείνει εγκυος η γυναίκα μου.
Καλό το Zafira OPC (και καλή τιμή το συγκεκριμένο αν και 38000 χλμ για 6 χρόνια αυτοκίνητο ψιλο-μαϊμουδιά το κόβω) αλλά μικρό μέσα. Μάλλον για S-Max το βλέπω...
Σκέψου και το QUASHQAI +2,κι αφού θα έχεις 4 παιδάκια,θα σου έρθει ''τσάμπα''
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
Ανδρέα, με τόσα λαμπάκια αναμένα που έχεις στο ταμπλώ, η κορούλα σου νομίζει ότι είναι παιχνίδι της Fischer-Price....
ΥΓ. Περιμένω ιδέες για το που θα μπεί το 4ο καθισματάκι...(χωρίς να βγάλουμε έξω τη μαμά...)
για πολυτεκνος πας φιλε μου?
αντε με μια αδεια ταξι με το καλο!
μπραβο στο κουραγιο σου που τα βολευεις!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Σκέψου και το QUASHQAI +2,κι αφού θα έχεις 4 παιδάκια,θα σου έρθει ''τσάμπα''
Το 2λιτρο diesel έρχεται γύρω στα 25000 ευρώ. Έχω ήδη απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης σαν τρίτεκνος. Το κακό με το Quashqai +2 είναι ότι είναι στενό στη δευτερη σειρά καθισμάτων και πιθανόν να μην χωράνε 3 καθισματάκια (έχει 2 κανονικές θέσεις και μία πιο στενή). Στην τρίτη σειρά είναι και εκεί λίγο πιο στενό από το S-max.
Καλή περίπτωση είναι το 1.5 diesel, αρκετά φθηνότερο, πολύ λιγότερατέλη κυκλοφορίας, φθηνότερη ασφάλεια, αλλά μόνο 100 Hp...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
για πολυτεκνος πας φιλε μου?
αντε με μια αδεια ταξι με το καλο!
μπραβο στο κουραγιο σου που τα βολευεις!
:):):):):):):):):)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
Το 2λιτρο diesel έρχεται γύρω στα 25000 ευρώ. Έχω ήδη απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης σαν τρίτεκνος. Το κακό με το Quashqai +2 είναι ότι είναι στενό στη δευτερη σειρά καθισμάτων και πιθανόν να μην χωράνε 3 καθισματάκια (έχει 2 κανονικές θέσεις και μία πιο στενή). Στην τρίτη σειρά είναι και εκεί λίγο πιο στενό από το S-max.
Καλή περίπτωση είναι το 1.5 diesel, αρκετά φθηνότερο, πολύ λιγότερατέλη κυκλοφορίας, φθηνότερη ασφάλεια, αλλά μόνο 100 Hp...
ειχες 80 αλογα,τωρα σε πειραζει που εχει μονο 100???:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
.
Nαι αλλά έχει 24,4 ροπή
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Nαι αλλά έχει 24,4 ροπή
Κοντεύεις να με πείσεις... Στη Nissan δουλεύεις;;;;:D:D:D
Πάντως αλήθεια με τρώει για το 1.5 diesel, αν υπήρχε και σε test drive...
A, το 1.5 δεν είναι 4Χ4 εννοείται. (ούτε αυτό με χαλάει)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ειχες 80 αλογα,τωρα σε πειραζει που εχει μονο 100???:D:D:D
... μόνο που είναι 300 κιλά (αν θυμάμαι καλά) πιο βαρύ...
Από την άλλη, το Stilo είχε 80 άλογα όταν το πήρα. Τώρα, 7 χρόνια μετά και με 180.000 χλμ πρέπει να έχουν μείνει καμιά 60ρια (τις προάλλες με τα κρύα μου ψόφησαν 2...):p